193

Анонимен

преди 5 години

Американците го наричат Блекджек, което не означава черната смърт. Американците слагат кодови имена на всички противникови самолети, на бомбардировачите тези имена започват с Б. За изтребителите почват с Ф (файтър), транспортните са с К (карго), хеликоптерите са с Х (на английски е Н).

192

Анонимен

преди 5 години

Браво на Путин!

191

Анонимен

преди 5 години

Само да спомена, че руснаците на ТУ-160 казват "белия лебед", а американците "черната смърт"

190

Анонимен

преди 5 години

Онея умират от глад ...Обаче рушягитее им обещават светло бъдеще и шепи с диаманти. Ех колко простотияяя има още по света. А толкова много дървета има там за тяхната диктатурска ***.

189

ники

преди 5 години

Какво ли не правят, само и само да запазят властта на Мадурко и хората там да гният гладни.

188

Нико

преди 5 години

А ние трябва да помогнем на украйна да събори кримския мост да пратим армията в крим донецк и луганск а нашите ввс да стигнат до москва и бум бах щото американците ги е страх и бял кон за премиера да води парад на победа нат русия по червения площад .44896

187

Анонимен

преди 5 години

Изпратили две руски щайги и ще оправат венецуела. На тях тоалетната хартия им е по-скъпа от парите им :)

186

Adolf Eichmann

преди 5 години

Какво точно ознаячава "способен да носи ядрено оръжие". Ядрено оръжие се превози в пикап във филма "сумата на всички страхове" .... една тумба циггани няма ли да са способни да пренесат ядрено оръжие?

185

Анонимен

преди 5 години

До 221Имаше документален филм ,американски за войната във Виетнам!В началото на войната МиГ-21 е непобедим във въздуха и американците са мислили ,че това е самолет какъвто те нямат!Докато един пилот не дезиртира със своя самолет!Самолета е прехвърлен в САЩ,изпробван ,разглобен и установяват,че самолета е на нивото на американските самолети ,но пилотите на врага са по-добри!Така ,че не може Русия ,да е изостанала с 50г.,защото след МиГ-21 ,има по-добри самолети.МиГ-29,31,Су-31,35 и.т.н.

184

Анонимен

преди 5 години

До 223 Така и не посочи кое непригодното на тези самолети.Като ,че ли другите типове самолети не могат да бъдат свалени!?Да,известно ми е ,че и пътническите достигат до 15км.Но ,таралясник не може да лети с 2500км.в час на такава височина!Руското ВВС има 20бр.,защо ли ги експлоатират след като са непригодни!

183

Анонимен

преди 5 години

Венецуела? Има ли още такава държава? Горките хора там, ама техен проблем, че са избрали соца... И ние още си берем последствията.

182

Galipoly1915..

преди 5 години

TU 160.....THE KILLER MAJESTIC.....WE LOVE RUSSIA

181

хохолите капут!

преди 5 години

До KOSTAS LINKEмечти...мечти....

180

Гoшу

преди 5 години

До 223А наясно ли си, че вече такива самолети не се използват защото са непригодни, ако се случи наистина военен конфликт. Първо те ще бъдат свалени от лазерните сателити. А на 15 000 метра и иберийските пътни самолети се качват. Ако си летял, знаеш, че на екрана пред теб има информация колко е температурата, височината, точно къде си в момента и с колко километра се движи самолета :)) Явно обаче не си летял Трансатлантически, та не знаеш

179

Анонимен

преди 5 години

Ха,ха,ха ,таралясници,щайги ...иска ви се ,ама не е така!Т-160 е най-големият свръхзвуков самолет достигащ до 2300км.в час с таван на полета 15000метра!Силно въоръжен и може и с атомно оръжие ,ако се наложи!На въоръжение в Русия и Украйна от 1987год.!Де да можеше и Българското ВВС да притежава такъв ,,таралясник"

178

Анонимен

преди 5 години

залагам щайга с руски рубли за руло ползвана тоалетна хартия с образа на Путин че поне една руска щайга ще падне с груз 200

177

Анонимен

преди 5 години

Руснаците са клоуните на Планетата.

176

Анонимен

преди 5 години

Кой е казал, че е провокация? Или са ви казали сами да си измисляте нещи и да си го борите?

175

ьзц

преди 5 години

САЩ правят учения в Полша това не е провокация Русия прави същото във Венецуела това е провокацияаеб вие сериозно ли???? нагли *** повръща ми се от вас

174

Анонимен

преди 5 години

Ето от къде се финансират такива престъпни режими.