64

СТЪРШЕЛ

преди 5 години

ЙОРДАНКЕ, А КЪДЕ Е ШЕФЪТ ТИ БОЙКО? КОГА ЩЕ КАЖЕ КАТО КРАЛ: " СЛЕД МЕН И ПОТОП!!!"

63

Ха ха!!!

преди 5 години

не съм първия който го забелязва ама това "Предстои да пуснем още 82 електробуса на природен газ, които са тук" - просто счупи ***! Самоковската учителница по руски си остава на нивота на самоковска учителница... Както е казано - Човек може да напусне селото - но селото не го напуска! Тя явно не прави разлика между Електричество и Газ!

62

Анонимен

преди 5 години

Детски градини има бол. Детски ясли не достигат в София. По-добре стройте само ясли, защото там има места само за 1/10 от децата. Така ще подобрите и икономиката, защото майките ще се връщат на работа по-рано.

61

Анонимен

преди 5 години

Fandakova e sa prokoraturata kolko e sabogatjala korupzii imali kolko komisionna e vsela ot eu parite ne samo ivan4eva v satvora to e jasno sad garba na selenjata sedi boiko no proverki na fandakova ne na sam kmeta toi e vsimal s neno reschenia neschtata tja gomisbra i sloji na sam kmet.stol fandakova milionerka ot selska po ruski u4itelka bkp

60

Анонимен

преди 5 години

S.O.S.! Селяните Оставиха Селата!S.O.S.! Селяните Окупираха София!S.O.S.! Селяните Ос*раха София!S.O.S.! Селяните Окрадоха София!S.O.S.! Селяни Отивайте си на Село!P.S. За по-младите и незпознатите: S.O.S.! е международно възприет сигнал за бедствие в морето, предаван по морзовата азбука. Важи и за София, България. :)

59

Хасфалт

преди 5 години

Гусжа Файдъкова, а нашти кламатцици кугъ мъ, хъъъъ

58

спрете да пиете

преди 5 години

"Предстои да пуснем още 82 електробуса на природен газ"Наистина ли това е казала, или отново статията е писана като след тежък махмурлук. Пък електробусите на газ са автобуси на газ.

57

Онзи

преди 5 години

Тая като я видя ииииии почвам да бегам бате...

56

Анонимен

преди 5 години

Не,Странджа.Не сме другари,защото вие в кражбите нямате такива.Вие харесвате да крадете сами.Слава Богу,че мъдрият народ разбра кой съсипа държавата!

55

Анонимен

преди 5 години

Кметицата няма ли да каже какво става в Младост?Там вече стрък трева няма къде да поникне.

54

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

ДрОгарЕ, а вие кого предлагате... - ОФчароффф ли... - не става - повдигнато му е обвинение за 24 милиона...

53

Анонимен

преди 5 години

Дано Господ да не дава повече такива като Бойко и Данчето да са на власт!От един хубав град с хубави хора,София се напълни с *** и стана село.За щастие хората са умни и повече няма да допуснат ГЕРБ да управлява!

52

Анонимен

преди 5 години

Фънди, чао белла, чао! Айде оди си на село. Два мандата - параван на мафията.

51

Тази

преди 5 години

женица от снимката защо не ходи да си копае картофите на Самоков,защото нито за учителка/директоркa я бива а пък за кметица да не говорим,че ми става трагично чак.

50

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Данчето превърна София от ориенталско село... - в европейски град... - да е жива и здрава и да продължава напред...

49

Анонимен

преди 5 години

Едно огромно Благодаря на българския народ,който най-сетне проумя,че го управляват мафиоти и пожарникари без качества и на изборите ще покаже червен картон на хората,които съсипаха София!Още веднъж БЛАГОДАРЯ!

48

хуху

преди 5 години

каква екология ви е приоритет...за тази цел трябва да изселите и съборите всички колиби с черни, после да облагородите освободените площи, защото приличат на сметища. Да се организирате след 15 години обещания и да започнете реално разделното събиране на отпадъците и това е само началото. Изграждането на паркинги около централната част на града и забраната за спиране на автомобили в центъра ще освободи трафика и намали значително вредните емисии от автомобили значително.

47

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Браво Данче... - Мая няма никакви шансове... - софиянци не искат кречетало за кмет...

46

Анонимен

преди 5 години

Само гледай,Бойко да не стане Пуйко...!

45

Анонимен

преди 5 години

тия милиони за нищо ги няма даскалицата. Нека публикува една сметка да видим по колко плащат на квадрат за боядисване, шпакловки, мазилки и т.н. , за да добият хората реална представа за грабежите