100

Боби

преди 5 години

"Организирани групи от руски *** са работили, за да откажат чернокожи гласоподаватели, които традиционно гласуват за демократите, от участие в изборите и да "размият границите между истина и измислица"След като прочетох това !!!Руски *** трябва да знаят сленгът на афро и латино американците - ТОЕСТ НЯКОЙ ТРЯБВА ПРЕДИ ТОВА ДЕЙСТВИЕ НА МЯСТО В САЩ ДА Е ИЗУЧИЛ ВЪПРОСНИЯ СЛЕНГ - ГОДИНИ РАБОТА, А понеже сленгът се променя непрекъснато - да поддържа ниво.Само за предаването ПЪЛЕН АБСУРД

99

Анонимен

преди 5 години

До Резолюция ООНОстави Захариева на мира, тя е много семпло момиче и само изпълнява, каквото й наредят. Кой ли? Вторият секретар на ембасито на "Козяк".На мен ми е по-интересно г-н Премиерът какви ще ги свърши след разговора с голямото началство на Държавния департмент. Дали ще има отклонение от "Турски поток", пряка тръба от Русия за България и нататък, АЕЦ "Белене" и т.н. Опасявам се, че пак ще се изложи и ще ни предаде за сетен път...

98

Анонимен

преди 5 години

Щом руската мисъл е така ефективна, щом може всичкото изброено, то къде са се втурнали безмозъчните неандерталци да си съперничат с великата Русия?

97

ЕС не вярва на Русия

преди 5 години

Никой не вярва на Русия, даже и тя самата не си вярва...

96

Анонимен

преди 5 години

Руснаците насърчавали сепаратизма в Калифорния и Текасас!!!Щото американците не насърчаваха сепаратизма в СССР, а по-късно и в Русия!Дж.Буш /младши/ прие в Белия дом и подкрепи,делегация на сепаратистите от Чечения ,водена от генерал Джохар Додаев!А в момента САЩ открито работят за разпускане на военния съюз м/у Русия,Беларус,Казахстан,Армения,Узбекистан,Киргизия,Таджикистан!Узбеките се хванаха на тяхната въдица и само формално са в съюза!

95

Анонимен

преди 5 години

САЩ са велика държава и американците ще вземат всички необходими мерки. Притеснявайте се за проблемите на собствената си страна, господа.

94

Радио Свободна Европ

преди 5 години

Малии тия ще вземат сами да си повярват!Обикновено патологичните престъпници приписват на останалите собствените си наклонности.

93

Анонимен

преди 5 години

кви са тия змиеподобните на снимката,това ли са докладчиците

92

Викинга

преди 5 години

За бардака в САЩ руснаците виновни,за бардака във Франция също,ЕС се разпада,пак Русия виновна !!!,на вас не ви ли идва поне малко в кратуните,че ви имат за убити гарги !?!? Не трябва да си умен,че да с досетиш, че те манипулираааат !!!!

91

не може да бъде!

преди 5 години

Написаното в статията за мен е доказателство,че руснаците са велики ,въпреки ,че живеят сравнително бедно!Да изманипулираш най-големите манипулатори ,съществували досега , които се месят в изборите на чуждите държави като слон в стъкларски магазин,това си е голямо постижение!?

90

Резолюция ООН

преди 5 години

С какво бре Захариева, наследничко на Митов, Русия те заплаши в Черно и Азовско море, с бомба ли те заплаши в 12 клм. български води?С какво бе жена, ами ББ, вие нормални ли сте? Да бяхте питали БГ народът, с какво Русия ни заплашва в Азовско и Черно море?Ще видите Белене, газ, хъб на куково лято.САЩ ви предлагат война и ДЕСЕТ МИЛИАРДА да им платите за фърчила секънд хенд,и имат безплатни бази.Русия ви предлага икономически проекти.Ще избягате по хасиендите в САЩ, а българите ке воюват.

89

Резолюция ООН

преди 5 години

А нещо за позицията на България и новата резолюция на ООН, БГ не само, че признава грубата военна сила в Черно и Азовско море, но и милитаризация на Крим.Забележете учствала в изготвянето на Резолюцията - БГ.ГЕРБ ще ни вкарат във война - без българите да знаят, къде е позицията на МВнР, да чуем пуделите на САЩ?66 поддържат Резолюцията, между които пуделът БГ, 72 държави се въздържат, и 19 са против. Или от 157 гласували държави - част от тях неприсъствали, верните пудели на САЩ са 66.

88

Анонимен

преди 5 години

Ако е истина,че Русия се е намесила в изборите за президент на САЩ, трябва да го правят систематично,и открито (под претекста,че,свободата и правата на американските граждани системно се нарушват,а свободата на словото се манипулира).Всъщност да копират огледално това което прави САЩ с намесата по целия свят!

87

Анонимен

преди 5 години

обамата се различаваше от хитлер само по цвета на кожата инак и двамата плещят едно и също те са изключителни нации и и всички останали са индианции ако някой не си признава че е индианец той е най-грешния и трябва да се смачкано коктж въврят нещата и на тях ими два времето- тогава днешните гъ.золизци на кой гъ.з ще се залепятайде да им е сладко

86

A

преди 5 години

До Solar PowerПомисли!Освен всичко американците грабят като хакерите - тайничко, без да оставят следи. Е напоследък малко се помислиха за богове и карат през просото.

85

A

преди 5 години

До Анонимен 73Помисли малко.1. ТЕЦ Марица Изток 1 и 3 т. н. американски централи, които свалят по 10 кожи от бъл. гражданин. Договорът е написан така, че дори да не ни трябва ел. енергия от тях (поради това, че няма в момента потребление) пак трябва да купуваме всичко, което те имат далавера да произведат. Но когато на нас ние необходим ел. енергия (напр. мн. студено време) и на Турция е необходимо по същото време голямо количество ел. енергия - те казват йок, справяйте се както можете......

84

Тръмовица

преди 5 години

кой ми *** в гащите

83

ivailo

преди 5 години

Замааалко да повярвам на тия "доклади" ...

82

Скептик

преди 5 години

Аз се чудя що им се развали политика

81

Анонимен

преди 5 години

Според доклада, над 15 милиона руснаци са се намесили в американските избори, гласувайки вместо американците и така са предрешили изборите. Тръмп всъщност е маскиран Путин и това е причината никъде да не ги виждаме заедно.