54

Анонимен

преди 5 години

До пак ли тия алчни...Какви безплатни винетки, пари за отпуски и тем подобни идиотии те гонят? Като си много ербап, стани полицай и си подавай *** на улицата, където те чакат хиляди *** и престъпници от всякакъв вид и сой, а ти да нямаш почти никакви права срещу тях. Нароилите се НПОта дето смучат пари отвсякъде, защитават само престъпниците и *** и полицаите не смеят с пръст да ги докоснат, а на всичкото отгоре и често са обект на агресия от страна на престъпниците!

53

Б.Б.

преди 5 години

До дни ще пуснем 100 милиона да се разхождат предпразнично по пътищата. От вас се иска само да си ги приберете под формата на бакшиши! Действайте!

52

бай х

преди 5 години

в мвр то ,,работят,, над 5000 пенсионирани служители / главно началници и директори / пълно е със всякакви безделници .... докога ще се раздават бонуси на фуражка .....ако има бонус трябва да е индивидуален и на база разкрито престъпление или заловен престъпник

51

Анонимен

преди 5 години

Хората са недоволни от бг полиция,прокуратура и институциите като цяло,а те само си раздават бонуси

50

бг

преди 5 години

Системата на управление в България е погрешна и МВР не е изключение.За всички ни МВР е символ на корупция и нищоправене.Повечето хора са свидетели на престъпно и нехайно отношение от страна на полиция,КАТ и т.н.Защо не се повдига въпоса за ранното пенсиониране в МВР и първата категория труд и заплатите,които взимат преди пенсиониране?-дискриминационно е

49

това е

преди 5 години

До РеформиТова което става 30г.в МВР и полицията не са реформи а имитация на реформи,системата е разядена от бандитизъм и корупция,липсата на контрол доведе полицията до тук. Грузинската реформа в полицията от преди години е истинска и нужна реформа и за нашата полиция.

48

Анонимен

преди 5 години

Споко господа милиционери , бонусите ще си ги получите преди изборите , за да гласувате за " правилните хора" , както навсякъде в държавната администрация.

47

iceblast88

преди 5 години

При почти всяко престъпление се оказва, че извършителя е отдавна познат на органите на реда, но те горките ги държат на свобода с по 50-60 условни присъди! Колко села пропищяха от по 1-2 образа които били известни на милиционерите, но те винаги неуспяват да ги хванат докато не се случи нещо покъртително и тогава от немай къде се налага да се размърдат! А в Нови Искър дето търсиха самоубилия се убиец, а той се оказа в пристройка до къщата си в която се е крил години наред от МВР! Милиони примери!

46

iceblast88

преди 5 години

След като един чужд гражданин си позволява лукса, да отказва да плати за нанесени материали щети по държавна собственост и отказва да плати извличането на ТИР-а му до сервиз - смятайте за какви пренебрежими мухи смятат чужденците нашите държавни институции и служителите им. Нали всеки ден виждаме как румънците карат в България! И карат така, защото 1 глоба не са платили! Ами Ало измамниците? В 21 век когато хората управляват робот на Марс, нашите тюфлеци немогат да намерят 20 ало измамника!

45

iceblast88

преди 5 години

Вчера един турчин с ТИР направи КАТ, ДАИ и куп други държавни *** на жълти стотинки. 6 часа 1 ТИР немогат да преместят, станаха километрични опашки. И това е през ден! И сега същите тези образи реват за още пари? На какво отгоре? Какво стана с КТБ? Къде отидоха парите от там? Къде изчезна едно тефтерче от колата на разследващ полицай? Къде са издирваните престъпници? Колко стотици, хиляди престъпления стоят и събират прах като неразкрити и чакат да мине давност? С това ли заслужихте бонуси?

44

ХоХо

преди 5 години

Къде са 100-те милиона ли ? Ами Горският ги раздаде на подопечното му ведомство (МФ) за да им кой да му лиже зад никът

43

Анонимен

преди 5 години

"Полицейски синдикат пита: Къде са 100-те млн. отгоре?"В гръцката част от Средиземно море.

42

Анонимен

преди 5 години

милионите са само в болният мозък на Бойко Методиев.

41

синдикат....

преди 5 години

А ЗА ТЕЗИ КОИТО ВЗИМАТ ПЕНСИЯ И ЗАПЛАТА В МВР КАКЪВ Е КОМЕНТАРЪТ?

40

Анонимен

преди 5 години

Следващият път, когато ние протестираме, помислете как да "пазите" властта!

39

Реформи

преди 5 години

До тамТо 30годишни реформи МВР е стигнало до тук! Стига реформи! Трябва професионализъм, сега съттава е почти подмладен. В някои РПУ-то състава е до 30-35 години, Как искате да има разкриваемост! Ето даден е път на младите и какво от това, проесионализмът е сведен до минимум. Няма от кой да се учат! А цащо е в това положение МВР, защото дойдохо в адми.н. служби хора на бъчи, само за заплати, и които не познават работата в МВР. Видя се , че от това страдат най-вече хората на терен!

38

Свищов

преди 5 години

До егрфКак няма да е Sкласа, като там такива учат! После същите отиват на блага службица, а друг да опъва и за тях. Все по-актуален е "Милионерът" на Йовков. И да не забравяме Мин Фин.там получават 4 пъти по 1500-1800 лв

37

липси

преди 5 години

От отпуснатите 100 мил. около 40 мил са използвани за увеличение на заплатите. Къде са другите? Отпуснати са заплати, а парите ги няма! готвели се протести ако сумата е 100лв!

36

Анонимен

преди 5 години

Как никаква работа не били свършили?Я, вижте колко акта написаха на протестиращите?! Даже на хората, които не протестират.Награда за потушаване на народното недоволство. Протестите в Бг са законни на хартия, но биват смазани чрез репресивните действия на полицията. Демокрация!

35

факт

преди 5 години

Полицаите не плащат осигуровки и данъци,народа плаща всички привилегии и социални плащания,полицията само получава не дава нищо на държавата.