190

гурбетчия

преди 5 години

Няма такова нещо като безплатен обяд.Все някой, някога го плаща. Нинова като вилня цяла година - мълчахте. Да не кажа че някои даже и съдействахте. Сега ще стоите гладни!И ако сгрешите да я изберете ще стоите гладни като при Жан Виденов.За мен не се страхувайте. Аз получавам моето в Евро.

189

Анонимен

преди 5 години

Естествено ,че сега е целта да убиете остатъчния бизнес ,да увеличите безработицата и видиш ли с глад да контролирате хората.Господа депутати само да Ви кажа,че глада е по силен от тока.Като глутница гладни кучета ще стане народа.Само си помислете за последиците от това и пак вдигайте цените!!!!!!

188

БАБА КУНА

преди 5 години

ЯСНО Е ЧЕ МАФИЯТА ГЕРБ СИ УВЕЛИЧАВА КРАДЕНИТЕ ПАРИ !!!

187

дреме ми

преди 5 години

Аз съм в реалната икономика.Когато цените се повишават, доходите ми се вдигат.Да му мислят тези дето са на държавна хранилка.

186

икономист

преди 5 години

До Анонимен 191Дано коментара ти е с известна доза ирония... Иначе да, на всеки ъгъл има дюнери, но хората се тълпят пред евтините закуски, чиято цена пада на половина по обед. Днес минавах покрай баничарница(в център на обл. град), но не успях да си взема закуска, понеже имах малко работа и бързах, а и имаше голяма опашка от изгладнели бабички... Обаче, след като се освободих от ангажимента, всички закуски бяха изкупени... Изобщо, хората са се замогнали много, направо е страшно за описване!

185

няма празно

преди 5 години

Ще купуват милиционерите, майките на деца с увреждания и всички които получиха пари вследствие на демонстрациите които организира тази година госпожа Техноимпексова.Като се появят напечатани пари на пазара, цените на стоките се увеличават.Навремето при Жан Виденов си купих един контейнер тоалетна хартия по 28 лева топчето и после я продадох на пазара по 420 лева топчето и после обмених парите в долари и се минах, защото после при Костов долара падна.

184

Работник

преди 5 години

Мерезето да се дигне на 2 хилки, който не може да плаща мерезе 2 хилки да се обяви във фалит и да му се затвори фирмата, изобщо не ми пука, че ще му затворат фирмата.

183

Още може

преди 5 години

Цените рязко нагоре за да напълним гробищата! Честито на всички балъци , които ще умрат за да живеят тарикатите!

182

Анонимен

преди 5 години

Да живее партията майка ГЕР.. организатор, вдъхновител и ръководител на всички наши победи за 10 години.Кафенета пълни, дюнери има на всеки ъгъл, два милиарда излишък, бонуси за всички на Коледа даже и на пенсионерите по 40 лв на калпак / е не на всички / .

181

Анонимен

преди 5 години

Супер!

180

Анонимен

преди 5 години

Как мамят търговците - щом 10% е производствената стойност, а тока се вдига с 65%, как при 1.20 лева крайна цена на закуска и 12 стотинки цена за производство , се получават 25% нужда от вдигане на цената за потребителя?

179

Андрешко

преди 5 години

Токът з бизнеса убива бизнеса , А БИЗНЕСА УБИВА ПОТРЕБИТЕЛЯ !!

178

Анонимен

преди 5 години

Да фалират...Няма да плача за няколко тариката, които искат да живеят охолно за сметка на болшинството хора в България...

177

Кривондел

преди 5 години

А защо не използват газ вместо ток?Газификацията не е ли решение?Освен това - когато цената падне, те не свалят цените - защото компенсирали друго... И така всеки път. А после пък държат да ги подкрепяме, защото били "българското"...

176

Анонимен

преди 5 години

Тоя салам Орехите го пускат на промоция в Била на 3.59 лв. обаче е сланина основно,не мирише на салам,на месо.

175

Радек от Боктор

преди 5 години

Да скача, нека всичко да скача.... Ей го къде е Одрин, а там е ефтинджос. Ще го духат нашите и готово. Скъп ток=няма екология=финни прахови частици!!! Опъвайте си мамушката неграмотни бездарници.....народът колай ще намери, но няма да стане на вашето!

174

Адам Смит

преди 5 години

Глупости! При тази конкуренция нищо не може да поскъпне шоково.

173

Линдор

преди 5 години

Яжте Линдор, беако не щете Линдоряжте тикви и каунибойкови, цвъкиви,ДончевиГЕРБ- видими резултати

172

ми,

преди 5 години

То *** и пульо започнаха да произвеждат хляб и салам на които само названието е такова и няма нищо общо с истинския продукт.Защо са му на човек 100 вида хляб като няма качествени дори 3,4.Едно време имаше само три вида-типов,добруджаи бял-и трите бяха качествени.За колбасите дори не ми се говори.От години я моя дом не влиза нищо което е смляно защото не се знае какво влага производителя.

171

Анонимен

преди 5 години

БХаха,Кой пече баници и хляб на ток! Или се споменава само за да се вдига...Месото продавали на загуба...айде стига бе... аз ако продавам на загуба до 2 месеца съм затворил. В тая държава всички продават на загуба...