7

Анонимен

преди 5 години

Пардон, 69-та

6

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 5Е, щом сте свирили харТ рок, няма начин да ви позволят. Маричков, драги, беше един от малкото, които си позволяваха да говорят истини, по концерти, по радиа, в интервюта. А хард рока общо взето го "пуснаха" през 80-те, защото отприщваше енергията на непослушните, и вършеше работа на другарите. А Щурците през 99-та си позволиха в национален ефир да ззабият Бийтълс - грях, който не им позволиха до края.

5

Анонимен

преди 5 години

Този музикален инвалид кой ли го слуша. Добре че по бай Тошово време имаше връзки да се уреди да блее. А мойта група с която свирехме по квартални клубове ни изключваха усилвателите защото не блеехме а свирехме истински харт рок а това не се харесваше на комунистите. Свирехме музика която беше забранена и от там възникваха проблемите. А този пееше звън звън звън кой е навън. Детски песнички за музикални инвалиди. Но по онова време които блееха по поръчение на партията ги даваха по телевизията.

4

тет

преди 5 години

кви са тея бездарни *** бе? Забравиха от къде са тръгнали май трябва някой да им припомни....

3

клхн

преди 5 години

добре! но важно е къде е смесвана!! ако е тук не вярвам да зву4и добре! а и по кой тв канал ще се върти??

2

Анонимен

преди 5 години

кирил маричко е убиец, който пиян уби в катастрофа невинна жертва!Мястото му е да гние зад решетките, комунистически кадър и плагиат, крал песни то запада и представял ги тук като свое лично творчество!Жалък дядка, страдащ от мания за величие!

1

Анонимен

преди 5 години

Доста неприятно и бездарно