88

анонимен

преди 5 години

СВЕЩИ И ТАМЯН ДА СИ КУПИ С ТЕЗИ ПАРИ!

87

Анонимен

преди 5 години

Най-лесния и сигурен начин да узакониш откраднатото е чрез прокуратурата и съда!!! Калпаво обвинение и съда те прави невинен! Спомнете си Ц.Ц. и неговите 6 апартаментаНашите момчета винаги са табу, уважаеми избиратели!!!

86

choss

преди 5 години

До ЛевскиВисшия касационен съд ли обяви Хр. Бисеров за невинен или импотентната цацаратура не е в състояние да внесе годно обвинение, което да издържи в съда? ВКС казва простичко - който е невинен не може да му се изземва имуществото!

85

Да, може

преди 5 години

да възстановят членството му, но не могат да заличат омерзението и погнусата на обикновения българин! Кой ще ми каже на фона на явната несправедливост, как да приучаваме младите на честност и почтеност?

84

мама

преди 5 години

Подкупната прокуратура трябва да я изметем до основиВсе не могат да намерят доказателстваа за съда е добре дошло. Спокойно си прибират подкупитебез да правят нищо

83

Анонимен

преди 5 години

ГОСПОДИН БИСЕРОВ ЛО ФАЦО ШЕГЕБЕР

82

Доктор

преди 5 години

Изглежда този съд и съдии не са български! Отявлен престъпник,крадец от народа ,турска ***, "спестил" от закуски милиони , как е чист като сълза и не е виновен??? Как не е виновен крадецът на залъка на милиони пенсионери и работници ??? Закривайте съда ! Той е основен виновник за бедността в България

81

Левски

преди 5 години

Върховния касационен съд в затвора!

80

Напомням

преди 5 години

Че Радев обеща че ще работи за румънския модел! Е? Какво направи? Да излезе барем с декларацийка.

79

Оууу

преди 5 години

1 000 000 лв къща. Ееее мн сте крали от нашите данъци. Май ще я изгорим. Да си беше взел малка къщичка с градинка. Това е лакомия 1 000 000 ? Ей дъртия внимавай че идваме.

78

Цвента Ц

преди 5 години

А ние влизаме в Шенген, СМЕШНА РАБОТА

77

Протестиращ

преди 5 години

Вземете пример от французите... Толкова сме смотани българите, че никога няма да се оправим.

76

?!?

преди 5 години

Прокуратурата му изпра парите! Пред очите на цяла България, ако за нещо трябва да се протестира това е за такива обвинения и такива решения на прокуратура и съд.

75

Анонимен

преди 5 години

Българина не е французин, не е чех, не е поляк, за да излезе на улицата. Той е страхливец!И аз съм прав, колкото и минуси да слагате!

74

Анонимен

преди 5 години

Срамна държава! ГHУCHA!

73

Анонимен

преди 5 години

Ами сигурно си е платил човека където трябва. Корупцияяяяя! Всички са се оплали. Парите решават, не законите.

72

Гашо

преди 5 години

Благодарим на честният съд. Тройни заплати да вземат.

71

Анонимен

преди 5 години

И кой му опрости на този мръсните пари? Кой? Имена няма ли? Престъпниците като този тържествуват, строителната мафия тържествува, а жертви на постановки като Иванчева, с подхвърлен измислен подкуп гният в ареста, защото нямат пари да подкупят гнилите ябълки в съдебната ни система, нямат и политически протекции. Да ви имам и корумпираната съдебна система олетена с олигарси ...

70

Анонимен

преди 5 години

Защо винаги има един г.л. у-па.к, който слага минуси или ръка надолу?Както се изказа преди време един незнаен интелигент: нека наклона на уреда му да сочи натам, накъдето е ръката! :-)И е, ти ли си това?

69

ШибиРиби

преди 5 години

Не разбирам как за доказано престъпление няма достатъчно доказателства!? Хело...