12

Анонимен

преди 5 години

До Бай Иван 12Точно така! Трябва да се унищожи българската бизнесменска лакомия по най брутален начин! Ритник с остър чепик!

11

Бай Иван

преди 5 години

Поредния бълвоч на диария веле в полза на лобито на геронтофила макрон ,целта е ясна ,да ликвидират българския транспортен бизнес ,действия тип колониални империи-бананови републики са отношенията запад -изток ;) !!!!

10

Анонимен

преди 5 години

На кой му не харесва да излиза от ЕС и да си прави каквото иска! Нали сме велики и можем да си го позволим без евро субсидии! Вече са го приели всички и няма да се съобразят с "държавата" доведена от "родолюбците" до нивото пихтия!

9

Пиша от кабината

преди 5 години

Пълни глупости европеиските чиновници са двулични *** не мислят за шофьорите почивките са регурирани от закона за движение искат да елеминират КОНКУРЕНЦИЯТА под хуманен предлог този закон е ЛОБИСИСКИ тои засяга правата на човека да не мислите че е много удобно да ходиш по хотели всичко ти е в камиона зимата много от хотелите в Франция са студени ако ти оберат кабината загиваш ще имаш ли часове да отидеш до хотел 3 години са мъкна по лаиняните им хотели ми паркинг ако си с фриго

8

Ганчо

преди 5 години

Европейския съюз са едни кухи чиновници които се опитват да имитират дейност и от време на време имат "гениални" идеи. Ако ЕС се разпадне това ще е заради прекомерната бюрокрация и политици които се престарават с безумия "за благото на народа".

7

Анонимен

преди 5 години

Макрон доказа че е аджамия в политиката.Сега се оказва че е такъв и в икономиката. Всичко предложено от него трябва да се подлага на съмнение.Това е поредния начин да се стопира навлизането на Източна Европа на западноевропейската икономическа сцена Мисленето е такова- те са си те, ние сме си ние.Имат и да хрантутят мигранти от бившите колонии. Изведнъж ние им ставаме пречка. Веднага закон за забрана на това или онова. И ние тук се наричаме ЕС, така ли? Почва да става съмнително.

6

Анонимен

преди 5 години

Абе "журналистите" от велето не може ли да ги задължат всеки месец да си идват по една седмица в България, родината демек, а то сега съвсем забравиха де зората ги огряла... шофьорите да се връщали при жените, ама всички трябва да се връщат към корените.

5

Съвет

преди 5 години

Големите ТИР камиони вече ще бъдат без легла в кабините.И в европейския парламент се чудят с какви глупости да си запълнят работното време и оправдаят огромните заплати.Ами вижте как е в САЩ и готово.

4

Otto

преди 5 години

Куче наречено ***.***

3

V

преди 5 години

Това са сравнително лесно решими проблеми с нов вид инфраструктура ,в която са комбинирани няколко инфраструктури и е подходяща за електромобили .Държавата няма да даде нито лев .И дори ще печели от държавните земи с които ще участва .Никой няма да плаща винетки ,а застраховките ще са много по малки .Това е само за извънградска инфраструктура ,но тя ще развие и градската .Проблемите са два герб и ЕС .Това няма да е в интерест на нацистите от четвъртия райх.И ще остави много хора без работа ;)

2

е

преди 5 години

Хитро го измислиха това с шофьорите, но прозира отвсякъде протекционизма и кражбата на бизнес и немците сега ни лук яли, че неудобно им стана- записаха го на французите на сметката щото те милите с тез араби от предградията са полудели и се чудят каква работа да им намерят и айде- шофьори. Абе аланкоолу тоз народ второ поколение на помощи какъв шофьор ще става бре?

1

Анонимен

преди 5 години

https://news.lex.bg/pregled-na-pechata/%D1%83%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D1%82-%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%B5-%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%BD%D0%B8-%D0%BF%D0%BE-%D0%B4%D0%B5%D0%BB%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%BC%D0%B0%D1%80%D1%82/