53

Гледайте фактите

преди 6 месеца

БИЗНЕСА (а кой поддържа и избира политиците ??) не иска Брексит, както и ЕУ, лордовете и половината парламент.Както и цялата средна и визша класа.Както и Тереза.Това са фактите.И важното е не какво иска Сульо, а какво искат силните на деня.
Фараж и други, омаяха населнието със приказки за независимост и прецакаха естаблишмента.
И така, Тереза я вкараха да отмени Брексита (отмяна на член.50 и всичко да е по старому).Как ще стане ? Ами по старому - лъжи, сълзи, протакане, да не се усъмни Народа

52

ЕВРЕЙСКИ БЪЛВОЧ

преди 6 месеца

слушате дрънканиците на някакав евреин от ДВ а не слупате какво казва Тереза Мей !?

Тереза Мей каза: "гласувайте за договора за излизане или ще направите невъзможно да се изпълни волята на хората изразена на референдума преди 2 години " !!!!!!

след 14 седмици Англия просто ще оттегли заявката си за излизане от ЕС - това ше стане
еврейската мафия решава кога и кой къде ще влиза и излиза - за тези гадове ние хората сме стадо

51

До 45

преди 6 месеца

Абе те и Китай са от първите икономики, ама държавата им е кeнеф. А Норвегия е може би най-богатата държава в Европа и ако смееш да сравняваш Англия и Швейцария (или Норвегия) и да не виждаш колко инглизите са назад, значи си същата овца като наглосаксонците.

50

Анонимен

преди 6 месеца

Вижте БРИКС,вижте и АТИС(Азиатско-тихоокеанско икономическо сътрудничество),а ние къде сме?

49

Анонимен

преди 6 месеца

Докато Китай предлагаше преди време големи инвестиции в Англия,само единия проект беше на стойност 20 милиарда,ЕС ни унищожи промишленосттта и селското стопанство, направи ги монополни по свой тертип и желание.Какво спечели България от това?
Да не говорим,че се превърнахме в черна дупка и всички проекти ни заобиколиха ЮП,китайски инвестиции и всичко полезно за българската икономика и развитие на страната бе спряно,дори не искат да инвестират у нас ,защото ни нямат доверие след провалянето на ЮП

48

Анонимен

преди 6 месеца

Аз съм за ЕС,но англичаните никога не са губили,винаги са печелили и надали излизат случайно,струва ми се,че бъдещето наистина пренадлежи на Азия и Китайския пазар.
В Азия също има съюзи,които са със самостоятелни държави,ненамесвайки се в други държави и затова търговията им е по-успешна и като модел са по-успешни от ЕС.
И да излязат англичаните,нали НАТО се командва от щатите и Канада,а Канада е починена на Англия,пак те ще командват в Европа.

47

Анонимен

преди 6 месеца

***, знаеш ли преди намесата на САЩ в Либия каква е била средната заплата там? Твърде много приказваш, претендираш, а твърде малко знаеш явно ;))) Мери си приказките за да не ставаш смешен.

46

Анонимен

преди 6 месеца

Саддам и Кадафи в сравнение с повечето американски президенти са дечица. Кадафи го обвиниха за 3000 убити, а само Обама е вонмовен за стотици хиляди избити цивилни и още няколко милиона заболели от убеднения уран, който използваха по света ;))) Можеш ли да сравняваш 3000 с милиони? Аз не се възприемам за анализатор, за разлика от тебе ;)) Само ми става смешно как хора като тебе дето хабер си нямат се пънат да се правят на умни ;)) Жалко и смешно...

45

Факт!

преди 6 месеца

Едонствените които са чротив Брекзит са полски френски и други гастарбайтери.Втори референдум няма да има а няма да има щото британските политици не искат немците да ги доят!

44

Анонимен

преди 6 месеца

***, моллите имаха светска държава преди някой да се намеси и да им разбие властимащите структури. След това вече нещата станаха както ги описваш. Това е и значението и смисъла на традициите , историята и приемствеността във властта. Думите ти потвърждават абсолютно това, което казвам. Само че ти си твърде ограничен за да го видиш ;)))

43

От London

преди 6 месеца

До 44
Това е истина но аз лично мисля че при следващият референдум Врехит ще баде отменен. Повечето които гласуваха за излизане са си сменили отношението, плюс младите които са наваршили 18 и имат право на глас са твардо за оставане

42

Игралец

преди 6 месеца

До 31 ***, Великобритания е 5 икономика в света каде тръгна да сравняваш Швейцария и Норвегия.пр.Иво Христов е прав 80% *** истината боли!

41

Анонимен

преди 6 месеца

До От London

Тогава и България и другите по-добре да излезе от ЕС и само без визи и без да внасят пари в ЕС. Така Англия се оказва че са прави и всеки сам си има бюджет без да разчита на социални помощи.

40

Циник до 39

преди 6 месеца

Страхотни придобивки??? Айде бе...и до днес моллите в бивша Персия - бесят 15годишни по крановете.
Такива пишмананализатори като тебе валяло!
Не ми харесва, и на мен, че махнаха главорезите Садам и Кадафи, които удържаха диваците в дупките им с чист терор...ма това не ги прави светци постфактум!
Не съм сигурен , че си разбрал!
Навъдихте се революционери "он масс"
И това няма да разбереш!
Смешни сте !

39

Игралец

преди 6 месеца

Твърд Брекзит е най-добре,ще си върнат империята в следващите 10 години...

38

От London

преди 6 месеца

Пълни глупости от Дойче Веле както винаги. Великобритания е по близо до втори референдум който се очаква през следващите 2-3 седмици. Мнозинството в парламента никога няма да гласуват за твърд Brexit. Най вазможен е Норвежкия вариант който гарантира свобода за тарговия и движение на хора между UK и EU.

37

Анонимен

преди 6 месеца

***, много ограничено разсъждаваш. Когато във властта настане вакум винаги има анархия и насилие. Погледни Либия - имаха дългогодишна власт с традиции, СТРАХОТНИ икономическо и социално развитие и социални придобивки. Някой разруши властта и настана вакум. Резултата е анархия, насилие и кражби. Когато нямаш традиции в установяването на власт е трудно да го направиш. Колониите са в тази ситуация. За да можеш да грабиш ти трябва анархия, а за това ти трябва липса на авторитетна власт.

36

Анонимен

преди 6 месеца

Британия има нужда от твърд брексит. Те са виновни за създаването в България на антиконституционната партия ДПС. И за много други злини, които ни споходиха през годините. Нищо добро не им желая.

35

Циник до 35

преди 6 месеца

И на теб ще повторя - фактите говорят друго!
В страните "освободени" от колонизаторите ... идват кланета мизерия и глад!
Това са фактите - останалото са дрънканици!

34

V

преди 6 месеца

Британия се опитва да води независима политика.Само независимостта води до просперитет. Защото ти определяш правилата на играта.Мита за големия общ пазар дето ще смачка всеки който не се подчини отдавна се спука.все пак света се развива ,а тия в ЕС вече нямат покупателна способност за да определят правилата.Дори в Македония пенсиите и заплатите са по големи а акцизите символични .Магистралите се строят по капиталистически принцип и местното население почти не плаща винетки.Цената я плаща бизнеса