206

Анонимен

преди 5 години

Ке изберете един шафьор на самолет.Цел свет ке ви се смее!Така ми каза баба Ванга 1986г

205

Анонимен

преди 5 години

Ами че ти като искаш освобождаванетона украинските моряци ти работиш за тази война , от която казваш че се страхуваш .Това е типичната му неадекватност , на коятобезотговорно се смеят вместо да му поискатоставка , защото е цъкаща бомба за държавата .

204

Анонимен

преди 5 години

Искаме всички герберюги даподскачат .

203

Анонимен

преди 5 години

Бойко Б . не е комунист . Оправете си понятиятазащото и след още 30 години бг пак ще е последна в европа . Бойко Б . е криминал .Когато спечели първи път искаше да сипокани сръбска фолк певица да отпразнуваизборната си победа . Което е повод загражданска война .

202

se

преди 5 години

У нас винаги трябва да има разделение на властите.Президента и управляващите трябва да са от различни политически центрове.Трябва винаги да има коректив.Борисов трябва да се радва ,че Радев в президент защото поне има срещу себе си достоен опонент.Ако беше президента от партия ГЕРБ то щяха да се самозабравят .Разделението на властите в добре за България.

201

Анонимен

преди 5 години

щастлива държава с нещастен народотдавна казвах че всички комунисти трябваше дя ся в белене а те го направиха министърпредседателте тия са от най-лошите комунисти защото ако утре дойдат ихалифите на власт първи ще сложат *** и буркитеи най-гадното е че всичките му слуги цял ден пеят срещу комунистите

200

Анонимен

преди 5 години

Той ни шамари ежедневно!Ми ще те шамари щото си прoст. Кой те накара да издигнеш кандидатурата на оная тьотка Цачева за президент?

199

плаче ни се за Будьо

преди 5 години

медицинското му състаряване е подсилвано от типичната за висналите бузи старчеста демесия. Срявнете какъв е бил когато цар Дървояд го направи гейнеанал и в 90-те когато е пазел ТЖ пред врата на клозета. няма по одъртяващ политиквеник, дори Gъзовиа Хъб наедна Kундева Пръндова е по малко миришещ на собственния й пRоFан-NабутаN

198

Чичо

преди 5 години

Като давахте бази на нато ,не ви беше страх-е сега ще те е страх Бойко,защото сега към тези бази има насочени руски ракети.Но в края на краищата пак народа ще го отнесе,щото всички вие си имате имоти в чужбина и като стане напечено--куфарите на самолета и фъррррррррррррррррррр.

197

ПроСоТо

преди 5 години

гледам некои долу са споменали ФАКТИ от "битието" на пожарникара и физкултурника....Нема лошо,ама...просто вижте СУРАТИТЕ на двамата!!!!!!..Особено на пожарникаря-минпридсидатиль!..Какво виждате?..-Ако не сте слепи,би трябвало да видите суратя на едно ДЕ_БИЛНО същество!-Безмозъчно,тотално объркано,страхливо същество със СЛУГИНСКИ манталитет !...............И тоя "дърпа конците" НА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА?!?!Боже,Боже!!!..И Ботев,и Левски и останалите БЪЛГАРИ сигурно с обръщат в гробовете си..

196

Като за суджука

преди 5 години

До Бсп са гадовеЗа Бойко Борисов ли говориш?

195

Бсп са гадове

преди 5 години

До като за суджука. А дали се усещаш, че с твоя коментар признаваш, че всички комунисти са гадове?

194

Боко

преди 5 години

До мдааа 205. А защо си спрял до там, каунн червен. Удобно си пропуснал - гл. секретар на МВР, два пъти кмет нс столицата, три пъти премиер. Колко българи са постигнали това? Колко бе, ке.леш ален?

193

Като за суджука

преди 5 години

До Бсп са гадовеЕла го цуняй!П.П.Нали скачахте, нали ВИРИХТЕ двата пръста: Който не скача е комунист!А де юре, кой ви управлява, бе да ви ...............Суджука ДАЖЕ отказа да върне партийния билет!

192

Байфидан

преди 5 години

Констатиращ. Е, и. Какво мислиш, че ни казваш. Такива има сигурно стотици, но това не е достатъчно, за да бъдеш добър политик и държавник. Иначе що не сложим председателя на БАН - той е най-ерудиран.

191

Бсп са гадове

преди 5 години

Втора анкетка. БСП и техни хора като Манол Генов купуват ли избори + (да). БСП ограбиха ли България и я фалираха няколко пъти + (да).

190

Констатиращ

преди 5 години

Ген. Румен Радев През 1982 г. завършва със златен медал Природо-математическата гимназия Акад. Боян Петканчин, Хасково. По-късно завършва Висшето народно военновъздушно училище Георги Бенковски, Долна Митрополия през 1987 г., като първенец на випуска. Доктор на военните науки, като защитава дисертация през 2000 г.[3] През 2003 г. завършва с отличен успех Военновъздушния колеж Air War College.

189

Мдааааа

преди 5 години

Цветан Цветанов е завършил училището за бавноразвиващи се във Вършец. Това съобщи зрителка на телевизия СКАТ от Варна.Според нея, дипломата на зам.-шефа на ГЕРБ е от помощното училище Никола Йонков Вацпаров в градчето.През 1987 година Цветанов постъпва на работа в тогавашната Народна милиция, като щатен служител на Седмо главно управление на Държавна сигурност. Завършва Национална спортна академия през 1992 година със специалност учител по физическо възпитание и треньор по лека атлетика.

188

Мдааааа

преди 5 години

Ген. Бойко Борисов - Завършва средното си образование в Банкя. През 1977 година кандидатства във Висшата специална школа Георги Димитров на МВР в Симеоново, във факултет Държавна сигурност. Приет е обаче във факултета Противопожарна охрана. По време на следването си отбива и военната си служба в ШЗО-Плевен. През 1982 година Борисов се дипломира като инженер по специалността Противопожарна техника и безопасност .

187

Охлюв

преди 5 години

До 211. Още малко и ще се разревеш. Като някой севернокореец за Ким Чен .ур. А тази позитанска опорка как народът обичал зеления чорап ще я лансираш на червените зомбита. Защото 2/3 от народа не го обича и няма да гласува пак за този случайник.