225

Анонимен

преди 5 години

Борисов и той е на мнението на приятелят си Тайпи, но не му стиска защото от Европа ще го ощавят жив.

224

Гoшу

преди 5 години

До Изгърбич ЗадвратянЩо не спиш ве, пич?

223

Гoшу

преди 5 години

Браво на диктатора. Трябва да дойде и Жужанка, да ви казва какво да говорите и да ви хвърля в Белене, ако съгрешите в приказките. Разбира се, интернета ще е забранен и само на пейката пред блока ще обсъждате темите :))))))))))

222

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

идеално. и после ще звънне на българския си резидент да пита инвестор дали се продават. а после некой работяга ще обеснява син-зелен по нова, че "няма срамна работа, и поддържането на дискусии е ок все пак тва е само в интернет, бъзик, а то ква стана.." дано го сложат в една стая с наброс и алтън

221

анонимен

преди 5 години

Турците да излязат на площада отново, ако не искат да са роби на такъв диктатор.

220

Как бе, как

преди 5 години

Толкова пъти обиждан, и как може да седи?

219

Анонимен

преди 5 години

До Ястреб ОсманлиятаТурски Мюмюн,доколкото разбирам не си в БГ.Какъв ти е проблема тогава бе залухав туркестанец?Защо не си в Турция?Нали е прекрасна?Или миеш паници някъде в Германия.Черноработник с претенции.Или в Турция те обиждат без вазелин и боли?Ако 70 години не се бяхте залепили за Германия щяхте да сте като Афганистан.5 милиона черноработници там и още влачите трошки от Германия.И за нищо не ставате освен бачкатори .Наблюдавал съм ви.Мюсюлмани омаяни ни напред-ни назад.

218

do 307

преди 5 години

До АнонименХахахахаааааааааааааааааааааааааа, Ашколсун Аркадаш! Право в десятката!:)))))))

217

софиянец

преди 5 години

До ЗапознатПрав си прителю-Да се връзвам на Мюмюни не си струва.Но вече ми е забавна простотията му и омразата към България чийто хляб или е ял или яде.А и ми писна от посредствената му турска пропаганда.Не му е ясно колко ориенталска и смачкана всъщност е Турция.Всичко по-бяло там е изградено от крадени деца и потурчени бели хора.Само да спомена еничарския корпус от кои е главно и каква роля е играл в Турция и играе сега.Ама Стария *** зяпнал с една уста...

216

Типичен

преди 5 години

Вие срещу Турция, но всеки уикенд е в Одрин! Целомъдрен е, но на София прайд не прощава! Праведен е, ама трезвен в кола не се качва! Уважава жените, но ги убива и вкарва в ракла! Не пие, пък дрога не отказва! Гласува в България, но стои в Германия! Мрази евролидери, но люби евро! Стреля по турски рибари, ама им купува стоките! Гнуси се от чалга,но имат цял порно канал Пайнер! Голям чистник е ама не се мие след нужда, а се бърше! Българин, индийски цифри използва!*** не е паради прави!

215

Ястреб Османлията

преди 5 години

До Анонимен 283Ами то никой дори не може да оспорва факта, че буллгарите са най-умните, красиви, стройни и облоглави създания по тия галактични ширини бе чоджуум!Но има един интересен парадокс, и то е, че има директна корелация между интелигентността на един народ и негово благосъстояние, което е право пропорционално едно на друго. Единственото изключение от това правило са буллгарите, които са безбожно умни, но в същото време безкрайно мизерни! Интресна работа, ха?! ;-)

214

Ястребе!

преди 5 години

Като ги чета тия нашите *** и проумявам защо за пет века,,присъствие'' имаме около пет дена въстание...

213

Анонимен

преди 5 години

Вчера се изказа за протестите във Франция, и неска го награбиха "демократите" пак.

212

софиянец

преди 5 години

Иначе Ердоган е поредната турлашка пионка в играта на големите.Не го свалят истински защото им е удобен за момента.Но турското почва да си вярва че е велико(типично за малките хора) и му дадоха малък сигнал чрез турската лира да си наляга парцалите -иначе като огладнеят яко турлаците ще има успешен и истински преврат.А не палячовси постановки.

211

Анонимен

преди 5 години

Може това не съм го прочел,че е масон.

210

Анонимен

преди 5 години

Ататюрк е англо-френско протеже ,и е бил масон!Имал е отрицателно мнение за мюселманската вяра!Приписват му думите,,Ще изкореня от Турция вярата на един луд арабски бедуин"визирайки Мохамед!

209

Анонимен

преди 5 години

На този Хюрдюн пък изобщо не му се рзбира .Пиши на български живееш в Бг все пак

208

Анонимен

преди 5 години

Браво поне си прочел.А за това.че се съмняват.че е българо_ мохамеданин прочете ли???А за това ,че е обичал българите????

207

Анонимен

преди 5 години

Скромно ,20 000 х пъти .!Нашият ,генерал -лейтенант ,сирака сам станал премиер ,генерал ,каратиста никога не излизал в двубой , футболиста на годината ,тенесиста с патравите крака ,спечелил не един алкохолен турнир ,поне по 200 000 хиляди пъти на ден го ,, обиждат ,,на ..... Изводите ....???

206

Анонимен

преди 5 години

Нещо не те разбрах,ама карай.