Снимка: Bulgaria ON AIR

Рок групата JEREMY? издава за пръв път песен на български език, в която си партнира с рок легендата Кирил Маричков. Новото парче се казва "Не си сам" и има социална насоченост. Бандата вече има зад гърба си два албума и сама е отправила това предизвикателство към себе си.

Представянето на песента ще е на 15 декември - събота, в клуб "Терминал 1". Освен новата песен, групата и Кирил Маричков ще изпеят множество песни на "Щурците".

"Цялата банда JEREMY? сме големи фенове на Кирил Маричков. Запознахме се с него на едно събитие преди година. Посъветва ни, че трябва да направим и песен на български език. Първият ни избор бе именно той", обясни Ерсин Мустафов в "България сутрин".

Той допълни, че песента се казва "Не си сам", защото има послание към хората, че не бива да се отказват в своите решения.

Кирил Маричков пък сподели, че много се е зарадвал на поканата за съвместно парче. Сигурен е, че песента ще стане голям хит.

"Текстът на песента е чудесен и отговаря както на тяхната философия, така и на моята. Те реално са по-малки от моя син", категоричен е Маричков пред Bulgaria ON AIR.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase