21

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 22И пазари за продажбата на нещата в тях! Белорусия - с население 10 милиона (все още, въпреки че и оттам стотици хиляди са в Русия или Полша), нали запази заводите си? То и акъл се иска, не само заводи! Акъл имат само чехите, словенците и поляците в Източна Европа

20

Анонимен

преди 5 години

До Добре де!Е син му! Ама той е провал! Тоест, ще отмъкнат парите кой колкото гепи и това е. А Шорош ще седи в пъкъла ... Понеже сам заявява ясно, че не вярва в Бог ... Какво да му направя аз! Даже му се струвало, че той е богоподобен...

19

привет из Германии

преди 5 години

До АнонименАко България и източноевропейските страни възстановят икономиките си които бяха разсипани по време на прехода и започнат сами да произвеждат повечето от стоките които внасят от Германия, Германия ще рухне..........................*** си като ***! С една дума искаш да кажеш , че когато българската икономика "беше стабилна и България заливаше Европа със стока , Германия е била една разрушена страна заради голямата българска конкуренция "?!Това само *** може да напише

18

Анонимен

преди 5 години

"На България не и трябва Шенген,а фабрики и заводи за да не емигрират младите българи!"Ако България и източноевропейските страни възстановят икономиките си които бяха разсипани по време на прехода и започнат сами да произвеждат повечето от стоките които внасят от Германия, Германия ще рухне. Германия живее от износ, а кризата по целия свят доведе до намаляване на износа и работодателите в Германия са на границата да започнат масови уволнение, чака се само капката от която ще прелее чашата.

17

Тънки сметчици!

преди 5 години

Мислите че само ще минат през Територията на път към ЕСХалифата?! Като вали,само моята глава ще е суха ха ха! ТЕ са безконечен разливащ се поток който има начало но няма край,до година-две картината ще е фрапираща...

16

Анонимен

преди 5 години

За какви араби и бежанци сте се размечтали, никой бежанец няма да остане в България, бягат от България и по скоро ще се приберат в родните си страни където се води война отколкото да останат в България.

15

привет из Германии

преди 5 години

До ССНа България не и трябва Шенген,а фабрики и заводи за да не емигрират младите българи!Влезе ли България в Шенген това означава без граница между България и Гърция и всички талибани идват в България!!!В Гърция има над 200 000!!! .................Лошото е ,че талибаните няма да отидат в България , а българите ще отидат при талибаните в западна Европа ,САЩ и Канада ! САЩ от това се страхуват ! Спрете се с тази емиграция вече бе , кафа сиктиниз !

14

Бял Българин

преди 5 години

Не ни трябва Шенген, вижте каква мизерия е Холандия и Германия и Австрия, напълноли се е с араби. Трябва да останем чиста бяла българска нация и да има работни места за българите, сега живеем добре, работа има, ядем банани и караме западни коли, защо да влизаме в Шенген?

13

Добре де!

преди 5 години

Шорито кат гушне китката кой му наследява фондациите,пари,имущество и Делото - в час ли е някой?

12

СС

преди 5 години

На България не и трябва Шенген,а фабрики и заводи за да не емигрират младите българи!Влезе ли България в Шенген това означава без граница между България и Гърция и всички талибани идват в България!!!В Гърция има над 200 000!!!

11

Анонимен

преди 5 години

Има клип в тубата как този евродепутат от ГЕРН някакви журналисти му показват списък на сътрусници на Сорос в които и той фигурира и той започва да скача като петел и да се държи агресивно, иначе се правеше на много изискан дипломат. Пълна излагация. А една друга май датчанка беше най-спокойно обясни, че се е съгласила да сътрудничи.

10

привет из Германии

преди 5 години

При тази икономическа ситуация България не е нито за Шенген ,нито за еврозоната , а е за евразийския съюз ! В Шенген има икономически критерии ,които трябва да бъдат покрити ! Много ми е чудно кой и защо ги прави тези предложения на България ?! За голямо съжаление българите са потенциални мигранти , не случайно САЩ не дават визи на българи !

9

Анонимен

преди 5 години

Не бе, не бе, добре ни е без Шенген, искат да ни прецакат с този Шенген, вижте колко зле е в Германия, Австрия, Белгия, Холандия, вижте каква мизерия е в Шенген, добре сме си без Шенген.

8

Анонимен

преди 5 години

До привет от ГерманияВнимавай, че, ако стане война тебе ще те пратят да се биеш на източния фронт.

7

Анонимен

преди 5 години

България не е нито в Шенгенм, нито в еврозоната, дори САЩ не спазват с България договора който са подписали с ЕС за безвизов режим. Изобщо България всички я подритват с презрение.

6

Анонимен

преди 5 години

С тоя Шенген ще ядем дървото.Ще почнат да се влачат разни чернокожи клошари и арабски талибани за гражданство.А Макрон не го величайте толкова -неговите кукловоди искат повече африканци в Европа затова изведнъж му проблясна светлата идея за европейска армия с африкански войници.Преди мантрата беше "те ще работят за европа,ще плащат,данъци сметки пенсии ще,ще,ще..." Като се видя че това е поредният фарс и нито работят нито плащат а само консумират социал се почна с другият филм-те ще са войници..

5

Анонимен

преди 5 години

Браво на президента Радев

4

равен старт

преди 5 години

първо трябва да се забранят със закон всички партии в ЕС проповядващи комунизма под каквато и да е форма и да се търси наказателна отговорност на престъпниците нарушаващи закона Тогава ще потръгнат нещата на добро

3

Този е зеро

преди 5 години

Думите му са шепа въздух...

2

Анонимен

преди 5 години

Подкрепя на баба ти фърчилото.След 5 г.шенген по въздух,след 10-по вода ,след 15-няма ЕС