61

Сандо

преди 5 години

не само са ги построили ама и армията и техниката са извозлили по тях

60

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 60ти - Я прочети статията! И ще можеш да си коригираш (ако не си *** де) половината от твърденията.

59

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 55 Тъй, тъй - прав си. Но Бати Боко за три мандата не можа да построи и 300 километра (при това довършвайки това което завари) - но за сметка на това преряза 3800 ленти пред неизброими орди от журналисти и телевизии (Гьобелс ряпа да яде!)

58

Анонимен

преди 5 години

Хитлер за разлика от Сталин наистина вдига икономиката, спасява германците от гладна смърт, бори се за народа си, не праща в концлагери германци, строи аутобани и ракети, не руши църкви.А Сталин убива християни, праща в концлагерите руснаци, руши църкви.

57

Анонимен

преди 5 години

Ох що не напишете една статия, колко милиона лихва плащаме годишно на евреите(банките), само в България.

56

Аврам, бакалина

преди 5 години

Всъщност, предполагам, че един немски аутобан е равностоен на пет магистрали "тракия". Така че можем да кажем, че за десет години са построили петдесет магистрали "тракия".

55

Анонимен

преди 5 години

Статията иска да плюе нацистите, а всъщност ги хвали.

54

символист

преди 5 години

Във Варна, на канала за езерото имаше мост, вдигащ се, правен от германците, по който минаваше влак и автомобили. Един пиян капитан руснак го бутна с кораба, деветдесетте години някъде.

53

Анонимен

преди 5 години

Ами ние през целият период на комунизЪма не можахме да построим една магистрала, а тези само за 8 г. са построили 3800 км. магистрали.

52

Аврама, бакалина

преди 5 години

Начи, излиза, че за десет години са построили десет магистрали "тракия". При тогавашната техника и технология. Освен ракетите, самолетите, танковете, подводниците, корабите... Съгласен се, че става дума за пропаганда.

51

Анонимен

преди 5 години

Ами Сталин е хвърлял за построяването на жп участък концлагеристи руснаци, и 3 млн. загиват по времето на строежа.

50

Анонимен

преди 5 години

Колкото и небивалици да изпишете истината е една, а именно по времето на Човека с мустачките е изградена пътната инфраструктура наречена аутобани!

49

Анонимен

преди 5 години

В Кърджали за отрицателно време нацистите построяват въжена линия между Мадан и Кърджали за пренос по нея на рудата от Мадан до Кърджали. И тази линия работеше безотказно 60 г.По времето на комунизЪма червените лъжеха, че линията била дело на *** специалисти, затова била толкова здрава. Но след 1989 г. се разбра истината.

48

Анонимен

преди 5 години

В нашия град има железен мост построен от Нацистите в кратки срокове, за да минат танковете по него за Русия, после по него минаваха и наще Т-та, имахме поделение по време на соца в града.Моста още си седи и е бетон, не е мръднал.

47

ЛЯВ НАЦИОНАЛИСТ

преди 5 години

Колкото повече чета глупостите на неолиберастите, и подмяната на учебниците, толкова повече ги намразвам! Тия същите избиха сумати американци от юга по време на гражданската война.... Сега ще ми се правят на много велики и спасители на света, аре Ф-ОФ...

46

Вуте

преди 5 години

Тогава така са се борили с безработицата! Сега в бойколандия "ниската безработица е хибрид от емиграция, калинки на щат и ремонт на ремонта който е вечен - справки около НДК не знам ще видим ли някога без смяна на плочките!

45

До 48:

преди 5 години

Пропаганда е само в кухата ти глава. До Втората Световна Война в Европа почти не е имало чернокожи, араби и мюсюлмани.След войната, когато много мъже са избити Европа започва да внася работна ръка от други части на света и така докато се стигне до сегашното положение когато белите хора в Европа са малцинство и изчезват. И всичко заради твоя любимец Хитлер.

44

аман от пропаганда

преди 5 години

Такива статии винаги ме карат да симпатизирам на Хитлер.Германия е имала армия с потенциал да завладее света, такава армия не става с пропаганда, а със брутално силна икономика зад нея.Хитлер е изградил тази икономика на практика от нулата, а успеха му се дължа на реинвестиция на всичко във държавата, нулева корупция, качествени хора, изгонване на лихварите и банкерите от Германия(евреите).

43

До 45

преди 5 години

И за да е напълно истинска картинката закрий няколко десетки института и разпусни армията, а от откритите пътища махни 3000 км

42

Анонимен

преди 5 години

Та в тая статия единственото което открих е че се потвърждава че активното строителство е по времето на Хитлер. И друго - Хитлер е критикувал строителството на аутобани преди да дойде на власт, защото САМО по себе си инфраструктурните проекти не правят икономика. И е бил прав, защото той първо събужда икономиката и тогава паралелно с икономическия бум прави и инфраструктура. Нещо което ГЕРБ не прави, защото асфалт без предприятия наистина се се яде