8

T

преди 5 години

Типично замитане на проблема под килима. Това не е трети пол, а увреждане. Разни политици обявяват разни увреждания за нормални състояния и така няма нужда да се работи по въпроса с решаване на проблема с нещастието на тези хора. Дайте утре и кривогледството да го обявим за допълнително състояние на очите. В американските сериали и филми започнаха да бълват дебелаци и да го пропагандират като нормално състояние.

7

Анонимен

преди 5 години

гавра с великия немски народ, гавра с историята и гавра с бъдещето

6

Анонимен

преди 5 години

Полът (още биологически пол, физиологически пол) понятие в биологията, според което група индивиди от даден биологичен вид, имащ възможност за полово размножаване, чрез специализацията в производството на определен вид полови клетки. Интересува ме третият пол в състояние ли е да се размножава без участието на някой от другите два пола, за да бъде считан за отделен пол?

5

Анонимен

преди 5 години

къде е хитлер да си види арийската раса?

4

Бау

преди 5 години

Принципно ако бебето се роди *** (с мъжки и женски полови органи) това би било полезно (въпреки, че е много рядко). Признавам, малко е странно. Това от 2013 да си избере човек пола когато реши е по-добър вариант. Това родителите да изберат пола е ужасно ...

3

Шопо

преди 5 години

А ,дека е Шикалгрубер...

2

Анонимен

преди 5 години

Тя първо Меркел откачи, сега и останалите германци се повлякоха след нея.

1

Осман

преди 5 години

Честито братя турци