31

Филия с мас

преди 5 години

Оставка на СИК-аджията и неговата шайка.Повишаване на цени на ел.енергия,вода,парно,данъци и основни стоки.***,калинки на ГРОБ са спуснати във всяка държавна институция, корупция в невероятни размери. Това са Тиквата и ГРОБ.

30

Анонимен

преди 5 години

Иха фашиста омиротворител демек творящ нещо в Омир със синьото използвано цукало на главата е най-накрая където му е мястото на бунището на историята.Щял и със самолета си да падне, жал ми е за екипажа, но те какво очакват като водят извънгабаритен бидон с ла.***.Иначе източника на свръхтеглото е ясен- окрадения от него народ.

29

Баамаа

преди 5 години

Е убо де , водим с процент и половина ама в статистиката влизат ли малцинствата с купените гласове ...щото като разнесем и чувалите би трябвало да водим с шест или седем% , мдаа!

28

Анонимен

преди 5 години

До 34. Хи-хи, тръгна корозията в кухата ти алена кратуна.

27

Байфидан

преди 5 години

До 35. Ех, колко си елементарен. Ама като дават добри прогнози за БСП не лъжат, нали?

26

Винету

преди 5 години

До червения Винету 32. Не ми взимай ника, ***. Не спряхте с мръснишките си позитански номера.

25

Винету

преди 5 години

До 31 червен анонимник. Глу.пак, що не питаш хората какви зулуми е направила 120 годишната партия? Свят ще ти са завие. А това с до времето го слушам от 2013. Най-малко пък зомбирани озлобени червени пуяци като теб могат да кажат докога ще го има ГЕРБ.

24

Анонимен

преди 5 години

Стига сте мотали и лъгали,бе!И без това никой не ви вярва!

23

И тръгна

преди 5 години

Корозията, начело с Бойко гербов тъпанаров

22

ognyanz

преди 5 години

Герб има още да губи подкрепа: и заради по-високите данъци, и заради корупцията, с която уж все се борят, а все не намалява, и заради постоянното качване на цените на всичко, което е регулирано от държавата - цени на ток, газ, вода и т.н.. И си оставаме в ЕС държавата с най-нисък стандарт на живот. Така че стабилизацията е само във въображението на социолозите.

21

Винету

преди 5 години

Герб е вреден и за нищо не става .Трябва да бъде разкаран колкото семоже по-бързо и затвор за водачитему -- има за какво .

20

Анонимен

преди 5 години

До Винету 29Ха-ха-ха..............."партия", създадена на немски пари и по техни мерки (по думите на Бойко Б. изказани открито и видеото в нета!) само и само да бъдем ПОДЧЕНЕНИ на еуропската простотия.......ТОВА Е ДО ВРЕМЕ!!! В сравнение с партии от 120 години, за 10 може само да се почешеш. А тази антинародна "партия" успя да напрати толкова гадости, че само след 3-5 години ще я замерят с камъни!

19

Я па ти...

преди 5 години

До Анонимен 19 Бъзикаш се , нали ?

18

Винету

преди 5 години

До гробокопача. Абсолютно съм спокоен, покойник. Тази басня, как ГЕРБ си отива, я чета и слушам от 2013. Сега сме 2018, ГЕРБ още е на власт, спечели всички парламентарни избори, ще спечели и следващите. Е, не са идеални, имат грешки, но другите са много по-зле. А ти си толкова безличен от години с твоите ялови драсканици, че няма как да те мразя. Просто си ми жалък и безинтересен - всеки път едно и също, от което нищо не следва.

17

Гробокопач

преди 5 години

До BurzumБурзум;))), поклон!;)))

16

Гробокопач

преди 5 години

До ВинетуСпоко, гербоухи, Коледа ще мине, ще заколим Прасето, бонусите на Бойко ще свършат, януари тумбака ще засвири, новите цени на Бойко ще вдигнат гири.Щот Бойо дал, но и Бойо взел! Електората е така, ку го раниш, не блее, обаче, ку не го раниш, не само блее;))) Та и ти си тъй;))) Тъй, че 1,5% това е в рамките на статистическата грешка. правилната политика е везните да се уравновесят. Това ми е целта и аз я постигам;))) На теб, не ти остава нищо друго, освен да ме мразиш;)))

15

Burzum

преди 5 години

Който емигрирал- емигрирал ...тука останахме стабилягите .....ще се порим едни други белким родим нещо с ум на Анщайн и тяло на Арнолд.....засега сме го докарали до ПРЕМИЕРА...

14

Винету

преди 5 години

Само ГЕРБ, другите не стават.

13

Анонимен

преди 5 години

След мнократните поскъпвания на всички стоки и услуги, данъци, такси при това управление, има главоломен спад. Като се добавят корупцията, престъпността, става още по - ясно....Ако се провеждаха честни избори, никога нямаше да са на власт цели десет години!

12

до 17-есети....

преди 5 години

До Анонимен за кого става въпрос,щото единиЯ се върна предсрочно от мАсква(ГОВОРЕШЕ СЕ ЧЕ СЕ БИЛ оСРАЛ ДО РАМЕНЕТЕ)...