28

Анонимен

преди 5 години

Така в течение на живота си човек можеше да избере мъжки или женски пол, или да не постави отметка.-това е ЛУ ДОСТ,чесно! КАК ще си избираш пола, като той ти е отреден от природата ?! Значи ти отричаш решението на майката природа и тръгваш против нея? #КОЙ си ти , по дяволите ...или си самият Дявол?!

27

Анонимен

преди 5 години

Браво честита победа непрогресивните нека си лаят така едно време са лаели жената като е облякла панталон

26

дете

преди 5 години

До Анонимен 14 ама той съществува! Сека година идва с брада и мустаци от памук и приказва като съседа ни!

25

Анонимен

преди 5 години

не одобрявам измислянето на трети пол,такъв няма,може да има двуполов(***),може да има и кастрат, но не и трети пол,още повече пък да е по избор,това са извращения а не свободи,не може някой мъж да реши да се пише жена или трети пол щото така иска,защото така лъже всички

24

Анонимен

преди 5 години

от кога хер-***.фродитите се записаха като трети пол? но даже и при тях, половите органи на единият пол са доминиращи и най-късно през пубертета окончателно се определя - м или ж ?

23

НЕ!

преди 5 години

Целта на мероприятието е болестите да престанат да се водят болести и болните да имат правно основание да променят и други закони. Например да въведат половонеутрален химн и местоимения като в Канада или да натресат задължително *** обучение в училищата.

22

НЕ!

преди 5 години

Не съществува трети пол! Интерсексуалните имат аномалии на половата хромозомна двойка, но те не могат да се размножават, също така заболяването е много рядко и се среща при един на няколкостотин хиляди души. Ако те бяха трети пол, щяха да могат да се размножават, и броят им щеше да бъде колкото на мъжете и жените. Тоест това е болест. Транссексуалните страдат от мозъчно увреждане, а не от хромозомни аномалии, тоест те също не са отделен пол. И това е болест.

21

безпартиен

преди 5 години

Германците свършиха през 1945!!!Тези сега са ***.

20

kukla

преди 5 години

Простотията на германците просто няма нужда от коментар. *** и упорито тъпо налагащи простотията, облечена като държавен закон. Налагат трети пол и тръпнат в очакване да дойдат от третия свят истински расови мъже, че да ги спасят от изчезване. Интересно дали всичко не е за парите. Дали сега няма да има маса обществени поръчки напримр за тоалетни от третия пол. Или например в какви отбори ще се състезават спортистите от третия пол?

19

унтер мейшън

преди 5 години

А Ханс и Питър къв пол са определиа а

18

Анонимен

преди 5 години

Полът на човек се определя от половите му органи дадени от Бог/природата/.Има и родени ,,двуполови'',има транс-сексуални които си сменят полът в движение,всъщност това е скъпа хирургическа корекция на визията,която не променя нищо,единствено наличните спестявания.Кой е ,,Третият Полов Орган '' моля кажете. Между другото се разбра,че тази третополова пандемия не е нищо друго,освен подбутване и подсещане към приемането на Ислям,вместо Християнство.Нали никой не иска децата му да са третополови ?

17

Анонимен

преди 5 години

Е, вече официално Германия е джендърска. Трети пол не съществува. Това че са се родили хора с мутации или *** не ги прави трети пол. Няма такова чудо. Просто са се родили с проблеми, тъжно, но факт. Ако се родя с шест ръце това не означава, че съм Шива.

16

Анонимен

преди 5 години

Не съм фен на третия пол, но така поне сме сигурни, че четвърти райх няма да има. Полово неопределените не ги чакайте да водят войни.

15

Анонимен

преди 5 години

Има само два пола ненормалници! Мъж и жена!! Останалото са увреждания! Психически или физически! Ако се родя без х.. това не ме прави жена или трети пол! Просто ме прави мъж без х... !!

14

Бау

преди 5 години

До 15В случая "трети пол" са двуполовите за, които си дал пример.

13

НЕбългарин

преди 5 години

До ОсманБългарино що се пишеш с турско име? Ако толкова искаш да си турчин и да се отървеш от твойта извратена джендърска религия приеми исляма и се отърви!

12

Анонимен

преди 5 години

Няма ли кой да дефинира определението ,,Трети Пол'' ? Това човек без полови органи ли е,или е с ,,двуполови'' полови органи ? Дори и Хермафродитите са ,,двуполови''.Какъв е този ,,Трети'' пол ? Хомосексуализмът си е ,,обратна сексуална ориентазия''! ,,Трети пол'' какво означава ? Дайте определение на това което искате да внедрите в психиката на човека,уточнете се,не сте ясни.

11

Анонимен

преди 5 години

Не съществува такова нещо като трети пол. Със същия успех можеш да легализираш Дядо Коледа.

10

Анонимен

преди 5 години

Нормално. В Германия е Содом и Гомор. Това е една от най-атеистичните държави в Европа с най-големите гей прайдове в Европа. В парковете разни побърканяци си размахват атрибутите, гей до гея. Тази Германия няма нищо общо с онази от 1945г. Забележителни са социалните промени настъпили в един народ само след две поколения налагане на либерализъм, културен марксизъм и троцкизъм. Не бива никога да позволяваме този социален модел да се наложи в Източна Европа. Германия е загубена завинаги.

9

Бау

преди 5 години

До 8Третия пол са интерсексуалните хора. Виж в Wiki какво е. Не знаех, че е толкова разпространено. Това не е, че някой решил да е жена или мъж. Това е човек родил се с полови белези и от двата пола.