21

Възрастен

преди 5 години

Ами дечурлига ,ако някой от вас се беше друсал по пътя за Пловдив по паважа през Момин проход и Костенец,или ,,щурмувал" кошмара Витиня щеше да е доволен като нас старите ,а не да ,,му напомняло на нещо"И .тия гдето идват от,,Люлин" за минути в центъра,не могат да си представят ,битките,борбата за място и чакането по спирките на препълнените раздрънкани Икаруси"Когато човек няма критерий той търси кусури. Ние нямахме добри пътища,за това оценяваме днешното,което вие имате за даденост,мушмороци

20

Жо

преди 5 години

ХИТЛЕР създава Германската трудова повинност, която представлява прикрит начин да се обхванат и обучават младежите, подлежащи на казарма.Идеята за войниците-трудоваци Хитлер е взаимствал от Алескандър Стамболийски. След св война на България е било забранено да има армия. Тогава министър-председателя Стамболийски през 1920 г. създава войските Трудова повинност, където младежите едновременно са се обучавали във военно дело и са придобивали занаят, при строеж на ЖП линии.Хитлер прави това 1932

19

Анонимен

преди 5 години

Всеки път когато, някъде в Германия започва да се изгражда нещо, Гьобелс незабавно изпраща тълпи журналисти и самият Хитлер, за да може фюрерът да си направи пиар. На кой ви прилича "фюрерът"?

18

Анонимен

преди 5 години

За аутобани в Германия незнам дали е правил,но благодарение на него в русия имат пътища,по които са влизали немските танкове,така наречената бетонка...

17

До 12-партиен член

преди 5 години

Да така е след като за 45 години ЕДИН можа да присъства на откриването на единственният стигнал до неговото Село Правец, аутобан. 65 километра Нататък се ,,друсахме" по дупките.

16

121212

преди 5 години

"Всеки път, когато някъде в Германия започва да се изгражда нещо, Гьобелс незабавно изпраща тълпи журналисти и самия Хитлер, за да може фюрерът да си направи пиар. Именно поради това, много скоро в съзнанието на германците Хитлер започва непрекъснато да бъде свързван с изграждането на аутобани". Звучи ми познато

15

Чичо

преди 5 години

Тази статия е като препечатана от вестник ,,Правда" от ония години.По същият начин сега другарите омаловажават днешното строителство. на аутобани.

14

Само факти!

преди 5 години

До бай иванС една пета от предвиденит еработници са построили повече от половината предвидени километри. Това наистина не е "само", а е УАУ, както модерните писачи казват днес. И всичко това без европейско съфинансиране..

13

снегурачка

преди 5 години

До Анонимен 9За башнайхиперзвукова ракета магистрала не е нужна!

12

Партиен член

преди 5 години

И тук при всяко откриване на участък от път присъства един човек.. Съвпадение някакво.

11

РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ

преди 5 години

До Анонимен 6Нищо баце, не съм Премиер.

10

Анонимен

преди 5 години

Някой май не е чел само Винету! Но останалите книжки са забранени и няма как да се похвали с тях!

9

Анонимен

преди 5 години

А руснаците не са построили магистрала дори между Москва и Петербург.А уж били велика държава, както хвалят платените русофили.

8

бай иван

преди 5 години

Хем не са построили нищо хем са построили 3800км. За вас ако 3800 км са нищо за мен са мнооого. Самата статия си противоречи. Или някой не я е превел като хората или някой нещо се е объркал.

7

Един от Северозапада

преди 5 години

Когато стана дума за аутобани и ПР на Хитлер, да ви напомня това удивително точно едни събития от най-новата ни близка история? Едно рязане на лентички, журналисти, какво ли не?Една пропаганда, че чрез магистралите ще изправим на крака цялата икономика, и ще сме 1 на Балканите, икономически тигър? Е, оправихме се....

6

Анонимен

преди 5 години

До РАЗМИСЛИ и СТРАСТИА ти какво си построил?Или си роден само да плюеш и мрънкаш?

5

РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ

преди 5 години

Ако Премиера се е събудил и измил гуреливи очи, нека преброй лентите в ЕДНА посока на този аутобан и да ги сравни с построените от НЕГО аутобани.

4

bocko

преди 5 години

това много прилича на магистралите на Боко, само дето германските се използват и след 70 год. (благодарения и на добрата поддръжка, разбира се), а нашите след 7 години не стават за нищо освен основен ремонт.

3

аутобанец

преди 5 години

Лош Хитлер,лош,много лош!

2

Анонимен

преди 5 години

има си гугъл за тази цел , не е нужно да четем теа копираните Текстове от интернет в тоа сайт