166

тонката

преди 5 години

Някой ще каже ли едно хубаво нещо, направено от правителството, ей така, за кумова срама. Колеги ***?

165

Анонимен

преди 5 години

И на мен "Възраждане" ми се виждат читави. Ако крадливата, алчна Тиква е най-доброто за България да пращаме делегация в Анкара с молба да идват и да ни вземат!

164

Анонимен

преди 5 години

Ваще кръгове от фирми крадат по лошо (по добре) от другите фамилията на иванчо от пловдив станаха милиярдери почти

163

Анонимен

преди 5 години

Гербави папагали, не се наядохте!

162

Анонимен

преди 5 години

Дон Бидон така и не можа да преглътне, че БЪЛГАРИТЕ избраха Президента Радев пред смешното му и жалко полуграмотно протеже Цвъчка Цачева.

161

Зозо

преди 5 години

Гласувайте за Възраждане. Стига с тези дебилизми освен Боеко няма друг. Ако дойде у вас и ви изгони децата на улицата, пак ли няма да има друг. Е той го направи, но не така директно. Българинът е отчайващ *** и се чуди защо е последен бедняк

160

месара

преди 5 години

Шамари ви всеки път като лъжете и крадете. Сам го каза - ежедневно е :)))))))

159

ХМ....

преди 5 години

ПРЕЗИДЕНТА КАЗВА ИСТИНАТА НО КОЙ ДА РАЗБЕРЕ ТО СЕ ИСКА МАЛКО УМ ЗА ТАЗИ РАБОТА

158

дрогар

преди 5 години

Гадно е другар да кърти другарете.Навремето искак да стана бекапеец,за да почна нормална работа,но не ме приеха заради царски офицер в родата.За боко,цеца ,цвък и прочие-немаше проблем.И преди и сега-бкп/бсп е мафия.

157

макронката

преди 5 години

До тонкатаНаздраве,бате!

156

Анонимен

преди 5 години

За съжаление освен за Бойко няма за кого другиго. За съжаление тука останаха само пенсионери и чакащи някой друг да работи. За съжаление назначените за милионери изгониха работещите и нарязаха предприятията на скрап, а животните в ТКЗС-тата изклаха за да могат да се разпродадат. какво да правим сега? Да увеличаваме минималната заплата докато се изравни със средната и с тавана, та да изгоним и инженерите и докторите?

155

Анонимен

преди 5 години

Мдаа, плюете бате ви Бойко ама я кажете някой друг за който да гласуваме? Партизанката от Крушовица? Шкембе войвода? Или другия "патриот", който само още не е тръгнал да бие децата с увреждания. Кой бе абдaли??? Кажете кой и ще гласувам! Как не се намери в тази държава един нормален човек бе! Един който да е от традиционно семейство, да е десен, да е против бежанци и гейове, да не е корумпиран. Няма бе няма. Така че не се сърдете че бате ви Бойко е на власт!

154

Панталей Партизанина

преди 5 години

През герберската тъма скоро ще си проправи път светъл лъч. Хората ще видят бял еднорог да озарява мрачното герберско царство. Еднорогът е надеждата за България и ще бъде възседнат от смел но мъдър конник. Този рицар на справедливостта и грижата за бедните има само едно име. Г-жа Нинова - новият министър председател на България

153

Така е

преди 5 години

Вярвай на джоба и портмонето си. Не вярвай на Борисов и Цветанов.

152

Анонимен

преди 5 години

По времето на Тато имаше един виц. Наричаха го "най-краткия виц". Май пак сме там! Въпросът е КОГА?

151

дядо йоцо

преди 5 години

ЗА ПЪРВИ ПЪТ ВИЖДАМ ОВЧАР С ВРАТОВРЪЗКА. И ВСЕ ПОВЕЧЕ МИ ЗАПРИЛИЧВА НА ТАНО ЦОЛОВ - КЪДРАВИЯ! що слагате жълто бе - не сте ли чУвали за ТАНО

150

Лъже ни

преди 5 години

Гледахме го по БНТ Бойчето. Беше жалък. Орешарски, Нинова, Иван Костов, а сега и Румен Радев са му виновни на този. Само той е света вода ненапита. И нито дума не казва за бедността на хората, корупцията, кражбите, обезлюдяването на България, липсата на чужди инвестиции и сриването на държавността. И това всичко се случи по време на неговото "управление". Отвратително и тъжно.

149

СТЪРШЕЛ

преди 5 години

господин борисов, моля ви спрете да крадете. няма да имате време да ги изхарчите. а внуците ви не са китайците за да ги изхарчат.

148

Анонимен

преди 5 години

Било го страх от бежанци.Е нали издигнахте великата китайска стена,гордостта на Валерко.Нищо,че падна след първия дъжд.Даже и стълба видяхме зарязана от нашествениците,като вече непотребна.Язък за 250 милиона лева,потрошени за нищо.

147

Waffen SS

преди 5 години

"""Борисов не водел война с Радев: Той ни шамари ежедневно!"""Това е част от вопъла, "къде е Пленелиев,това мило келнерче.Беше удобен като стара обувка,можеше и по вратлето да го поплясквам , а сега някакъв груб солдафон ни се падна.Мъка-а-а-а"Не иска ръце да целува