9

онзи

преди 5 години

този който обяснява на какви наркотици е ,че изглежда така.

8

мен

преди 5 години

а алкохола?!?!? кога ще го забранят?!

7

месара

преди 5 години

Евала, Айнщайни, усетихте се, че западопоклонничеството освен банани носи и проказа

6

V

преди 5 години

Системата ,,губела кадри,, ха ха ха Говорим за ченгета ,а не за мозъчни хирурзи.Трябва само с труд и три месечни курсове да се издига човек и то ако има качества .Като в края на издигането трябва да става прокурор. Кви кадри кви бонуси като хората не са доволни ???

5

Чоки

преди 5 години

Този Хайтов какви ги бръщолеви.Оказва се,че всички убийства по света са от наркомани.

4

Анонимен

преди 5 години

Убийствата зачестяват. Забравихте как на нова година един застреля цяло семейство, как изнасилиха Виктория и как един абе жена си и бебето си преди месец и как един наркоман уби приятелката си в Овча купел и бягаше по магистралата....Забравихте всичко. Нали овце?

3

Полицай

преди 5 години

Откъде го изровиха този,той беше партийно назначение и създаде само хаос в МВР...

2

Анонимен

преди 5 години

Какво може да измисли комунист?Наркотиците са виновни че Северин е убил и изнасили млада жена.Не е ли липсата на възпитание и фактът,че е бил обучен боксьор.Убил я е с един професионален удар.Психарят рейнджър който прекърши вратът на онази жена?И той наркоман.Добрее наркоман.Тоя днеска в хотела дето убил гаджето си с вилица-наркоман.Оня от Нови Искър масовият убиец на нова година който разстреля две семейства и се самоуби?И той ли? Просто полицията е неспособна да държи под контрол някои етноси

1

Анонимен

преди 5 години

И на алкохол също ама не знам защо не го забраняват