7

Адолф Айхман

преди 5 години

ЕС затяга бавно менгемето около рижата главица. Като кажат "стига" отпускаме, ако ли не, очетата изкачат от орбитите и малкото останало сиво вещество ще ги последва по петите :)))

6

Анонимен

преди 5 години

Английския пазар е огромен когато има лири. Когато няма лири няма английски пазар. След брексита няма да има много лири. Много компании организират изнасянето на централите си от Англия, други няма да издържат конкуренцията на повишените мита за европейския пазар. Англия е много по - малък пазар от обединена Европа. Ще има безработица и рязко падане на стандарта на най - ниската и средната класа. Вероятно и няколко милиона фалирали фирми.

5

Анонимен

преди 5 години

Точно така, Англия ще е стократно по добре без евро диал. Тогава ЕС ще клекне заради огромния английски пазар. Който може да мисли - знае!

4

Анонимен

преди 5 години

и паунда отново се срина ...

3

Анонимен

преди 5 години

На изток напират да влизат в ЕС Грузия, Украйна, Македония, Сърбия, Албания, Босна и Херцеговина и Косово. На Запад в Европа се мъчат да напуснат ЕС нито на едните нито на другите им су отдава за сега.

2

Анонимен

преди 5 години

Голяма клизмъ стана тоя брекзит.

1

бай ганю

преди 5 години

точно така туск на британците никога няма как да им бъде угодено на 100% ако се предоговори и измени нищо каква егаранцията че няма да започнат да искат още и още всичко върви към утрезвителен твърд брекзит със сигурност сегашните договорки могат да бъдат най доброто постигната изгоднои за двете страни но нали британците са супер лакоми за още изглежда ще се приземят много брутално с дългосрочен ефект