50

ЕВРЕЙСКИ БЪЛВОЧ

преди 5 години

слушате дрънканиците на някакав евреин от ДВ а не слупате какво казва Тереза Мей !?Тереза Мей каза: "гласувайте за договора за излизане или ще направите невъзможно да се изпълни волята на хората изразена на референдума преди 2 години " !!!!!!след 14 седмици Англия просто ще оттегли заявката си за излизане от ЕС - това ше стане еврейската мафия решава кога и кой къде ще влиза и излиза - за тези гадове ние хората сме стадо

49

До 45

преди 5 години

Абе те и Китай са от първите икономики, ама държавата им е кeнеф. А Норвегия е може би най-богатата държава в Европа и ако смееш да сравняваш Англия и Швейцария (или Норвегия) и да не виждаш колко инглизите са назад, значи си същата овца като наглосаксонците.

48

Анонимен

преди 5 години

Вижте БРИКС,вижте и АТИС(Азиатско-тихоокеанско икономическо сътрудничество),а ние къде сме?

47

Анонимен

преди 5 години

Докато Китай предлагаше преди време големи инвестиции в Англия,само единия проект беше на стойност 20 милиарда,ЕС ни унищожи промишленосттта и селското стопанство, направи ги монополни по свой тертип и желание.Какво спечели България от това?Да не говорим,че се превърнахме в черна дупка и всички проекти ни заобиколиха ЮП,китайски инвестиции и всичко полезно за българската икономика и развитие на страната бе спряно,дори не искат да инвестират у нас ,защото ни нямат доверие след провалянето на ЮП

46

Анонимен

преди 5 години

Аз съм за ЕС,но англичаните никога не са губили,винаги са печелили и надали излизат случайно,струва ми се,че бъдещето наистина пренадлежи на Азия и Китайския пазар.В Азия също има съюзи,които са със самостоятелни държави,ненамесвайки се в други държави и затова търговията им е по-успешна и като модел са по-успешни от ЕС.И да излязат англичаните,нали НАТО се командва от щатите и Канада,а Канада е починена на Англия,пак те ще командват в Европа.

45

Анонимен

преди 5 години

***, знаеш ли преди намесата на САЩ в Либия каква е била средната заплата там? Твърде много приказваш, претендираш, а твърде малко знаеш явно ;))) Мери си приказките за да не ставаш смешен.

44

Анонимен

преди 5 години

Саддам и Кадафи в сравнение с повечето американски президенти са дечица. Кадафи го обвиниха за 3000 убити, а само Обама е вонмовен за стотици хиляди избити цивилни и още няколко милиона заболели от убеднения уран, който използваха по света ;))) Можеш ли да сравняваш 3000 с милиони? Аз не се възприемам за анализатор, за разлика от тебе ;)) Само ми става смешно как хора като тебе дето хабер си нямат се пънат да се правят на умни ;)) Жалко и смешно...

43

Факт!

преди 5 години

Едонствените които са чротив Брекзит са полски френски и други гастарбайтери.Втори референдум няма да има а няма да има щото британските политици не искат немците да ги доят!

42

Анонимен

преди 5 години

***, моллите имаха светска държава преди някой да се намеси и да им разбие властимащите структури. След това вече нещата станаха както ги описваш. Това е и значението и смисъла на традициите , историята и приемствеността във властта. Думите ти потвърждават абсолютно това, което казвам. Само че ти си твърде ограничен за да го видиш ;)))

41

Игралец

преди 5 години

До 31 ***, Великобритания е 5 икономика в света каде тръгна да сравняваш Швейцария и Норвегия.пр.Иво Христов е прав 80% *** истината боли!

40

Анонимен

преди 5 години

До От LondonТогава и България и другите по-добре да излезе от ЕС и само без визи и без да внасят пари в ЕС. Така Англия се оказва че са прави и всеки сам си има бюджет без да разчита на социални помощи.

39

Циник до 39

преди 5 години

Страхотни придобивки??? Айде бе...и до днес моллите в бивша Персия - бесят 15годишни по крановете.Такива пишмананализатори като тебе валяло!Не ми харесва, и на мен, че махнаха главорезите Садам и Кадафи, които удържаха диваците в дупките им с чист терор...*** това не ги прави светци постфактум!Не съм сигурен , че си разбрал!Навъдихте се революционери "он масс"И това няма да разбереш!Смешни сте !

38

Игралец

преди 5 години

Твърд Брекзит е най-добре,ще си върнат империята в следващите 10 години...

37

Анонимен

преди 5 години

***, много ограничено разсъждаваш. Когато във властта настане вакум винаги има анархия и насилие. Погледни Либия - имаха дългогодишна власт с традиции, СТРАХОТНИ икономическо и социално развитие и социални придобивки. Някой разруши властта и настана вакум. Резултата е анархия, насилие и кражби. Когато нямаш традиции в установяването на власт е трудно да го направиш. Колониите са в тази ситуация. За да можеш да грабиш ти трябва анархия, а за това ти трябва липса на авторитетна власт.

36

Анонимен

преди 5 години

Британия има нужда от твърд брексит. Те са виновни за създаването в България на антиконституционната партия ДПС. И за много други злини, които ни споходиха през годините. Нищо добро не им желая.

35

Циник до 35

преди 5 години

И на теб ще повторя - фактите говорят друго!В страните "освободени" от колонизаторите ... идват кланета мизерия и глад!Това са фактите - останалото са дрънканици!

34

V

преди 5 години

Британия се опитва да води независима политика.Само независимостта води до просперитет. Защото ти определяш правилата на играта.Мита за големия общ пазар дето ще смачка всеки който не се подчини отдавна се спука.все пак света се развива ,а тия в ЕС вече нямат покупателна способност за да определят правилата.Дори в Македония пенсиите и заплатите са по големи а акцизите символични .Магистралите се строят по капиталистически принцип и местното население почти не плаща винетки.Цената я плаща бизнеса

33

До: Циник

преди 5 години

Виж Нова Каледония, францизите напуснаха, а местните ненавиждат чужденците.Не виждам нищо красиво в разделянето на Виетнам, Корея, икономическите санкции срещу Куба, убийството на Алиенде, подкрепата на Пиночет.Нищо законно не виждам, както и в опиумните войни.Да не говорим за Хаваите и Филипините.Та Западът, "Голд. Сакс", Краун Ейнджънтс",Бритиш Петр. обвинения за замърсяването на Мексиканския залив, Монсанто, Шел - част от тях си спечелиха от БГ с едни митници и още, и още.Хич не ми е жа

32

Циник до 32

преди 5 години

Приказки наизуст!В ЦЕЛИЯ СВЯТ от общо около 190 държави ... виж на кое място е Англия! Общи приказки и нихилистки дрънканици ю- не променят фактите!

31

До:V

преди 5 години

Това е целта: един % да владее 90% от световните богатства и полудяват, когато някой не иска да ползват ресурсите му - Русия, Венецуела, виждаме неизгодните клаузи от НАФТА, как увеличиха емигрантската вълна към САЩ, а това е в резултат от хищническа иконимическа политика. Британия винаги е била под влиянието на САЩ, и този референдум не беше случаен.А фактът, че Шотландия не беше поканена на дебатите за напускането на Британия, говори много. Британия, мога да си я посетя като турист,винаги!