37

Анонимен

преди 5 години

Права е жената, нужни са промени. Какво кара един човек да се радикализира? Трябва да се борим с това, но първо да го разберем. Бог да прости жертвите и да живее вечна Франция!

36

Анонимен

преди 5 години

Социален е въпроса. За права се говори от много години, а за задължения към обществото- не и даже не е политкоректно! Как сега тез неинтегрирани и изтървани младежи да се принудят и организират за трудов и нормален живот? С борба за джендер права? Едва ли.

35

Американ

преди 5 години

"е с 27 присъди" - в Америка такива няма. Щото третата присъда е задължително до живот.

34

луи козар от париш

преди 5 години

френски затвор = медресе за терористи

33

Петърчо

преди 5 години

Как се е стигнало до там ли? Много лесно просто исляма има проблем с фанатиците. И въпреки че те са малък процент от всички мюсюлмани все пък са в рамките на няколко стотици хиляди хора. Част от които вече живеят в западна Европа благодарение на изкривеното мислене на европейците за ценностните системи. И на всичкото отгоре искат да отворят вратите за емигранти между които сигурно ще има и не малко фанатици. Еми излиза че атаките до сега са нищо по отношение на това което може да дойде. Наздраве

32

Анонимен

преди 5 години

Един ислямофашист по-малко браво на френските полицаи, че не го оставиха да го измъкне адвоката му платен от американско нпо на инсцениран процес.Ако за някой подхожда термина ундерменшен това е за всички терористи и тоталитарни ***.Дано да ги избият до крак по целия свят.

31

Анонимен

преди 5 години

Франция е провалена държава.

30

Анонимен

преди 5 години

Да свикват западняците,защото едно е да са колонизатори в ислямски територии,съвсем друго е "съжителството" с мюсюлмани в собствените им държави.Като "посъжителстват" (ако оцелеят) 500 години може и да проумеят толерастичните главици защо българите не желаем ислямските нашественици които те наричат "бежанци".

29

муспи

преди 5 години

Семита не е това зло като стреля и убива в сравнение с "цивилизованото" си присъствие. Че може ли Сорос ако се разстреля по пазаря да направи и мини частица от мирния си тарикатлък?! С чистите си старчески ръце за 30 години е преполовил България. Следователно, избиването им е въпрос на хигиена, а не на отбрана, сплашване, възмездие.

28

Анонимен

преди 5 години

Шекат е напуснал училище на 16 години и е с 27 присъди, пише френският в. "Фигаро". Прекарал е четири от 29-те си години в затвора, от които 2,5 години във френски затвори и година и половина в швейцарски, за серия от грабежи, нападение с оръжие срещу непълнолетен, и грабежи в Швейцария.-----АБСОЛЮТЕН БЕЗПОЛЕЗНИК.Франция не се е справила с интеграцията на туй що не се интегрира,но много обича на размахва пръст на България заради ромите.

27

Константин

преди 5 години

Много ми е интересно, напуснал училище и има 27 присъди на 29 години. Как е на свобода и как е жив, май трябва да се върне смъртното наказание, това е крайно отклоняващо се поведение, ако го бяха гътнали на 10 присъда, нямаше да има атентат. Леле 27 присъди.

26

kurcho kurov

преди 5 години

ako i ti si bil v tozi den v Strasburg ste razberech zacho vsichki se radvat che tozi ubiez i rezedivist e ubit. inchalaa.

25

Jas

преди 5 години

Повтарям се вече, но отново е слънчева и безгрижна седмица в Бастиона на демокрацията Франция! Не разбирам единствено призивите да се разследва и установи как така се е стигнало ОТНОВО до същата ситуация, невинни граждани да умират на улицата в цивилизованата си страна от ръката на джихадист, 3 генерация френски мюсюлманин. Какво още има за разследване и разбиране? Нестигат ли досегашните жертви на тези изверги с промити мозъци от платените от СА и други "високо евилюирали" халифати имами?

24

Бай Иван

преди 5 години

Не е Младеж, а Терорист!Вчера тъпия кореспондент на БТВ, пет пъти използва думата "Убитото Момче". Какво Момче бе, Гочолуу, това е Терорист.Директно да ги убиват, а не да ги залавят.

23

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 23същото е положението в Бг с ромите, ценния електорат

22

Анонимен

преди 5 години

Спрете им социалните и ги накарате да работят, всички арабели са на социал и по цял ден чукат табла и мислят глупости!А белите французи са длъжни да работят за да ги изхранват, като за целта постоянно се дигат данъците на работещите, става така че от социал и детски получаваш повече от тези които работят. Това е парадокс и за това жълтите жилетки са на улицата и там няма нито един от тези които са на помощи. Това не може да продължи ще има революция.

21

Анонимен

преди 5 години

Как можа да се стигне дотук, ли?? Трябваше да го осиновят този "младеж" някое френско семейство, да му дадат на изч*ука жената, после дъщерята, после да го назначат на социални и да му дадат доживотна пенсия. Лично Хелзинския комитет щеше да се заеме със случая...!!!!

20

17

преди 5 години

Лигава медуза. СМРДИ НЮЗ пише, българскиите експерти и анализатори в областта на прибирането на селскостопанска продукция в испания скоро ще бъдат изправени към прииждащите вълни от експерти със същата квалификация от украина. Очаква се конкуренцията да беде в областта, кой повече и по-ревностно поддържа натовския фашизъм.

19

бате гойко

преди 5 години

не мога да разбера защо се мъчим, и ние и те. да се пусне някоя болест или отрова (начини за масово унищожение бол) и след няколко години всичко да утихне. те ще си отидат при алах (и без това само за това живеят), а ние ще си добиваме петрол на спокойствие и няма да се притесняваме от изнасилване, когато отиваме до магазина. и в африка може същото да се направи, те горките братя и без това освен да се избиват сами себеси последните 50год друго не са свършили.барем всичко да приключи на бързо

18

Анонимен

преди 5 години

Специално в този случай не става въпрос за терорист, а за някакъв изперкал хулиган. Трябвало е да го пускат само с електронна гривна от затвора.