63

алчници

преди 5 години

Оставка ! стига Източване на средства !80% от колибите и къщите в гетата са Незаконни - бутате ги и кой от къде е !Спазване на Законите е решението на проблемите - друг път Няма !ама не ви стиска да закачате електоратО

62

Аз

преди 5 години

И аз искам климатик. Много съм слушал. Ако трябва нещо да запаля някоя гума?

61

Айде бе

преди 5 години

Ае толкова ли не остана зарин по складовете? Дайте за ромите

60

Ala_Bala

преди 5 години

Два месеца преекспонирана проблема с замърсения въздух. Сега изплюха камъчето - както винаги касае се за корупция, която тръгва от джендъския Брюксел, а в София " котараците" точат мустаци. Долу ЕС! Най-корумпираното държавно обединение!

59

Анонимен

преди 5 години

ние вече сме малцинство. няма ли и нас да попитат от какво имаме нужда ?

58

Анонимен

преди 5 години

Какво са направили тези нискочели социални за мен - редовния данъкоплатец, докато дават всичко на мързеливите ***!!!

57

Анонимен

преди 5 години

Безплатните климатици ще ги продадат и пак ще замърсяват цяла София.

56

бл.134 в Зап. парк

преди 5 години

А така ще се сетите вие най накрая : иска климатик ,нива кола , руса жена и музиката да сири до 2 сутрината .

55

Анонимен

преди 5 години

Много ще ми е забавно как общината ще сложи климатик на незаконно построена къща, която официално няма ток и се обитава от незнайно кого...Това си плаче да бъде осъдена "общината". Осъдена и то не в България, а на едно по-високо ниво. И да го пораздухаме в световните медии. Това ще е още един пирон в ковчега на ГРОБ. 50-100 милиона са малка цена да се отървем от тия некадърници.

54

Анонемен Алкохолик

преди 5 години

От година работя в сивия сектор, и това е най-доброто нещо правено от мен от години. Трябва всички да не плащат данъци и осигуровки. Пладнешки обир на работещите, за да се глезят танганайците отново. Нагли мързеливи и крадливи, а вече са и повече от нас. Минавайте всички към сивия сектор и майната и на тази *** България.

53

Анонимен

преди 5 години

Климатици... Но на дърва се и готви и топли вода, и са безплатни, ако не те хванат. Цял блок им бяха дали в Ямбол, нали? Резулата? Не става само с моркови, трябва и тояга! Е, поне на битака ще има евтини климатици вече...

52

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 60И сега от АСП им отпускат пари за отопление.Има само 1 изход- да не се дават пари на ръка. Парите от АСП за отопление директно да се привеждат за ток на ЕРП.

51

Анонимен

преди 5 години

Нека горят *** и да измират на по 40 заради белодробни проблеми, а?И без друго здравеопазването точно те го превърнаха в абсолютна мизерия. Паразита се самоунищожава, нека не му пречим - да оставим нещата да се развиват според природните закони.

50

бай Спиро

преди 5 години

Брачеда като е изкъркал парите от помощите и му измръзне дупарата, взема брадвата и отива да си "бере" дърва. Ток вече не толкова лесно да се "бере". Освен това като жулне патронче мастика и му се допие още в мигом ще развърже климатико за 50 кинта. Така, че дази програма е гола вода и кал в джобовете.

49

Азя

преди 5 години

Да връча на фандъкова касовите бележки за моите три климатика, иначе връщам кюмюра през кумина! Не искам с моите пари да се купуват дискриминационно каквото и да е , санирането беше същото с общи пари лични интереси, така беше при ссср, никакви помощи

48

праВЕЦ

преди 5 години

Да, и вместо фреон може да ги заредите със зарин, румънско производство - ?C certified.

47

Анонимен

преди 5 години

Май има европари за климатици, които трябва да бъдат "усвоени".

46

8789п

преди 5 години

По добре да им подари общината по една безплатна кастрация, че се развъждат, като мишки.

45

Анонимен

преди 5 години

"ако на всички роми бъдат купени безплатно климатици, те нямало да замърсяват въздуха с горенето на отпадъци"Ще им купим климатици, че да им плащаме и тока, нали? Е*ахти държавата в която живеем, наглото роми изнудва и поставя условия, а държавата е безсилна. Обикновения гражданин е мачкан в полза на малцинствата.

44

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 57Обаче си съгласен с твоите пари от данъците да се увеличават депутатските заплати.