183

ТО ИМА ВИДЕА

преди 5 години

КАК ГЕРБЕРСКИТЕ КУПЕНИ КОМИСИИ ХВЪРЛЯТ КУПЧИНИ БЮЛЕТИНИ В УРНИТЕ СЛЕД КРАЯ НА ИЗБОРНИЯ ПРОЦЕС ....КОЛКО ВИДЕА ИМА САМО ЧЕ НИКОЙ НЕ ПРЕДПРИЕМА НИЩО ЗАЩОТО ИЗБОРИТЕ СЕ ФАЛШИФИЦИРАТ ВЕЧЕ 30Г.

182

ДС

преди 5 години

Браво господин ПРЕЗИДЕНТ. Най-после нещо конструктивно по посока изборите.

181

Анонимен

преди 5 години

Аз пък искам звук и картина от президентския кабинет при броенето на рублите.

180

Анонимен

преди 5 години

А, защо когато Киро попа връхлетя с Макаров в Президенството, от Радев нямаше никакъв звук, а само картина на палаш с клепнали уши !

179

Радиомълчание

преди 5 години

всеки избирател докато гласува да пее народни песни и да потропва това е за по добра картина и звук

178

гого

преди 5 години

голямо оригиналничене, значи ви мори мошенническите душици тази идея. Друго е да знаеш че те наблюдават какви ги вършиш в секциите с протоколите. Като сте толкова честни що се пънете толкова , какво криете какво ви яде....

177

шменти капели

преди 5 години

картината чернобяла със звездички а звукът - радиомълчание

176

зелени чорапи

преди 5 години

картината да е в 3D изображение а звукът Dolby Digital

175

Анонимен

преди 5 години

Така и не разбрах кой е по голям *** дали 80% *** Иво Христов който е началник канцелария на президента и спиичрайтер а също и съветник на президента или човекът за когото са предназначени клишираните речи и глупашките съвети.

174

Анонимен

преди 5 години

До Според ФатмакътИди викай пред президентството бе, мадуро. Той тук не чете коментарите. Пич, ти си много комплексиран на тема ранг. Мразиш висшестоящите, бая са те гърчили с тези *** нашивки. Дано си се пенсионирал вече.

173

Турски ятаган

преди 5 години

А аз искам безпартийна система.Пряка демокрация с експерти издигнати от народа,базирана на Меритократичен принцип.

172

Според Фатмакът

преди 5 години

Изборите са фалшифицираниЗначи и той е избран незаконноОставка!

171

Анонимен

преди 5 години

Всеки от коментиращите знае че трябва да се измисли нещо срещу фалшифицирането на изборите, обаче нали го казва президента, а някои не го харесват, и почват да ръсят простотии и си мислят че са много остроумни. А дали е вярно това което казва президента, еми, няма значение, важното е да се споменат думите каскет и ***. Ама *** еб.на онова гер.берско недоразумение. Колкото и жлъч да се лее, човека си казва истината. Ще го търпите до следващите избори. На който не му харесва, да се изнася.

170

фатмак

преди 5 години

До 195. Ама този червен гол *** върви след каруцата, бе гал.фон. Ами парламентът го беше приел вече това за видеонаблюдението. И що да не го плюем като не го харесваме и постоянно ръси глу.пости или всеизвестни истини? Ти като не харесваш Боко, например, не го ли плюеш само защото той е казал или направил нещо, а?

169

Анонимен

преди 5 години

До Празни приказкиЯ ти предложи какво да направи президента. Или просто си пишеш защото не го харесваш. Или няма значение какво казва, дай да го оплюем защото го е казал той. Това с камерите лоша идея ли е?

168

Ани

преди 5 години

На следващите избори ще гласувам за някой мъж.

167

Стамат

преди 5 години

...и баба Ванга да идва да помага! :-D

166

Празни приказки

преди 5 години

Поредната доза празни приказки на президента Радев - не се наговори милият , коментира всичко, но нищо конкретно не направи за хората вече две години! Просто си взима своите 11 000 лв. месечно и толкова - напълно е безполезен !

165

Анонимен

преди 5 години

бойко няма да иска, ще се види че е купил всички роми

164

Анонимен

преди 5 години

Може и плазмен телевизор и надпис "18+" да сложат.