185

Типичен БЪЛХАРИН

преди 5 години

Вие срещу Турция, но всеки уикенд е в Одрин! Целомъдрен е, но на София прайд не прощава! Праведен е, ама трезвен в кола не се качва! Уважава жените, но ги убива и вкарва в ракла! Не пие, пък дрога не отказва! Гласува в България, но стои в Германия! Мрази евролидери, но люби евро! Стреля по турски рибари, ама им купува стоките! Гнуси се от чалга,но имат цял порно канал Пайнер! Голям чистник е ама не се мие след нужда, а се бърше! Българин, индийски цифри използва!*** не е паради прави!

184

Анонимен

преди 5 години

АЙДЕ МАЛКО ПОГОВОРИМ ЗА СЪДЕБНАТА, ЗДРАВНАТА И ДРУГИ СИСТЕМИ НА *** ДА ВИДИМ НА КАКВО ДЕРЕДЖЕ Е? АБЕ КАКВО СТАНА С ЖУРНАЛИСТКАТА ОТ РУСЕ? НАЛИ УЖ БЪЛГАРИЯ Е ПО-ДЕМОКРАТИЧЕН?КАКВО СТАВА ПО ПЪТИЩАТА ВСЕКИ ДЕН УБИВАТ ПО 5-6 ЧОВЕКА И КОЙ ОТ ТЯХ ЛЕЖАТ В ЗАТВОРИТЕ ПОВЕЧЕ ОТ 3 ГОДИНИ?КАКВО СТАНА С КТБ? ТОВА ЛИ Е ДЕМОКРАЦИЯ?

183

ТИПИЧЕН българин

преди 5 години

Вие срещу Турция, но всеки уикенд е в Одрин! Целомъдрен е, но на София прайд не прощава! Праведен е, ама трезвен в кола не се качва! Уважава жените, но ги убива и вкарва в ракла! Не пие, пък дрога не отказва! Гласува в България, но стои в Германия! Мрази евролидери, но люби евро! Стреля по турски рибари, ама им купува стоките! Гнуси се от чалга,но имат цял порно канал Пайнер! Голям чистник е, ама не се мие след нужда, а се бърше! Българин, индийски цифри използва!*** не е паради прави!

182

Гявур

преди 5 години

Cy *** моя ако искахме да заеме бг за 40ми. Щяхме да я земем говориш за Африн за 1 месец го земхме без да избиваме цивилни вие каде сте вообще участвате ли някаде освен да ближете *** кво говориш вообще куче христос

181

ТИПИЧЕН турчин

преди 5 години

Вие срещу България,но стиска българския паспорт!Целомъдрен,но на коза не прощава!Праведен е,ама лапаа суджук и кюфте!Уважава жените,но ги зачулва!Не пие,пък ракия не отказва!Строи паметници на Султана,но стои в Германия.Мрази американци,но люби долари!Стреля по руснаци,ама им продава домати!Ненавижда Джей Пи Морган,но взима на заем!Гнуси се от чалга,но върти кючеци!Европейци гази-за Европа лази!Голям чистник,ама си бърше з.а с пръсти!Арабин,пък пише на латиница!*** не е-Конвенция прави!

180

Анонимен до Гявур

преди 5 години

Абе ти няма ли да смениш плочата взе да прескача, казах ти вече ти нямаш нищо. Имаш един Български паспорт за сигурност. Ако наистина турция е толкова добре, ти нямаше да се интересуваш какво става в България и най малко пък ще посещаваш Български сайтове. Истината е че в турция няма сигурност, икономиката спада, лирата отива надолу, и има диктатурно управление.

179

Анонимен

преди 5 години

Тука анонимни много уточни за кой

178

Су 34

преди 5 години

До ГявурТези 509 лири на колко стотинки се равняват в момента?

177

Су 34

преди 5 години

До ГявурБългария има една лажлива история учат децата че те са задали азбуката а същност са я преписали учат ги че са били Велики а същност са били едни крадци и предатели сега реват срещу Турция мдаа ревете ревете още мн коментари ше пишете ама само с говеренето ше си отанете-------България е на 15 века цивилизация, вие на няма и 100 години. Азбуката сме я измислили ние, вие външният *** и нищо друго на практика.

176

Иван

преди 5 години

До Гявyр 204Много си прoст и по азиатски невъзпитан. Но това е по-малката беда. Ти си жaлък.:))

175

Анонимен

преди 5 години

Не сте човеци това е .Животните са по добри от вас.

174

Су 34

преди 5 години

До Гявур350 лв заплата взима баба ти на село, лирата е обезценена, реално ти взимаш под 200 лв заплата.Ти имаш 30000 войска, но Африн го превземаше 5 месеца, а ние Одрин 1012 г. го взехме за две седмици, имаш 560 изтребителя, но вече 137 години не можеш да превземеш България, на пазар у вас ходят такива като теб, имаш хеликоптери, но ако ние пуснем напролет водите на Марица, Тунджа и Арда тези хеликоптери няма да ти помогнат, зад нас не е само Европа, но и Русия и останалият цивилизован свят.

173

Иван

преди 5 години

До Гявyр 201Винаги си бил нищожество. И тук, в България, и там, в Турция. Че не си "бег" е ясно, но че си "селски" на всички е видно.

172

Гявур

преди 5 години

Верно Иванчо зимаш 3500 *** в устата 500лева за теб сега сметки колко голям свиркажия си и колко *** си видял и си ги вкусвал после смятай колко танка самолети имаш

171

Иван

преди 5 години

До Гявyр 196А аз вземам 4000 лева заплата. Какво ще кажеш, рeзания? А да ти сметна ли с колко самолети, хеликоптери, танкове, кораби и подводници Европейския Съюз?

170

Анонимен

преди 5 години

Егати омразата тука.Вече не сте хора!!!!!

169

Анонимен

преди 5 години

Незнам защо са тези спорове кой раждал,кой какъв бил.Всички сме хора на този свят,но като чета коментарите липсва толерантност,уважение и тн.Защо губите човешкото в себе си????

168

Анонимен

преди 5 години

Много ербап тези книжни турци,ама при Възродителния процес преди само 30 години,надничаха през дуварите уплашено и си събираха потурите за ескурзия!

167

Гявур

преди 5 години

7 5Аз зимам 4000лиро заплата ти колко зимаш 350лева аз работя 7 часа ти колко 12 аз имам 300000войска ти 3000 ние сме 80милиона вие 6 от 6 3 са извън бг ние имаме един главно командващ вие 300 за туй идвате от нас да пазарите аз имам два паспортна то един аз имам 560истребителя ти 4/5 аз имам 600 танка ти 2 аз имам 300бойни хеликоптера ти имаш 0 и бе някоя даржава да е зад нас можем да са опрем на Европа а вие без Европа сте едно нищо това е факт това е истината няма Ко да приказваме вие отрепки152

166

Анонимен

преди 5 години

До САЙТЪТЗАКРИВАЙ НАПРАВО ДЪРЖАВАТА *** )))