150

Анонимен

преди 5 години

Един път в дено да се наядеш как требва и повечко хлеб иначе не можеш да се наядеш.Дотам сме стигнали повечето от нас.

149

До 152

преди 5 години

То да беше само това !Идват ти майстори на покриви и ти предлагат да ти оправят покрива за 120 лв. казваш си не е скъпо какво толкова една мушама с горелка обаче почват работа и по някое време ти казват да подпишеш договор защото трябвало за гаранцията после дай 1500 лв. капаро ти ама как така нали каза а не не си разбрал ми ние вече ти направихме половината ти принуден даваш колкото искат а те искат още 2000 защото няма да ти работят без пари а полицията и прокуратура нищо не правят.

148

Аз

преди 5 години

Га скачахте по площадите ни ривахте, а сега? Яжте банани бе, нали много ги искахте

147

Спас

преди 5 години

А га скачахте по площадите и искахте частна собственост???? Га ядахте кифтета мълчахте??? ДУХАЙТЕ СУПАТА СЕГА И СИ СПОМНЯЙТЕ ЗА СОЦИАЛИЗМА!!!!

146

до 151

преди 5 години

Бойко, ти ли си??

145

Анонимен

преди 5 години

Ми кой ти пречи.Гласувай си както искаш.

144

До до 140

преди 5 години

Виждали ли сте белгийски договор за кредит?? Или въобще европейски??? Няма никакви рискове и скокове във вноски и лихви, всичко е точно и обезпечено, така че длъжника да е спокоен и платежоспособен!Само в Бг-то има банков терор и натиск!

143

Анонимен

преди 5 години

Аз не виждам причина да гласувам за ГЕРБ а Вие!?Само преди няма и месец ни убеждаваха, които няма пари да не кара кола сега които няма пари да не яде, но защо да гласуваме за тях не казват!

142

реалист

преди 5 години

Ние сме търпеливо овце. Като свърши вълната и кожата ще си дадем, но няма да блеем, защото на вън е студено, а по ТВ-то дават Биг Брадър.

141

ТАКА ДЕ ! ! !

преди 5 години

Този нов външен дълг от 26 милиарда евро как иначе да се изплаща ? Вътре е всичко . . . магистрали , атомни централи - стари нови и бъдещи , и главно перо - изхранване на магистратите . . . Сигурно ще има по нещо и за здравеопазване и болници , ама като си платим от джоба !

140

до 140

преди 5 години

Какви лихви това си е риск на всеки които се хване да тегли заем.

139

Българин

преди 5 години

Вече пет години не пуша ,не стигат парички. Няма вече накъде от 1 януари спирам хляба!

138

четете

преди 5 години

А знаете ли, че само до преди 10-на дни цената на независимата енергийна борса беше най ниската в европа и то почти през цялата година? И как така изведнъж стана най-високата? И още ли си мислите, че енергийната мафия не е решила да се обагати още повече?

137

до 139 !?

преди 5 години

Нормално е да е ненормално! Е те това е единственото НОРМАЛНО нещо в България.

136

Анонимен

преди 5 години

Не консумирам месо мляко и хляб, както и всички продукти с ненужно добавена стойност. Хляб сам си правя. Мляко и месо веднъж седмично няма да ме събори.

135

алхимик

преди 5 години

до 125Сложи също, "испанска муха" с продуктите.

134

съветник на премиера

преди 5 години

Ама това вашето на нищо не прилича!Плюскате здраво мазнини и после тежите на здравната системаАко се хранехте здравословно с филия с мас нямаше бюджета на касата да е 5 милиарда а и като няма търсене на храни цените им ще паднат така в пазарната икономика.

133

Анонимен

преди 5 години

Гледайте сеир като вдигнат лихвите на лято и вноските се вдигнат, е тогава ще стане екшъна, незнам Тиквун къде ще се крие!

132

?!

преди 5 години

Имка ли нещо нормално в нашата държава?

131

Анонимен

преди 5 години

Да, идва глад, и пенсионерите са най-уязвими. Грешна работа.