61

елка василева

преди 5 години

Германия подкрепя дупето ни приемане в Шенген

60

Анонимен

преди 5 години

ЗАЩО ДВУЕТАПНО, НАЛИ ИЗМАЗАХА СТЕНАТА НА ГРАНИЧНИЯ ПУНкт?

59

Горанов и кръстника

преди 5 години

Това е подигравка с цяла държава. Време е да напуснем потъващият кораб разчитащ на данъци такси застраховки държавни поръчки и грабене.

58

Брюкселско корумпе

преди 5 години

Проблемът на ЕС е корупцията и джендъризма, а не липсата на президент, миграцията, Путин или каквото още там измислят брюкселските корумпета.

57

Анонимен

преди 5 години

ДО 54 - И ДА ЛЪЖЕШ НЕ МОЖЕШ - КАКВИ МИЛИАРДИ СИ ИЗНАСЯЛ БЕ, КОМУНИСТ ФАЛИРАЛ? ПА СИ И ВЕРВАТЕ...

56

ХАХА

преди 5 години

ЧЕТЕТЕ ЛИ, ***? ВЪПРЕКИ ЧЕ НИ СПЪВАТЕ, НИЕ ВЪРВИМ НАПРЕД! И ПОЛЕКА СЪС ЗЛОБАТА,ЧЕ ТЯ ВОДИ ДО ИНФАРКТИ....

55

Анонимен

преди 5 години

До Германия:Вие защо не си изхвърлите вашата продажна политическата класа,а на нас предлагате?!Ние сме суверенна държава,добри или лоши,това са си наши политици,с тях лошо,без тях и с обезглавена държава - още по-лошо.Няма да ги изхвърлим,защото тогава наистина ще се превърнем обикновена ничия земя!

54

Германия:

преди 5 години

- Първи етап: Премахване на мафията (ГЕРБ, БСП, ОП, ДПС, СДС, прокурори, съдий и т.н.);- Втори етап: Приемане в Шенген!

53

Анонимен

преди 5 години

"Мислиш че сега сме по добре ли? В България в момента има села които никога не са имали електричество,в момента също нямат това известно ли ти е?"Нали това ти казвам ;) Просто е смешно, когато някой каже, че България е била от най-развитите държави. Без пътища, без магистрали, с каруци и отопление на въглища като в 19-ти век. И въпреки тоя старт нещата вървят напред. Имам колеги от Украйна и Молдова - там нещата са си като през 90-те. След като за тях България е спасението...

52

Рп

преди 5 години

Това е идиотизъм. Няма качване на самолет и кораб без проверка. За летище няма Шенген. Лъжа.

51

маде ин Булгари

преди 5 години

Ние сме си добре в ссиганското пространство! За какво ни е шенгенското пространство?

50

Анонимен

преди 5 години

До патриотАми нали това ти казах,ако излизем от ЕС,едни акули,ще се наместят на мястото на други акули,стани да седна и с това положението ни няма да се подобри,но ако излезем от ЕС,ще изчезне и възможността за добре платена работа в ЕС,където за 1-2 часа със самолет може да си у дома си.

49

патриот

преди 5 години

До АнонименМНОООГО СИ ЗАБЛУДЕН ВЪПРОСА НА ОБЩЕСТВОТО Е---ЗАЩО ДА РАБОТИ ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ КАКВА Е ПРИЧИНАТА НАД 1 500 000 БЪЛГАРИ ДА РАБОТЯТ НАВЪН

48

Анонимен

преди 5 години

да не направи нов ЕС, само на христиняските народи без АЛбания, Турция и всички там глупости. Само Великобритания, Вишеградксата четоврорка, ИТалия, Австрия, ние, Румъния и Гърция.

47

Анонимен

преди 5 години

Добре,де,ако не сме с ЕС и щатите,къде да отидем?Къде?Останалото е мизерия,извън ЕС е още по-голяма мизерия,някои страни и хора си мечтаят да имат възможност да работят в Европа или щатите,колкото и да сме обедняли,поне хората имат възможност да работят в ЕС и щатите и да си набавят средства.Мислите ли,че ако излезем от ЕС няма пак да ни ограбват?Но тогава и възможността за добре платена работа в ЕС ще изчезне.

46

Анонимен

преди 5 години

При демокрацията може и да няма хора в селата но с пари от ЕС се строят там спа центрове и балетни зали за неколцината останали старци, но с тези пари не може да се развива собсвено производство и технологии, сакън България да не почне сама да произвежда и да спре да внася немски и западни стоки, много хора на Запад ще останат без работа.

45

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 49Мислиш че сега сме по добре ли? В България в момента има села които никога не са имали електричество,в момента също нямат това известно ли ти е?

44

Анонимен

преди 5 години

До ЖеншенЧе ние и сега сме си с ЕС и щатите,бе! Защо да въвеждат визи?

43

Анонимен

преди 5 години

Абе те да напъхат Тъпландия в първия етап(чакалнята),пък докато се докрета до втория,и държава и народ ще бъдат ликвидирани,което е и целта!Ама на стадното образУвание,хич не му пука -то отдавна е престанало да мисли!!!

42

Бързайте

преди 5 години

да не изтървете последния билет за Титаник