24

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 14А "българските" плъхчета си хапят опашките от хубаш и спокоен живот в Компотия!

23

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 23Компотаджиите от Компотия пак се радват на собственото си преваряване в собствения си сос! Нищо, ще гледат и точат зъбки за картофче а онези от парламента ще им вдигат "поличките" докато пуснат кръв и загубят сили за коментари около брексита! Задава се двоен ритник от "вашита"

22

Скептик

преди 5 години

Ще запомним Мей с шалчетата и черните чорапогащи. И с късните срещу д порнографско Юнкер. Но тя се оказа *** и мекушава като нашата Кунева. ВКБР могат да си излязат директно. След това да се договарят с остатъците от ЕС.

21

Анонимен

преди 5 години

"Обединеното кралство, да остане в европейския общ пазар и митническия съюз и след като останалите части от Великобритания излязат от тях."Общо взето, получава се, че ЕС се подиграва с англетата, а те искат не искат, ще си мълчат. Много ми е интересно какви механизми ще измислят за контрол на търговски и митнически взаимоотношения между Северна Ирландия и останалите в UK. На практика все едно EС иска да накара северно ирландците да разберат колко е по-хубаво да си в Ирландия, отколкото в UK

20

Анонимен

преди 5 години

Отишъл *** в Лондон ,заплодил Ганьовица - да роди на Британска земя ..Ганьовица да получава помощи -тва е масово там.Разбира се че ще има край..

19

Тръмовица

преди 5 години

Евросъюзът чу Мей, но го втвърди за Brexit --но на майка тереза не и пука

18

БГ

преди 5 години

КАКТО САМ СЕ ПРЕКАРАШ И РУСИЯ НЕ МОЖЕ ДА ТЕ ПРЕКАрА...

17

келт

преди 5 години

ОБЕДИНЕНИЕ НА ИРЛАНДИЯ В ЕС! ОТЦЕПВАНЕ НА ШОТЛАНДИЯ! ДА ЖИВЕЯТ ПОРОБЕНИТЕ КЕЛТСКИ НАРОДИ! ФЕН СЪМ НА ИРЛАНДСКОТО И ШОТЛАНДСКОТО УИСКИ!

16

хаха

преди 5 години

Гледам че на доста берачи на ягоди не им се нрави как няма да печелят повече мънгизи в UK! Ами няма, кой брал, брал, кой не, да е брал!

15

днеЗ БГ е...

преди 5 години

..най добрияТ САЙТ за ИСТеНСКИ ДОБРИ ПРО-ПРАВИТЕЛСВЕНИ,ПРО-ЕВРОПЕЙСКИ и Т.Н. УСЛУЖЛИВИ НА фсИЧКИ ВИДОВЕ ВЛАСТИ НОВИНИ,НЕ МО'иШ ГИ КРИТИКУВА,ТЕ СА НАЙ ДОБРИТЕ - ДЕРЗАЙТЕ *** и "ВАШеТО" ВРЕМЕ шА ДОйДи!!! - МиТодИ АНДРееФ СДС София

14

куче

преди 5 години

До Анонименболи ме.....за твоето мнение руско....европа ще пребъде.

13

Анонимен

преди 5 години

Стига с този ЕС .И с развод и без Англия напуска ЕС ,който няма да го има скоро . Поне в този откачен федералистки вид.То той и това не е даже въпреки претенциите.

12

младен

преди 5 години

Аре стига вече с тоя цирк бе. Писна ми всеки ден с това д ани занимавате. Да се разпада тоя еврогайски съюз, англичаните да бегат у др. вселена и айде.

11

Анонимен

преди 5 години

Английските плъхoве как си го набиха, смях. Очаквайте скоро Шотландия да излезе от UK и да се върне в ЕС. Все пак на референдума мнозинството шотландци искаха да останат. А и като цяло шотландците са далеч по-свестни от англетата, така че е време да счупят наглосаксонските окови. ФРИЙДЪЪЪМ :)))

10

Типично от бабите

преди 5 години

Тази бабичка Тереза сигурно си вика , ми брегзит е лошо нещо за Англия. Нека брегзит се състои после младите да му мислят за проблемите. Това означава че дъртите бабички и дядовци нарочно правят животите на младите да страдат като те умрат. Същото е при нас те избират герб пукват и после ние се опитваме в мизерията която те ни туриха.

9

Анонимен

преди 5 години

Всичкото *** срича в стар стил. няма нищо по-хубаво от ЕСССР. България - германия - вечна дружба! Ураааа, другари!

8

Анонимен

преди 5 години

Сега инглизите като са толкова ербап да влязат в Евразийския съюз или да станат колония на чичко Китай.

7

Анонимен

преди 5 години

ЕС са културни хора, все пак дадоха шанс на англичаните до края на Март да могат да се откажат от Брекзит само с една декларация. Сега ЕС гледа сеира на UK, кога ще се усети острова, че е тръгнал да се самонавира на кучето в газта. Без Европа UK на никого и за нищо не е нужен, англичаните обаче си имат някакви измамни изживявания от времето на кралица Виктория, че света се върти около тях. Ще се разделят с тях по бърз и болезнен начин. Около тях се въртят само лешояди засега.

6

Анонимен

преди 5 години

Англичани са марширували в Берлин, а дойчовци никога в Лондон с изключение на кралското семейство.

5

Анонимен

преди 5 години

Аз пък чакам началото на разпадането на руската федерация