68

Анонимен

преди 5 години

Мдааа, такива беззащитни жерви на постановки като Иванчева им се организира зрелещна постановка и се пускат ежедневно в медиите уронващи достойнството й материали и снимки, водят се с пранги каго панаирджийски мечки, същевременно истинските корумпирани престъпници във властта каго този, и мноого други като него, дето си крият мръсните пари в Швеййцария, остават ненаказани. Гнило правосъдие. То даже не е правосъдие, а театър за пред манипулираните народни маси.

67

Българската съдебна

преди 5 години

система - Най-добрата пералня. Пере на 50 000 лв , пЪрдон, градуса. Може и без накисване , но задължително с медийно покритие. Изкарва ги чисти като сълза. Че им плаща и обезщетение. Ид.иоти!

66

Ева

преди 5 години

Браво Бисеров, чист като сълза! Ако беше само ти с мед да те намажем! Срам за България!

65

Анонимен

преди 5 години

Ами това е положението. Според онова тефтерче дето изчезна, някои се опраскват, други пък за по-големи престъпления не се опраскват, понеже са наши хора.

64

Анонимен

преди 5 години

Що си само лаем,като нищо не става от нас?

63

Анонимен

преди 5 години

До анонимният нещ'астник от пост 65: - 1956 г. Унгария - къде са сега унгарците ?1968 г. - Чехословакия - къде са сега чехи и словаци ?А кръвта на поляците да не би да им е донесла мизерия като в България ?А Румъния - да не смяташ,че румънците вървят надоло като нас,я им погледни заплатите в момента !А знаеш ли,че през 1985 г.в Испания нахлуха в Парламента им военни и убиха 2-3 депутата и сега българи работят и живеят прекрасно в тази държава ? *** си ти,един страхлив и наведен ***!

62

Анонимен

преди 5 години

Ние ги залавяме, ние ги пущаме! Гарантирано от ГЕРБ.

61

Ура !!!

преди 5 години

Чист като момина сълза... Ха-ха-ха !!!

60

Роб на влаЗта

преди 5 години

БИСЕРНО чист.....Трябва да има създаден народен съд с изпълнители които първо ти отрязват главата и после питат дали си платил за невинност ...Затова в съдебната система има замъци и яхти при тези заплати....

59

анонимен

преди 5 години

СЪЩОТО ЩЕ СЕ СЛУЧИ И С БАНЕВИ, АРАБАДЖИЕВИ, МИНЬО СТАЙКОВ И Т.Н. НЯМА ОЛИГАРСИ ОСЪДЕНИ А САМО КОКОШКАРИ. ДЪРЖАВАТА СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ТИЯ ОЛИГАРСИ ЗАЩОТО ПЪЛНЯТ БАНКОВИ СМЕТКИ НА ПОЛИТИЧЕСКИ ФИГУРИ КАКТО И СПОНСОРИРАТ ПАРТИИ. НЯМА ДА ИМА НАРОДЕН СЪД А СЛЕД ГОДИНА ДВЕ ОПРАВДАНИЕ. НИЩО НЕЗАКОННО. НИКАКВО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. СМЯХ В ЗАЛАТА. Е ТЕ ТОВА Е БЪЛГАРСКО ПРАВОСЪДИЕ. ЗАТВОРИТЕ ПЪЛНИ САМО С КРАДЦИ НА ДРЕБНО, НААРКОМАНИ, ИЗНАСИЛВАЧИ ВСЕ ДРЕБНА ПААПЛЪЧ.

58

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 57Е да..............голема файда пък и от "власт, придобита с революция"!!!! Я ми кажи ДО КАКВО ДОВЕДЕ ПРЕВРАТА в окраината???? Голем келепир, нали!!?? И то такъв, че вече и държавата почва да я няма!!! Е и сега ще видим кво ще стане във францията!!!

57

Има логика!

преди 5 години

Ако аз примерно намеря чанта с 2 милиона в някой драки, може и да подозирам, че са хвърлени там от някой престъпник, но може и да не е така. Значи ако ги вкарам в банка- стават моя собственост и не виждам за какво биха ме осъдили? За носене на чантата ли?? Може и при него да е така! Вкарали са по сметките му едни пари-сега има..Да си ги харчи, може да построи някоя чешма из чукарите. В него край който има строй чешми..

56

Анонимен

преди 5 години

Ицето Бисеров е известен с три неща първо има офшорки второ може пред всички от трибуната на парламента така да си бръкне в носа че да стигне до главния мозък именно за това и благо Джизъса реши да си бръкне в г.ъза да види дали обиколния път към главния мозък през черво не е по удобен.Но се чудих защо а сега знам.Там е скрил флашката от Патрондашкова с кода за транзакцията в Швейцария.

55

Възмутен

преди 5 години

А Иванчева по донос на някой "роднина' или защото е неудобна гние в ареста! От едно срс даже и съдиите са чули как срещу 15 000 трябва да я "унищожат!" А този?! Срещу КОЛКО МУ СЕ РАЗМИНА?!

54

Анонимен

преди 5 години

Не се ли събори правителство на червените престъпници / в момента ГЕРБ / с кръв България ще си остане най-мизерстващата държава не само в Европа !

53

Анонимен

преди 5 години

А Иванчева за 10 пъти по малко и още недоказани гние в затвора.

52

Анонимен

преди 5 години

Поредният измамник-политик за който законите в *** България не важат ! Защо ли се харчат пари за дела които приключват в полза на престъпниците ? Власт придобита без кръв по мирен път никога не е довела до ползи за народа !

51

????

преди 5 години

Този си "цъкнал" 10 мил. , ония 100, други милиарди... кой колкото може... така навсякъде... алчни чичковци и лелки, нагли, не им пука... Бе как станахте милионери за няколко години, пък за 80 години не можем да се опрем и на средна европейска страна по доходи и качество на живот?! Да ви е** м*****!

50

Анонимен

преди 5 години

Да не е откраднал петел че да го осъдят. То така ако започнем целия парламент трябва да се осъди а в затвора няма подходящи килии за богопомазаните.

49

Стамат

преди 5 години

Аферим ефенди, халал да са ти !Стандартно, както се случва с всички богаташи, задърпани от правосъдието, а за овцете, прах в очите, докато онези 240 хубавци си вдигат за пореден път заплатата, гласуват си угоднически закончета и се ширят с по 4-5 хил. лв заплати. Да не говорим за безплатния им транспорт в нови и луксозни автомобили. Да се возят на метро и градски транспор, че замърсяват въздуха. Д0лни М4р61