120

До 122

преди 5 години

Вика се полиция със социалните и ти го издухваш ! Работното време на градините е от 6 до 6 или 6и30 до 6и30 ! Ако не те устройва има частни!

119

Кандиларов

преди 5 години

Проблемът е елементарен. София е пренаселена, тя е предвидена за около 800 000 човека. Останалите не са поканени, тях никой не ги е викал. В чужд дом се влиза след покана. необходимо е излишните хора да се върнат по родните си места. Спокойно, там също има работа, при това много повече отколкото в София. Както е казал народния поет П.Р.Славейков - "нам са потребне ораче, копаче и сеяче, а ну не зяпаче"! Проблеми преди 40 год. нямаше, нито по отношение на детските градини, нито относно училищата.

118

Анонимен

преди 5 години

Като чета коментарите, силно съмнение ме обзема - са ли родени и отгледани от майка българите, или са о.ку.ч.ени и обгрижвани от неизвестен див звяр?Какво ни става, бе хора? Откъде толкова отрова към децата, към майките, към всички слаби?!

117

Затова

преди 5 години

За тия дето пишат, че коментиращите сме нямали деца, да изясня, че нямаме защото знаем, че не можем да ги гледаме и най-важното - знаем, че никой не ни е длъжен да ни ги гледа.

116

Пепи

преди 5 години

Живях в Младост 25 години. Изнесох се не се търпи. Стана абсолютна *** с този бизнес парк 17000 служители незнам колко хиляди автомобила в час пик 40-50 мин може да влизаш или излизаш по бул.Александър Малинов. Всеки иска апартамент там или наем. АБсолютна Ко Чина. Презастроен може да си лафиш със съседа от отсрещния блок без да си виката (ако не минават 500 автомобила едновременно) паркира се на всякакви тротоари,градинки..EPIC FAIL , EPIC FAIL

115

До 121

преди 5 години

К'ва друга градина бе?!! Ти знаеш ли как се влиза в градина, в големите градове?!! В пъти по-трудно отколко в университет! Все едно някой има избор къде да си запише детето!!!

114

Топлата вода

преди 5 години

До Анонимен 101Вече съжалявам , че се включих в тези коментари.За съжаление братко в 18:00 не затваряме държавата има много хора които работят и след този час някои от които не го искат, ако си на операционната маса трябва ли в18:00 да те зашият и оставят за утре?Ако ти е дошъл майстор в къщи трябва ли да те остави без вода ,ток или топло до утре?Нормалния отговор е не, но той като изкара ще ги даде на тези които в това време му гледат децата.Махам се от тук явно не ме разбирате.

113

Анонимен

преди 5 години

Като на родителите не им изнася, да си запишат детето в друга градина. Нали всичко в наща държава било на пазарен принцип.

112

Анонимен

преди 5 години

Ааллььооууууууу къде е тук драмата? Когато искаш да живееш в голям град, понасяш и негативите и позитивите!!!Инак - стой си на село. Там даже ще те навиват да дадеш детето си на градина - за да не я затворят. А и ще е на МАХ 10 мин. от дома ти.В сратията ясно пише - докато някой бави твоето дете, неговото ще се отзове в РПУ. Защо???Моите родители на времето ме забеавиха в геадината и ме прибеа учителката. Но това беше преди 45 г. .....Времената се менят :) :) :)

111

Оня

преди 5 години

До S sНедей така че палачинката се обръща... Да не захленчиш и ти някой ден след гениалните ти мъдрости. Не ти го пожелавам естествено

110

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 101Личи си, че нямаш деца. Да си наемеш някой, който да ти гледа децата, не е точно като да си наемеш някой да ти смени тръбите в тоалетната! Първо не са толкова желаещите детегледачи, второ струват много скъпо, трето голяма част от тях са изключително недобросъвестни!

109

До 113

преди 5 години

Н*грамотник, никой не ти е длъжен да ти стои извън работно време да те чака

108

Анонимен

преди 5 години

А зщо в РПУто направо в затвора да ги водят тезипрестъпници!

107

(-_-)

преди 5 години

Това са абсолютни глупoсти, защото в районното ще пишат обяснения още поне един час. Всичко се случва и може човек да закъснее и ако получа малолетното си дете от рпу ще има сериозни последствия за тези, на които съм го поверил! Щом не им изнася да се занимават с това могат да си намерят друга работа.

106

Анонимен

преди 5 години

Чудя се защо ли има ниска раждаемост?!! Защо ли раждат само тези, чиито деца не стъпват на училище?! Странно!

105

Тъпанар

преди 5 години

Имам чувството, че 90% от писалите тук изобщо нямат представа за какво иде реч и деца нямат. Всички държавни детски градини работят от 7 до 19:00 ч. Там преподавателите са на смени. Първа и втора. След 18 часа, невзетите деца отиват в сборна група. Капиш!Тук драмата не идва от това, че горките преподаватели оставали след 18 ч. Ще остават - отиват по обед на работа! Драмата е от това че някои уч.заведения са решили йезуитски да си съкратят раб.време с 1 час

104

Кратун

преди 5 години

В България всичко се прави в името на човека и с грижа за човека! Мога да си представя каква атмосфера цари в тази занималня, щом в 18, на секундата гледат да се отърват от децата както бoклyци. В районното няма детски стаи и възпитатели. Може би еще ги затварят в ареста, че да не пипат тук таме, а и с възпитателна цел - да си знаят от малки....

103

извън БГ

преди 5 години

при нас също има занимални, но закъсненията ги плащаме на минута. В крайна сметка и персонала в детските заведения има семейства, деца, нужда и най-вече право на лично време

102

За 10 лева

преди 5 години

Родителите, които няма да могат да си прибират децата до 18.00 часа, си плащат като на детегледачка по няколко лева на час. Така проблем няма! Ама циции много...Искат безплатно и неограничено гледане на децата им. Няма как! Те дали работят докато имат клиенти?

101

дааааааааа :)))

преди 5 години

"Реално, този подход може да реши проблемите в някои квартали без ясли и градини. Оставяш го в районното и отиваш на работа. Вечерта отиваш и си го прибираш"---Нека превърнем всяко РПУ в забавачка.