27

Щерю

преди 5 години

- Как?!? - US военните никога не лъжат - те са добрите...

26

Анонимен

преди 5 години

защо му биете минуси на "истината", много пъти истината е толкова брутална, че човешкят мозък просто отказва дая приеме... а когато са намесени милиони.... тогава много човешки неща просто ни стават чужди.

25

Анонимен

преди 5 години

Такава тайна конспирация го изкарахте сякаш е ходил да трови дисиденти с новичок..

24

дедо от село

преди 5 години

Тоя Р. Балард нещо ментак се пада, той и в Черно море търсеше на баба си фърчилото!

23

Център

преди 5 години

Вчера минаха две летящи чиний, едната беше кабриолет и търсеха дипломата на бай Тошо и тая същата,, новина,,

22

8

преди 5 години

"Революционното откритие попада на заглавните страници на всички вестници."Какво революционно може да има в намирането на един кораб?

21

Анонимен

преди 5 години

Това, че американците скатават военните си провали си не е новина, нито тайна. Две потънали ядрени подводници си е сериозен мотив за скатаване.

20

Драги

преди 5 години

Драги пишещи -- как така коментирате преди да сте чули мнението на Президента Румен Грипенов.Той неминуемо ще свърже нещата с пенсиите, с Грипените и Русия!!!

19

истината 2

преди 5 години

Освен това собственика на Титаник Дж.П. Морган си анулира билета за пътуването 24 часа по-рано като сваля всичките си ценни картини от кораба. Билетите си анулират и всички негови приятели като Рокфелер , американския посланик и др. Общо около 50 човека.

18

истината 1

преди 5 години

Потънал е кораба Олимпик а не Титаник. Като са ги направили са пуснали Олимпик на вода и се е сблъскал в пристанището с военен кораб. От удара се е отворила огромна пробойна. Опитали са се после да оправят щетите но е било невъзможно по това време да стане качествено. Никоя застрахователна компания няма да иска да го застрахова и са решили да сменят цялото обзавеждане и табелки с това на здравия Титаник за да излъжат застрахователите, а ако нещо стане няма да си изгубят парите.

17

Анонимен

преди 5 години

До ssНе знам дали лъжат ама таковаха мамата на СССРто.

16

ss

преди 5 години

САЩ винаги и за всичко лъжат.....

15

Анонимен

преди 5 години

За да потъне този кораб,означава,че е трябвало да потъне,имало е нещо и някой на борда,който е трябвало да потъне,така например е потънал кораба с който уж са пътували средствата за плащането на руснаците за наема за 100 години на Аляска,руснаците са получили един гол х.й.

14

Анонимен

преди 5 години

"...но целта на самата експедиция била съвсем друга и била държана в пълна тайна."Много са наивни ако си мислят, че тайната им не е станала явна за братушките още тогава.

13

Анонимен

преди 5 години

Не се заслушах в ТВ-то,но неотдавна пък се каза,че в последния момент(няколко дни преди отпътуването) оригиналния кораб Титаник е заменен с друг кораб и де факто потъналия кораб не е оригинала,който е трябвало да отплава,но не се концентрирах на това предаване,защото пет пари не давам и не ми е интересна темата.

12

Solar Power

преди 5 години

Сред нас все още има раса от рептили. И о да забравих ! Земята е плоска. Но това конспираторите го знаят много отдавна.

11

Ала_Бала

преди 5 години

Тези работи се знаят отдавна.

10

Анонимен

преди 5 години

Комунистите са ходили до Северния полюс откъртили са един голям айсберг спуснали са мъгла около айcберга и са го шитнали направо на пътя на лайнера, Путин е виновен и дори двама комунисти са откраднали спасителните лодки за за си напрявят джакузита и за 1 500 човека не е имало място.

9

Austin Powers

преди 5 години

До СтрахилНе, вярно е това което пише но не виждам нищо лошо. Това е една взаимно изгодна сделка - Пентагона финансират операцията естествено трябва да си оправдаят средствата. Пентагона не е благотворителна организация или научно-изследователски институт.

8

Анонимен

преди 5 години

Титаник е бил направен от много дебели листове стомана, такава като за боен кораб, краварите тестват там някакъв нов тип оръжие да видят дали ще могат да го потопят и да смъкнат акциите на притежателите на корабостроителницата за да може може после правилните хора да купят акциите евтино и да си произвеждат после кораби наготово с минимални инвестиции.