24

Анонимен

преди 5 години

Ех,защо не съм на мястото на Фъндъкова.Догодина ще се облажи с 1 милиард и половина лева.Ще има и за батко и за братко и за "кръстник"и за шурей и за шуранайка.Само че София става все по-***,с олющени сгради в центъра(да бяха санирали тях,защото това е лицето на държавата,а не да хвърлят милиони за некачествено строителство)Надраскани нови фасади,вместо да се инкриминира деянието,то се поощрява от кметицата.Да не говорим,че въздух не остана.

23

Анонимен

преди 5 години

Късно е, Данче, вече емигрирахме! Късмет с краденето!

22

Анонимен

преди 5 години

# ДАНЧЕ СЛЕЗ

21

Анонимен

преди 5 години

Оставка Крадло !!!Съсипа хубавия ни град.Напълни го със селяни като тебе.

20

ЗалеляДанчесъщо

преди 5 години

Интересно защо най-големите кадци и престъпници политици в бедна България се охраняват от престъпната организация НСО която пък е съставена от мутри на държавна заплата сигурно ги охраняват защото заслужават или са осъдени от народа на смърт в най-корумпираната държава!?Защо ли ЕС търпи тази гавра?

19

Анонимен

преди 5 години

Фандъкова, ти просто нямаш нужната квалификация и качетва да си кмет на двумилионен град.Всички знаем кой те сложи там - един по-*** и от тебе.Целта беше - да се заметат огромните кражби от строежа на Метрото.

18

...

преди 5 години

Ами НИЕ ВСИЧКИ ВИДЯХМЕ как се "строй" и "ремонтира" при управлението на ГЕРБ и Кмета им! А Именно след първия паднал дъжд и "ремонтираните" булеварди и улици изглеждат като сле БИБЛЕИСКИЯ ПОТОП, НО МАЛКО ПО-ЗЛЕ! Та кой каквото ще да ми говори при това управление ремонтите и строителството са само и единствено за КРАДЕНЕ НА ПАРИ ОТ НАРОДА! За справка ремонта на бул Витоша на бул Прага на ул Раковска на бул Граф Игнатиев ремонта на НДК и още и още, но няма място

17

Анонимен

преди 5 години

Да изметем неграмотната ***, послушницата на Мутрата и Мафията и да спасим това, което е останало от София.

16

Анонимен

преди 5 години

до 11Не е проблем, че е била даскалка, а че няма акъл да стане нещо друго. Остана си даскалка и е подметка и образ по поодбие на Боко. Давали пари и се хвалят с това. Ама дават ги нахалос, ама слагат си по джобовете и роднините, ама пилеят, ама прости са та не могат и да копират добре, а, не ги бърка. Хвалят си се, не ум пука, такава простотия без промяна към малко култура и компетентност, така и Фънди, вечна секретарка по манталитет на Боко, селяндурска стабилност.

15

Анонимен

преди 5 години

Юрданке спри да крадеш.Или си мислиш че на теб и мафията ти ще се размине с онова жалко бушонче Крусев.Унищожихте една от най-красивите улици в София.

14

Анонимен

преди 5 години

Нищо недейте да строите и пипате повече! Достатъчно загрозихте София и изпукахте стотици милиони от нашите местни данъци.

13

Анонимен

преди 5 години

И кой ги дава тия пари - Самоковската крадла или Партия ГЕРБ.Или може би лично благодетелят й - Банкянският бидон ?

12

Анонимен

преди 5 години

Късно, стрино Данче, късно ... На следващите избори ви измитаме.

11

Анонимен

преди 5 години

Ако ще строят както по Дондуков, Раковска и Графа, айде по-добре няма нужда.

10

Анонимен

преди 5 години

Аха. В моя случай, детето ми се конкурира с още 168 деца, останали без прием в детска градина. Фандъка ще строи 1. А страдаме от ниска раждаемост.Докато Фандъка я построи, моето дете ще е вече в 12-ти клас. За щастие университети имаме за половината население, ако не и повече. Тъй че, след дъжд качулка. Да не говорим за другите безумия, които даскалката натвори - чудо някакво. По-добре да си се скрие и да не я виждаме, че да не се дразним...

9

Анонимен

преди 5 години

Къде отидоха войнишките гробове от Графа?

8

Анонимен

преди 5 години

Не дунай, Данче, я си вижте поразиите и далаверите. От 'Графа' направихте пропуканат витрина на кражбите си. С купища пари правите я глупости, а ненужни обекти и пилеете ли, пилеете. Срам нямате, както и акъл! Пасмина безсрамна! Оставка!

7

Анонимен

преди 5 години

Къде сте кутевски помияриии да плюетее?

6

Анонимен

преди 5 години

Като ги знам как и за колко строят тея, парите ще стигнат за една детска градина, недовършена и течащ покрив.

5

...

преди 5 години

ПОРЕДНАТА ЗАЛОЖЕНА ПРЕДВАРИТЕЛНО КРАЖБА! Еми Софиянци ДА ВИ СА ЧЕСТИТИТ "новите" или казано по друг наин "ремонтирани" ДЕТСКИ ГРАДИНИ!