28

Анонимен

преди 5 години

Като не е обвързващ, защо е тоя зор да го подпишем? Бай Доньо каза за миграцията какво мисли да направи - една по-голяма стена и да спре парите на оонето. Надявам се да го направи.

27

Браво Танте!

преди 5 години

Един редови бегеец те поздравява! Беден съм като църковна мишка и мигрантите са мои братя! Санкюлот съм отвсякъде! Давай Танте! Само така!

26

Анонимен

преди 5 години

Абе спрете да ни занимавате с тая Конвенция !!!!!! Безмислена !Дори страните които са я ратифицирали, са дописали, че си запазват правото да не прилагат различни клаузи.Какъв и смисъла при това положение????

25

Анонимен

преди 5 години

Това е най-презираният и мразен човек в Германия,но поради цензура никой от другите граждани на ЕС не знае!

24

Анонимен

преди 5 години

Няма по тъпо племе от немското. За сто години това е третия път , когато ще съсипят Европа. Затова че затриха Римската империя изобщо няма да говоря .

23

Факт!

преди 5 години

Доколкото виждам германцоте подкрепят пакта за ква бяла раса говорим.Нали сте германофилистичета всички в тая ко.ина?!

22

О Т В Р А Т

преди 5 години

А money откъде?! За да издържаш десетки и стотици храненици трябват свръх-големи пари и СТОКИ! Пари лесно се печатат но стоки-не! И хартийките се обезценяват,следва убийствена инфлация и погроми.Тая немска ку/чка ще съсипе Европа като другият канцлер с мустачките - немците са законспирирани ***/оти,проклето племе!

21

Факт!

преди 5 години

Меркел да не приказва глупости ами да връща земи на Франция заграбени преди време.На първо място Саарбрюкен какво прави в Германия?!

20

Анонимен

преди 5 години

Като не е обвързващо защо трябва да се подписва и защо има формулировки като страните се задължават? Как можеш да оспориш в съда нещо, което си подписал? Какво ще кажеш на съдията, че *** и Пульо са ти казали, че не е обвързващ ли? На тия приказки и в детската градина няма да ви се вържат. Събрали се президентите на всички страни, ами да си стиснат ръцете и толкова, защо да подписват нещо, което няма правна стойност?

19

До 32

преди 5 години

Абе то умирането и е сигурно..Ама аз викам да поживее по-длъжко..Да се порадва на,,резултатите'' си..И на всенародната,,благодарност''...

18

До 30

преди 5 години

Ама верно?! Ой ой ой...

17

Анонимен

преди 5 години

Русия подписа пакта факт ***

16

АнонимеН

преди 5 години

КОЯ БЕШЕ ТАЗИ!!!НОВИЯ ЛИДЕР НА ЕС Е ДВОЙНИКА НА ЕЛТЪН ДЖОН :)

15

Мда

преди 5 години

А бе тая до последно ще ни трови.....

14

Анонимен

преди 5 години

неолиберал фашистката меркел

13

Мигрант06616

преди 5 години

До АнониНЕЩО КАКТО СЪЖИТЕЛСТВО БЕЗ БРАК.НЕОБВЪРЗВАЩО НАХЛУВАНЕ ОТ ВСИЧКИ ЖЕЛАЕЩИ

12

ии

преди 5 години

Лудата баба май пак ще забърка някоя каша...

11

Анонимен

преди 5 години

Тая се стреми в последните си мигове преди да падне в пропастта да повлече и цяла Европа със себе си, увисвайки на шията й като воденичен камък.

10

Анонимен

преди 5 години

До Либерал А ние имаме проблем с либералите ксенофоби ,с популистите демократи ,с демогогията на демокрацията . С измамата, скрита зад демократични ценности .

9

Анонимен

преди 5 години

До ЛибералАз нямам нищо против цивилизовани и поне малко културни хора разпределени в съотношение 70:30 в полза на жени.Просто защото в България има дефицит на жени или неомъжени момичета.Имам много против срещу тълпи от мъже на възраст 16-60 години които си вярват че са дошли тук за да бъдат господари и завоеватели с поведение и нрави на самодоволни варвари от преди 1500 години.Мохамед им бил казал че те били господари и ти трябва да умреш.Жена ти и дъщеря ти -за разплод.