14

Анонимен

преди 5 години

Бонуси за какво? За Коледа? А резултати? Къде са? М?

13

Анонимен

преди 5 години

То поне да беше истинска полиция като в нормалните държави,а то башибозук!

12

Анонимен

преди 5 години

Като цяло заплатите са ниски на всички работещи хора. Полицаите не могат да получават колкото министъра . Малко да се спрат и да се огледат. Ако не им харесва могат да напуснат МВР и да станат програмисти .

11

Анонимен

преди 5 години

Вечно гладните *** реват за още пари!Абе като не ви харесва напускайте и ставайте мазачи,копачи,кравари за 500-600 лева при 10часов работен ден,всеки ден и без привилегии,20 заплати при пенсия в младежка възраст и т.н!Ето "бизнеса" реве,че нямало кой да му работи!Няма аз да се гърбя за бонусите ви!Пфуу!

10

Гашо

преди 5 години

Хайде пак тази полиция. По капацитет един щатски шериф се равнява на 10 от наще полицаи. Да се съкратят 2 трети от състава, а на останалите добри ченгета да се утроят заплатите. Един полицай за да не е корумпиран трябва да взема поне 3 хилки на месец по сегашен стандарт, същото важи и за митничари и данъчни. Със смешната заплата от 800 лв. едно ченге мисли приоритетно как да си плати тока, ипотеката, за детето джобни....а престъпноста отива на последно място. Силна държава има със силни заплати

9

ЕКСПЕРТ

преди 5 години

В ПЛОВДИВ ЧИСТАЧКИТЕ на УЛИЦИТЕ 130 ЛВ ЩЕ ПОЛУЧАТ.ЧЕТСНО ИЛИ НЕ.

8

..

преди 5 години

А къде е полицията, когато ти трябва?

7

123

преди 5 години

Повечето от тях и работа за 5 ст. не вършат. Какви увеличения, какви 5 лева. Полицията в сегашният и вид е абсолютно безполезна, на моменти вредна.

6

Анонимен

преди 5 години

IZMOKRENI,RABOTESHTI PRI NECOVESHKI USLOVIA RABOTYAT ZA GALTI STOTINKI,IMAT PRAVO DA SE STRAHUVAT ZA SEMEISTVATA SI.

5

шматка

преди 5 години

Винаги съм си мислел че бонуси се дават за добре свършена работа.Като стимул и благодарност.В Бг се раздават ей така за нищо.

4

???

преди 5 години

Няма полиция. Колкото и да се оправдават,че държавата не ги подкрепя(което е вярно) пак може да се понапънат и да свършат нещо. Те дадоха заден,а за парите не се свенят да искат още и още. Всички искаме и даваме не малко за да ни дадат,но уви... Краденете е по-важно за управниците.

3

Анонимен

преди 5 години

Като са им малко по 100лв.,Боко да им спре и тези!Наглеци безподобни,каква работа свършихте,освен ,да разхождате полицейската униформа и да се заяждате с мирни гражданиа престъпниците работят яко ,без да се притесненяват.Особено в малките градчета и села!

2

Плешивия

преди 5 години

Кражби и продажби!

1

Бау

преди 5 години

Нагли доста :D