12

Чичо Митко

преди 5 години

До Анонимен 11Превари компотите и ти се пукнаха бурканите от крайно-селяшки фантазий. В БГ цените се вдигат което означава че в най скоро време няма да можеш да си купиш буркани и капаци за да вариш!

11

Анонимен

преди 5 години

С 10 и 9 съм напълно съгласен а на английската нацистка кандидат фюрерка и танцуваща вещица и трябват три неща визи за нея и отпадъка и като за трета страна когато влизат в страна от ЕС, летящара метла на Хари Потър с пръта в г.ъза и и един концлагер и с метлата барабар в крематориума че да види какво са чувствали жертвите на предците и трите мъжки сестри Чърчил Хитлер и Сталин не случайно няма народ в Европа дето да не мрази англичаните, понеже няма нация дето те да не са и направили гадно.

10

Анонимен

преди 5 години

За главата на една крава! Стига сте го увъртали! Да се прибира и да си посрещне резултатите от управлението, каквито и да са! Ако в тази ситуация беше България, дали нямаше да е отсвирена досега, с подкастрени отвсякъде права? Отвратително, двоен аршин, лицемерие и тънки сметки! За американските визи не пожелаха да направят жест, за Шенген ни въртят до безкрай, дайте им и българския ЛЕВ и се гръмнете! Може и преди това!

9

Анонимен

преди 5 години

Трябва да оставят повече свобода за самите държавни структори,защото чиновниците от Брюксел не знаят местните проблеми,без държава ще се разпадне и разложи отвътре,всяка държава,област,град,дори село именно затова си има управа,за да решават местните проблеми и ако не се изкорени корупцията и лобитата,ЕС няма бъдеще.Монополите също унищожават живота и спират развитието и свободната конкуренция,а най-страшното е убийството на средната класа,без средна класа няма добро общество.

8

Наблюдател

преди 5 години

До BGexit 7:Всъщност г надутите англичани сами се прекараха - мислеха си, че и този път ще успеят да изнудят Европа, както обикновено правят, щото са все много специални, ама това се оказа че вече не играе и никой никога вече няма да им дава отстъпки. Не само това, а ще ги и накажат, за назидание.

7

Анонимен

преди 5 години

Брюксел е административна групировка, на която е разрешено да се саморазширява безконтролно. Това води до изяждане на действащите реално ефективни структури. Нищо добро няма да дойде от там в скоро време.

6

BGexit

преди 5 години

Брюксел е типична мафиотска организация, която рекетира Лондон както си иска. Пропагандната машина на корумпетата иска да изкара, че англетата са размислили и искат да останат в прогнилото ЕС.

5

Анонимен

преди 5 години

Басплатно саниране на "Развиделяващата се улица" Nо.10 с външна шпакловка и варосване, както и теракот с антигъбичен препарат по фугите вътре.

4

Анонимен

преди 5 години

Брюксел мисли как да клекне по малко след като разбра че англия предпочита твърд брексит!

3

Анонимен

преди 5 години

Една нощ с Микрон

2

Анонимен

преди 5 години

Да и подхвърлят полуоглозгано кокалче.

1

Анонимен

преди 5 години

Един климатик за 300-400 лв стига ли й