50

Изкуствена институци

преди 5 години

До МнениеКОНПИ беше замислена като орган, който да разследва и доказва корупция във висшите органи на властта. Тази комисия не е орган на съдебната власт и не може по закон да я замества, нито самостоятелно да отнема имущество. Това е незаконно и би следвало президентът да отнесе проблема към КС за мнение. Напънът на Кирилов да вмъкне тази функция в КОНПИ противоречи на КБ за разделяне на властите. СпП е излишен орган на Прокуратурата, както и специализираните съдилища бяха отделени в Темида

49

Мнение

преди 5 години

До АнонименТази кметица тотално се корумпира и докато все още клечи на поста си гледа да изтреби вдички зелени площи и да ги "засади" с многоетажни блокове. От спецпрокуратурата се справиха с кметицата на Младост и нейната заместничка, Гешев ги тикна в ареста и се отнася със садистична жестокост към тях за назидание на другите дръзнали да се противопоставят на ГЕРБ. Д.Кирилов в противовес на закона направи КОНПИ българското Гестапо.Очевидно ние, гражданите,станахме доброволни затворници на БГ.

48

extremist

преди 5 години

Г-ЖО ФАНДАКОВА, ВСЕКИ ДЕН ДЕМОНСТРИРАТЕ КОЛКО СТЕ КУ*ХА ? КВО МЕТРО КВИ ПЕТ ЛЕВА, КАТО ДАЖЕ НЕ СТЕ В СЪСТОЯНИЕ ДА ЗАВЪРШИТЕ УЧАСТЪКА КОИТО СЕГА ПРАВИТЕ ?НЕ МОЖЕМ ДА ВИ ПОНАСЯМЕ

47

Анонимен

преди 5 години

На дъртите вампири все им е студено.Преди няколко дни се возих в един трамвай-от жега можеха да ти опадат косите.Смрад-на пот,кисело развалено сирене и оцет.Отворих малко един процеп колкото да дишам....Изядоха ме дъртите вещици.Увили се с по 2 якета отгоре термо шуба и може би 4-5 пуловера.Ше умрат от студ.Ми те са болни тия хора на 25 градуса с ямурлуците и овчарските шуби треперят от студ и с халюцинации.А в бункера със заковани прозорци е 30 градуса.В крематориума има много топлина.

46

Анонимен

преди 5 години

Возихте ли се в тези автобуси, студени са като Икарус, днес една баба не издържа и се развиката на шофьора, а той и отговори че нищо не може да се направи, защото софтуера на климатика не поддържал температура с повече от 12 градуса над външната за да пести батерия. На всичкото отгоре бил уж с пробег 400, реално 350 километра, а на една смяна по-рано навъртали 600.

45

КОЙ ПЛАЩА, А?

преди 5 години

"Фандъкова обеща: 90% от автобусите нови, и кварталите се обновяват"Само да питам ТЕЗИ АВТОБУСИ ТЯ ЛИ ЩЕ ГИ ПЛАЩА ИЛИ АЗ? А?

44

Анонимен

преди 5 години

Госпожо стройте градинки и паркове.Масово хората няма къде да си разхождат децата.В един голям квартал от 100 хиляди човека има 1 малък парк който се обикаля с бавна крачка за 4-5 минути.Всичко останало е изкопано-ново строителство.Накарайте ги да правят сградите както през соца с разстояние за градинка и паркинг между тях.Нали сте най-голямата разбра се от стенограмите на корумпираните кметици.Ако разрешите нещо-случва се ако не кандидат разширителя на гетото подухва супата със ледена вода.

43

Анонимен

преди 5 години

a фазанова скоро минавала ли е по ул. адам мицкевич - основната пътна артерия свързваща надежда и обеля.Живея в надежда от 27 години. Освен моста на бакърената който щеше да падне, тази улица не е цялостно преасфалтирана през това време.Повтарям - основната връзка между надежда и люлин. Загубил съм 2 пломби по тази улица, а колата ми ще си остане 20-годишната и макар да ми вдигнаха данъка с колосалните 15 лв. :), няма смисъл от нова, т.к. ще стане същата за около година

42

До гуша ми дойде

преди 5 години

Мораториум върху строителството писна ми от селяни не се диша вече не можеш да се движиш не се живее от провинциалисти и селяци

41

опа

преди 5 години

Улиците в моят квартал от както се помня се кърпят само, ако това ви е големият ремонт и качество евала, като карам и колата се клатушка докато стигне някоя дупка и издрънчи. Модерна работа.

40

един фазан с въпрос

преди 5 години

А бе няма ли да пуснете другите мои пернати събратя сред нас в Ловен Парк, че тук си живуркаме готино, та искаме и те така. Не е задължително веднага, може да изчакате февруари месец да станат температурите -10, та тогава. Благодаря!

39

Анонимен

преди 5 години

Получихте ли новите сметки за парното, аз да и мисля, че това трябва да е краят на Боко Фандъкова и сие ...герпаджии

38

бай Вълчо от Хисара

преди 5 години

Каката обещава. Ей т'ва герберските кметове бая работи обещаха още лятос. Ама сега е зима и е 12.декември..А бе да бяха почакали поне до март. То верно , че 01. април ще дойде и без тях ама ,,посмали ***,,. Аааа.аЩото и аз мога да обещая ,че няма да пия повече от 1л. хисарско Мерли, ама ми услажда бре. Що да правя?Пия си го.Та , то тая Фандъкова или е настинала или нещо не е наред. Догодина при Иванчева.Така я виждам аз ,,Коледата,,.

37

Сега най-накрая

преди 5 години

софиянци си имаме читав кадърен кмет. Още два мандата минимум за Данчето!

36

Електорат

преди 5 години

При седесаря Стефан Софиянски София бе *** и смърдеше на екарисаж.

35

младен

преди 5 години

Фънди, а защо продължаваме да газиме у нивата, т.е. у кал като сме толкова модерни?Защо също така и дишаме отрова?Колите продължават да паркират по поляни и градинки, както и да бълват ***!!!

34

Анонимен

преди 5 години

И кв Младост щял да се обнови с 60 нови сгради, след вкарването на Иванчева в ареста. Кой е инвеститорът, кой стои зад този проект? Чии са парите?Или въпросите ми не са истински.

33

<<<

преди 5 години

До МенИДВАТ ИЗБОРИ- ТРЯБВА ЛЪЖЛИВИ ОБЕЩАНИЯ

32

boyko.uzunov

преди 5 години

О,Фандъкова , ако мога да те срещна такива хубави думи ще ти кажа! Лицемерна *** на сикаджията Б.Б. !! Остави момчето зам.кмет да обере пешкира , а ти най-долно се скри !

31

Мен

преди 5 години

Ако ще ми оправят уличките около нас както графа и малинов, моле не ги барайте. Дупките поне са си така от 30 години, не искаме нови, благодаря фандъчка!