17

айде по-полека

преди 5 години

Когато политиците са подкупни и зависими,винаги започват бъркотии!

16

Анонимен

преди 5 години

Радикализацията и ислямизацията по света тръгна от глупашката война на СССР в Афганистан. Там муджахидините ,с американски и саудитски пари успяха да надделеят над една световна империя, почувстваха се силни и решиха да го направят в световен мащаб срещу белите държави. От Афганистан обучените терористи трънаха към Алжир, Египет, Босна, Чечня, а после към Европа и САЩ.

15

Какво се чудят

преди 5 години

Старите французи имаха добро решение-гилотината.

14

Анонимен

преди 5 години

Хората се радват на смъртта на терорист. А на колко години е - това няма значение. Аман от либерасти!

13

Анонимен

преди 5 години

Боже прибери си вересиите. Еврогейовете съвсем са изкукуригали. Овчици. Овчици на заколение. Оия ги мразят и ги правят на кaйма, а те викат "ама защо да ги убивате"? Иде ми да повърна! Закривай евроколхоза! Последния да затвори вратата!

12

Анонимен

преди 5 години

27 годишен "младеж" с 27 присъди???? От които е лежал цели 4 год.( ОБЩО??!!! ) в затвори??? В САЩ ( С всичките им кусури ) след третата присъда - щеше да е обявен за рецидивист... и да излежава 2 х 300 години присъда.В Европа на Меркел и Макарон - може да трупа присъди , като филателист - пощенски марки!И айде стига с тези жълти жилетки - половината от тях са арабски и африкански мародери - дебнещи да отмъкнат някоя плазма!

11

Ввв

преди 5 години

А задават ли си въпроса франсета ингилизи и тем подобни демократи как 30 40 години тези хора не са били терористи...да, не са били интегрирани но защо нямаше такъв терор в Европа а....дали няма връзка с бомбардирането на Либия, войната в Ирак и Афганистан...каквото посееш това ще жънеш...сеехте терор в Близкия Изток сега си берете плодовете...

10

Анонимен

преди 5 години

Този го подгониха и го пуснаха като диво животно из града. Чиста провокация срещу протестите във Франция. Буржоазията пак излъга бедните и бързо смени темите и приоритетите.

9

младен

преди 5 години

"Убитият от полицията Шекат е напуснал училище на 16 години и е с 27 присъди,...."Тъй като се замисля и при нас стана така от как влезнахме в тоя еврог.а.йски съюз.Преди това или ги отстрелваха или още на второто провинение си бяха прибрани на топло.

8

Анонимен

преди 5 години

Младеж ама всъщност побъркан убиец.Това си е част от планът за унижожаване на белите хора в Европа.Мислете прагматично той е един а е убил трима.Във Франция са 50 милиона европейци и 20 милиона от тия. 20 х 3 =60

7

Анонимен

преди 5 години

Шекат се е радикализирал от както е започнал да посещава църка.

6

месара

преди 5 години

до като има такива дето си задават такива въпроси, ше ви избиват не само по улиците!

5

Бен Ган

преди 5 години

27 присъди, 6,5 години общо е лежал....Явно аз разбирам грешно присъдите. 1ва присъда - ок. Втора, *** дойди при определени обстоятелства. 3та вече... лежи всички останали + 3тата. За 4-та - доживот!

4

Стамат

преди 5 години

Е те така!

3

Валентин

преди 5 години

Ей пропогандата няма спир: сега ще ни разкажат за тежкото детство на младежа; за това как е бил подложен на "расизъм" под формата на един куп привилегии; за това как обществото не го е обичало достатъчно, защото е искал да плющи бяло ама никой не му е пуснал; и за това как е бил в амок от коледната гюрултия, която е особено обидна за праведния последовател на религията на мира. решението както знаем е повече толерантност и плюшени мечета...до следващия път

2

Некъф

преди 5 години

Как се допусна това ли!Питайте имамите проповядващи ислям!

1

Анонимен

преди 5 години

"и отбелязва, че според мнозина случилото се във вторник е било неизбежно...."Е това все едно слушам нашите...анализатори.Не че не могат а нямат желание да се справят с проблема.По-лесно е нищо да не правят.За съжаление България е отражение на това което се случва в Европа и ЕП-корупция и нищоговорене и нищоправене