123

Защо има смог?

преди 5 години

Ами защото Данчето разрешава да никнат като гъби незаконни коптори на роми пришълци от цялата страна.Още преди повече от една година се писа, че откакто Фандъкова е кметица, само едно от гетата е увеличило площта си с 1 км дължина и незнайно каква ширина! А оттогава? Колко още са се довлекли тук, без да има работа за тях? Точно тези горят ***.

122

Анонимен

преди 5 години

До ВалентинТвоят коментар все едно, че е писан от мен.И аз мисля точно така. Фандъкова да не би да иска Бойко да загуби следващите избори? Защото точно това ще стане, ако направят и тази глупост с подаряване на климатици.

121

НезависимоКойЩеПлаща

преди 5 години

приемам тази инициатива на общината, само ако тези климатици и не знам какви печки бъдат дадени на трудови пенсионери с пълен стаж, които не могат да си позволят друг вид отопление, освен твърдо гориво.Какво да правим с тези от "Факултета" и др.подобни?Полицията да нахлува по всяко време на денонощието, за да гаси твърдото гориво и да изкара с белезници главата на семейството, за да отработи той като глоба 30 дена обществено-полезен труд! Иска топло? Да си купи ел.печка и да си плаща тока!

120

Луди сте

преди 5 години

А токът за тия климатици кой ще го плаща? Щото досега им плащаме помощи, детски, ток, вода, училище, закуска на ***, автобуса, влака, инвалидните ... Сега и по един климатик да им подарим :)

119

Анонимен

преди 5 години

Ама Мицубишита им купете щото на Мидейки няма да са доволни и ако може ги поръчайте от Япония.Ние ще ги платим колко му е нали сме богати ! - а на пенсионерите дайте по един чай от евтиния.

118

Възмутен

преди 5 години

И сега ще почне едно продаване на климатици на битака

117

Анонимен

преди 5 години

Данче, не всичко става с пари! Трябва и АКЪЛ!

116

Анонимен

преди 5 години

Как ще купите климатици и печки на незаконните постройки и на копторите пред разруха? С моите данъци? Плащам вода, ТЕЦ (сградна инсталация), ел. Енергия, данък сгради, винетка, ГО, здравна осигуровка и какво ли не още. Госпожо Кмет, и с мед да ги намажете, следващ мандат от мен - редовния платец, няма да получите!

115

Ха ха ха,

преди 5 години

"Над 50 контейнера за стари дрехи и текстил ще бъдат поставени из града в следващите месеци, добави Йоана Христова." Такива контейнери имаше преди няколко години в София,познайте кой ги запали от яд ,че не може да вземе нищо. Пушеха дни наред и миризмата беше ужасна.

114

Газифицирането

преди 5 години

Газифицирането не е алтеннатива. То излиза поне 5000 - 6000 лв. - колко семейства могат да си го позволят? А отоплението на газ е двойно по-скъпо от това на дърва. Газифицирахме се през 2005 г. и продадохме изключително добър пиролизен котел на дърва. През 2011 г. купихме обикновено котле на дърва и сега срещу 150 лв. на месец сме на 20 градуса, а с газта мръзнехме на 18 градуса срещу 250-300 лв. на месец! :(

113

Владо

преди 5 години

Още преди година беше ясно,че ще ги плати държавата,когато Фандъкова каза ,че трябва да се отопляват на ток,но.....защо си мисля,че не ще си ги продадат и пак ще се топлят с пластмаси

112

Друг

преди 5 години

Валентин адмирации за поста!!Всичко ще е дотогава докато тези макаци се използват за гласуване,докато заради тях много НПО та правят пари!! Стига права и привилегии.Всеки е Длъжен да има осн образование,Длъжен е да учи до 16 годишен.Ако не е спазил задължения не може да иска права!! Утре ще поискат и електроавтомобили.Шведите ни струват 5 милиарда!!!! На година..!! Да не чакаме хирурзи или космонавти от тях??Нашето вече е толерастия

111

Анонимен

преди 5 години

Аз също се топля на твърдо гориво но не съм сожиално слаб. Имам работа и добро образование. За мен климатик ще има ли? По-скоро не, все пак не съм от контингента на ПП ГРОБ и гласът ми на избори не струва 20 лева и два кебапа

110

Валентин

преди 5 години

Докога привилегии за тези "многодетни семейства". Аз ли съм ги раждал, че да съм отговорен и от моя джоб да ги хрантутите? Който е раждал много деца да си носи отговорностите. Помощи и подкрепа трябва да има само под формата намалени или минимални данъци, безплатни детски градини, училища. До кога с тези пари и климатици на калпак? Ние дето работим и плащаме данъци, не искаме ли да имаме повече деца? Искаме, обаче освен данъци трябва да плащаме и за куп други неща,

109

Въпросче

преди 5 години

Абе вие какво ще изберете: да сечете и горите дето и каквото ви ви падне и да продадете климатика или печката - безплатно или да плащате ток и подръжка на климатик или скъпи пелети? За един приятел питам...

108

Климатици на кило

преди 5 години

Какво ще правят заложните къщи с толкова много климатици и печки за пелети?

107

мак

преди 5 години

Творят глупост след глупост. Най-много ще се възползват жителите на махалите, не стига, че за нищо не плащат, отгоре на всичко ще им подарявате климатици. Не е ли множко? И не се заблуждавайте, че ще си плащат тока.

106

адолф беше прав

преди 5 години

*** сме българите

105

Коки

преди 5 години

До Анонимен 106Kакто съсипаха новите къщи, които им построиха, разбиха ги, разпродадоха и сега климатици ще им дават. Защо не дадат, какво се е случило с построените им къщи, чисти и спретнати им ги дадоха, да дадат какво ги направиха.

104

?

преди 5 години

вземете си печки на дърва и кандидаствайте и вие !