70

Факти

преди 5 години

Така че англия се връща в обичайното си състояние от преди 19 век - периферия.

69

Факти

преди 5 години

Без Франция нямаше да има Англия. Англичаните в продължение на векове са били периферна и бедна провинция. Французите ги завладяват и цивилизоват, дават им култура. 60% от думите в английския са френски. Франция има по-силна армия, по-голяма територия, по-голяма икономика, по-големи заплати, по-добро здравеопазване, повече отпуски, по-добра инфраструктура, по-красива страна, език и култура. Периферна Англия никога няма да може да бъде Велика Франция.

68

Анонимен

преди 5 години

До Гилгамеш 77Ами не пише глупости за да не предизвикваш смях и личностни сърбежи. Казал *** и се изпикал в калпака. (фуражката)

67

Анонимен

преди 5 години

До Дакатаб 72"Тия англичаните са някакви шизофреници."Те били били шизофреници а българите умници! Ама имат сравнително силно здравеопазване за разлика от българското, където в моргите ни "зимуват" трупове от 2004, гражданите ни умират ако не си доплатят а престъпниците са свободни да напускат панделата. Спартанците пък грабят старите по селата а родната милиция е една сбивщина от преяли чичковци.

66

Иван Драганов

преди 5 години

До # 65 А аз искам да правиш това, което прави вятъра!

65

Анонимен

преди 5 години

До Гилгамеш 73"Аз каквото виждам с очите си, съм го написал, според съвестта си. А ти, бъди честен, бъди мъж."Виждаш колкото милиционера Свирулкин. Фатмашката съдба е тежка откъм логичната мисъл и за това ще вариш компотите дорде костилките се покажат.

64

Даката

преди 5 години

Тия англичаните са някакви шизофреници. ЕС е нещо лошо и се махаме казват те защото не е изгоден за нас!!!!!!!! ( стандарта им е 3-4 пъти над този от 1990 година) ама във същото време викат на шотландци и ирландци. Дайте да си седим във великия съюз Великобритания вижте какво е готино да няма граници и мита и да сме си заедно. Еми нали това им разправяха германци и французи ама кой да чуе

63

Анонимен

преди 5 години

Европейският съюз се оказа "достоен" наследник на бившия СССР и СИВ. Когато през 1968 г Чехия се е опълчила на соц. системата, незабавно бунтовете са били смазани и са се намесили танковете. Същият диктат прилага в момента ЕС към "непослушната " Великобритания. Какво си въобразява, 'че прави, като е тръгнала да се отделя, как смее!!! Оставете британците сами да решат съдбата си, брюкселски нещастници! И не ги наказвайте, защото ви е яд, че без великата Британия ЕС е една нула! Кръгла НУЛА! Англия ще е винаги с най- лоялния си съюзник Щатите , и пак ще е най-влиятелна в Европа, а ЕС

62

Анонимен

преди 5 години

До Гилгамеш 69Като чета нашенските "радини вълнения" относно английския брексит разбирам че нервните тупкащи крачета са нашенски! Защо тупкате така отявлено вместо да варите компотите не ми е ясно! Дядо Йоцо гледа иде ли една българка по жицата!!! Съдейки по историята се вижда ясно колко не сме "гледали" или тупкали нервно и с двата крака. Корекомските въздишки от едно време не ни заобикалят а се увеличават многократно. Злобеем за англичаните ама шамара нас ни пляска - много пъти и винаги нас

61

Анонимен

преди 5 години

До PAUL GASCOINNE 65Седнал си на тъпуни да обясняваш! Те истинските български "робдолюбци" ако имаха повечко пастет НЕКЪДЕ ГОРЕ нямаше да докарат страната и народа до тази жестока просешка тояга! Велики наши писатели са ни оприличили много правилно с думата *** и така до днес мършата се увеличава! Англия ще се оправи а мършата сама ще се удави! Това наше велико самозастрелване в краката го няма почти никъде в Европа!

60

До Анонимен 63

преди 5 години

Пишеш така за знамето, защото не си виждал как в Русия работници от Комуналното събират и влачат опадалите есенни листа с руския национален флаг с големина 5 на 2 метра....

59

PAUL GASCOINNE

преди 5 години

Искам да изгонят всички българи от Ю КЕЙ.СЕГА ВЕЛИКА-БРИТАНИЯ ЩЕ СЛОЖИ 100 ПРОЦЕНТА МИТА, ТАКСИ И ДАНЪЦИ НА ВСЯКА ЕДНА СТОКА И АРТИКУЛ ОТ Е.С. ! И ЩЕ ДОИМ ЕВРОГЕЙЦИТРЕ !!БРИТАНИЯ НЕ ИЗНАСЯ НИЩО ЗА Е.С. ..ОБРАТНО ЕВРОГЕЙТЕ ВНАСЯТ ОГРОМНИ ОБЕМИ СТОКИ В Ю КЕЙ ....И СЕГА ЩЕ ГИ УДАРИМ СИЛНО И СМЪРТОНОСНО !GOD SAVE THE QUEEN !

58

някой си

преди 5 години

Британските политици са същите *** като нашите.Очевидно е че няма да има споразумение.Британците просто са със самочуствие не са свикнали да губят и до последно се надяват че ще им се размине.Те не са имали криза не знаят какво е.Освен това света се промени.Англия просто почива на стара слава.

57

Анонимен

преди 5 години

Виждаали ли сте някоя друга държав така позорно и долно да позволяяваа да се стъпи на знамето си и да го полЗва за деуги цели??

56

Анонимен

преди 5 години

Цяла седмица с това чудо ли ще ни занимавате,кого го засяга изобщо ?

55

Анонимен

преди 5 години

Да не се плашат - твърд изход и толкоз. Щатите като са твърдо вън какъв им е проблема?

54

80%, гледай фактите

преди 5 години

А и забравих, вече и повече от половината население си е сменило мнението и НЕ ИСКА Брексит

53

80%, гледай фактите

преди 5 години

Тереза не случайно се мота две години, без да направи нищо.Продължам, отделно, Ситито, АЦБ и другите банки, Ротшилд/Рокфелер/Сорос/САЩ, Кралското семейство - НЕ ИСКАТ Брексит.Е, мили ми 80%, тогава какво ще стане, при условие че ви казах кой кара влака ?

52

ПЕНКО

преди 5 години

ВЕЛИКИЯТ САМЮЪЛ КЛЕМЪНС / МАРК ТВЕН -ЕВРЕИН/ Е "АНАТЕМОСАН" ОТ "ВЕЛИКАТА ЧЪРКВА" ЗА ТВОРЕНИЕТО МУ "ПИСМА ОТ ЗЕМЯТА" !?!?!? ДНЕС ЕВРОГЪ.ЗИЦИТЕ АНАТЕМОСВАТ БРИТАНИЯ/ И РФ/ ,ЗА ТОВА ЧЕ НЕ ЖЕЛАЕ ХИТЛЕР ДА СПЕЧЕЛИ ВОЙНАТА ПОСМЪРТНО !!! КОЙ "КУПИ" АНГЛИЙСКИЯ АВТОМОБИЛ ...ЧЕШКИЯ АВТОМОБИЛ ...ИСПАНСКИЯ АВТОМОБИЛ И ИМА ОЩЕ МЕРАЦИ ...ПА И ФРАНСЕТАТА СА НА МУШКАТА !!!

51

Гледайте фактите

преди 5 години

БИЗНЕСА (а кой поддържа и избира политиците ??) не иска Брексит, както и ЕУ, лордовете и половината парламент.Както и цялата средна и визша класа.Както и Тереза.Това са фактите.И важното е не какво иска ***, а какво искат силните на деня.Фараж и други, омаяха населнието със приказки за независимост и прецакаха естаблишмента.И така, Тереза я вкараха да отмени Брексита (отмяна на член.50 и всичко да е по старому).Как ще стане ? Ами по старому - лъжи, сълзи, протакане, да не се усъмни Народа