123

Анонимен

преди 5 години

Нещо не ви хареса мнението на хората, та решихте да делнете коментарите от форума. Ха сега на нова сметка та дано платените *** да надделеят тоя път, СТАРТ.

122

Отговор

преди 5 години

До Анонимен 139 Проблема е че ще се похарчат безсмислено едни милиони.

121

Анонимен

преди 5 години

До АлекоЧичо, прав си. Но с последните си действия под натиска на бетонните параноици в ГЕРБ се ликвидира и последната надежда младите и тези в чужбина да гласуват. Това ще срине ГЕРБ защото предава хората които ги подкрепят. Ако бяха наложили машинното гласуване, електронното гласуване и по пощатат. Ако бяха се навили да прочистят избирателните списъци и резултат щеше да е 60%-ГЕРБ; 15% БСП; 10% Десни; 5% ДПС и 5% Патриоти а останалите до 100, те си знаят. А сега ще духнат супата, ...

120

Анонимен

преди 5 години

До ИзбирателАбе не говорим за Вашето село бе гражданино. Там в иззбирателната ви секция всичко е наред. За големите градове говорим успокой се най накрая.

119

Анонимен

преди 5 години

какъв е проблема да има звук и картина !

118

Избирател

преди 5 години

Зарков, какъв втори протокол се подписва празен, знаеш ли изобщо за какво говориш?! Вземи хвърли едно око на ИК и на решенията на ЦИК по темата и тогава се изказвай!

117

...

преди 5 години

До АлекоГовори ми, че сме нация от безмозъчни търтеи и няма надежда за спасение. Излязъл ми да ми говори, че млади гласували за ГРОБ и бизнесмени. Ти в коя държава си живял последните 10 години бе, административен търтей. Ръчкаш ли в някое компютърче по цял ден за бонусче, без да вършиш каквато и да е работа? Смени си писаческото име, че позориш името на Алеко. ТРАГЕДИЯ

116

Анонимен

преди 5 години

Така, така. Ама и тоя нищо не казва за електронното гласуване, за гласуването по пощата, за изчистване на мъртвите души в избирателните списъци и за другите нещица дето отвръщават българите и ги карат да не ходят да гласуват. БГ политиците не искат българина да гласува масово, те искат да гласуват само партиините клакьори, платените ***. Това ги устройва перфектно, масовия вот ги плаши до смърт. За това не очаквайте да изчистят нещата, а тоя паун само се надува и нищо няма да направи ...

115

Анонимен

преди 5 години

Местните гей бери се разпищяха че Радев може да им развали "изборната система". На прав път си Радев!

114

Анонимен

преди 5 години

До 132Защото всичко електронно може да се манипулира,бе умнико!--не е баш така! Може да се направи 2FA- защита, пин-код и други.... Манипулацията не е по-голяма от тази с чувалите, но е процеса е в пъти по-удобен, а да не говорим, че интереса за пряко влияние на хората върху управлението ще е много голям. Избирателната активност ще скочи драстично.

113

Чиновник

преди 5 години

Електората на другарят Радев не може да се оправя с машинното гласуване. Причината да настоява за машинно гласуване е, за да може изборите да се манипулират от Москва.

112

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЗащото всичко електронно може да се манипулира,бе умнико!Дори и без интернет може да се манипулира от разстояние.

111

Анонимен

преди 5 години

Последното преброяване на населението беше ли на 70% извършено през интернет? Беше, и на хората им беше удобно.Мафиоти, защо не въведете тогава хоризонталното, електронно-реферндумно управление, след като то ще се хареса на хората? Може би защото след това няма да сте мафиоти, или поне не в такава степен?

110

до Винету

преди 5 години

индиански вожде, не е тук мястото да те светваме на гербаджийски прийоми за далавери в СИК, вярваш не вярваш има ги и са множко. А радев стана президент с негласното умишлено съгласие на ББ . Не случайно не ги сбори Манушев а го остави за вице.

109

ПЕНКО

преди 5 години

ОКСИМОРОН ЛИ Е -ГЕНЕРАЛ ДЕМОКРАТ ??? КЪДЕ ВОЕННИТЕ КОМАНДИРИ СЕ ОБУЧАВАТ В ДЕМОКРАТИЧНИ ЧОВЕШКИ ВЗАИМООТНОШЕНИЯ ??? КАКВО СВЪРЗВА "БЕЗПРЕКОСЛОВНОТО ИЗПЪЛНЕНИЕ" С ПРАВОТО НА МНЕНИЕ ...С ПРАВАТА НА ЧОВЕКА... С РАВЕНСТВО МЕЖДУ ПОЛОВЕТЕ .. .С НЕЩО ЗА " МНОЗИНСТВОТО РЕШАВА " И Т.Н. ДЕМОС КРАТОСИ !?!?!?!?

108

Анонимен

преди 5 години

Машинното е с вграден софтуеар и също може да се манипулира от разстояние.Не гласувайте нито машинно,нито електронно,това е измама!

107

Анонимен

преди 5 години

До АлекоТова ми говори че не си наясно

106

Анонимен

преди 5 години

До ВинетуТочно това е казал колегата - че такива като теб са безкрайно прости и примитивни та чак си пращат сами на себе си съобщения

105

Алеко

преди 5 години

До 123. Ами не можеш, защото си *** зомбиран бесепар. Ако си направиш труда да провериш статистиката, ще разбереш, че за ГЕРБ гласуват младите до 25 години, успелите българи на средна възраст и българите в чужбина. Това говори ли ти нещо?

104

Винету

преди 5 години

До 124. А ве, глу.пак, ти изобщо имаш ли си представа как функционира една СИК? Че има членове от различни партии и протоколите се подписват в тяхно присъствие, после се снимат и качват в интернет. Айде сега обясни как те се подменят? И що тогава не смениха протоколите и Радефф да загуби?