213

Анонимен

преди 5 години

КОЙ РАЗБРАЛ-РАЗБРАЛ ..ИДВА КРАЯ НА ЦИОНИСТКО-САТАНИСТКИЯ СВЕТОВЕН РЕД ,ИДВА И КРАЯ НА Ч***ФУТСКИЯ ДОЛАР ДЕТО ГО ПЕЧАТА В НЕСВЯСТ ЕВРЮХАТА РОДШИЛД ИНАЧЕ ЗА ТОВА ,,ЧЕ РУСИЯ РАЗПОЛАГА СТРАТЕГИЧЕСКИ БОМБАНДИРОВАЧИ ВЪВ ВЕНЕЦУЕЛА ПИСАХ ТУК ОЩЕ ПРЕД ДНИ НО ЕВРЕО-АТЛАНТИЧЕВСКИТЕ *** ТОГАВА МИ СЕ НАДСМЯХА ЗА ТАЗИ НОВИНА..Е СЕГА ТОВА Е ФАКТ,НО ПАК СЕ СПЕСТЯВА ЕДНА ПОДРОБНОСТ,ЧЕ ТЕЗИ СТРАТЕГИЧЕСКИ БОМБАНДИРОВАЧИ СА СНАБДЕНИ С ХИПЕРЗВУКОВИ ЯДРЕНИ РАКЕТИ КИНЖАЛ.

212

Анонимен

преди 5 години

Русия с 16 бомбандировача Ту-160 дори всеки от тях си има собствено име вместо номер изплаши САЩ до смърт. Дано да се върнат 2-та от Венецуела че иначе стратегическата мощ на Русия ще спадне с 12% заради едно репчене.

211

Анонимен

преди 5 години

И от къде е преписано това?

210

Стамат

преди 5 години

Правилно!

209

Блядистанци

преди 5 години

За закарали тоалетна хартия на Мадуро със самолетите. Венсеремос!

208

Треперете,гадове!

преди 5 години

Оформя се страховита коалиция:- Владимир Путин- Николас Мадуро- Виталий Чуркин- Наталия Курникова-генерал Куропаткин

207

озоз

преди 5 години

До Зозоне се притеснявайте моля....

206

Трансатлснтически

преди 5 години

Тези самолети са като бижу. Венецуела е в пъти по демократична от България. За разлика от тук, във Венецуела не управляват ремтиери и реституи и техните отрочета.

205

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

нещо не виждам инфо за кораба който търпи авария в черно море, но за сметка на тва дъвчеме материал отпреди 72 часа.... читалищна е "днешната" работа.

204

фрунзе

преди 5 години

На историята не е известна просперираща държава под руско влияние!!!!

203

Зозо

преди 5 години

Вътре в самолетите рубли ли са карали? Да им беше пратил малко тоалетна хартия, пък той самолети. А вярно, то и в РАшата нямат тоалетна хартия, за това използват рубли, че по-евтино идва :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

202

Анонимен

преди 5 години

Майтапа на страна,но с тези самолети колко ли дрога може да се изнесе от Венецуела и пласира след това в омразния ЕС?След като американцитесложиха ръка на дрогата в Афганистан,руснаците им го връщат!Грабят от тяхна зона на влияние!

201

Народна Просвета

преди 5 години

мадуро е идеален за платформата на бсп и бънди - за един мандат вдигна минималната работна заплата във венецуела 160 000 пъти

200

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

ем след като канала за кокаин с дипломатическата поща гръмна, требва да се мислят варианти. вижте и мнението на руснаците за опростените вересии към венецуела и бъдещите бизнеси

199

Ох ли

преди 5 години

Путин при Мадуро ще правят кекс кекс кекс

198

Ддс

преди 5 години

До 212Ти си реалист колкото Обонго борец за мир...а защо гринготата не махнат ембаргото а...и защо те не помагат а...реалист бил

197

Анонимен

преди 5 години

До 208 и подобни на него...И защо умират от глад....дори и да се къпеш в петрол ако гоулемата демокрация и всички нейни лакеи ти наложат санкции блокират ти парите в банки ти какво ще правиш а...айде бегай да лижеш ***... за някой долар.

196

Путин скоро ще яде

преди 5 години

Путин скоро ще яде дебелия

195

аз

преди 5 години

пичове

194

Реалист

преди 5 години

Хората изнемогват а те им изпращат бомбардировач Руска му работа да им изпратят сумата на бомбардировача та да се стабилизират хората