25

Бучински

преди 5 години

Ловният сезон е отворен

24

Анонимен

преди 5 години

елитите са се самозабравили, трябва опреснителен курс по демокрация и за кого трябва да работят

23

Анонимен

преди 5 години

Сидеров беше прав да напуснене евросъюза

22

Анонимен

преди 5 години

Даваха по телевизията един квартал Моленбек в Брюксел, ами то си е арабски квартал. На Белгийците им писна от неграмотни и примитивни същества . Просто не ги желаят вече. Ако правителствата искат гражданска война ще я имат , но и те няма да се отърват живи.

21

Анонимен

преди 5 години

Значи, предварително ни казват, че "Пакта за миграция" ще бъде приет, т.е. ООН са решили, а гласуването - майната му!От друга страна - белгииското правителство, без да се съобразява с парламент и население, решава че ще подкрепи нещо, което не се одобрява в Белгия?Питам се - за кого работи "белгииското" правителство? Очевидно не за Белгия!

20

Бай Иван

преди 5 години

В Брюксел не празнуват коледен базар ,там се казва само базар ,защото шериата не позволява Коледа ,да ви е честито ,скоро и във вашите градове ;) !!!

19

Анонимен

преди 5 години

Белгия е изкуствена държава, съставена от два народа с различни езици.Скоро ще се разпадне.

18

Каубой без кон

преди 5 години

Прерията се разпада...

17

Анонимен

преди 5 години

Не е далеч деня в който държавите ще започнат да напускат ООН. Няма да е рязко но някои няма да си плащат вноските. Ще забравят да присъстват на заседанията. Ще отлагат избирането на представителите си и в един момент ще кажат директно "А бе, що не си ... майката. И това няма да са само по малки държави но и някои от тези от постоянните присъстващи в СС на ООН.

16

Факт!

преди 5 години

Французите да анексират Валония плюс Брюксел.Холандците и без тва ще бъдат издавени от прииждащата вода от морето.

15

Име

преди 5 години

с това доказахме, че оон е едно жалко нпо, финансирано от уахабитска арабия, които са на служба при световното еврейство!

14

Анонимен

преди 5 години

ЦРУ постигна целта си с назначаването на Меркел. Европа сега е по-разединена от преди ВСВ, Русия е изолирана, а Китай е зависим от пазарите, контролирани от Сорос, Блекрок и сие, а ние сме заробени за още поне 100 г без да гръмне една пушка. Гениален ход на грандчесборд.

13

До Пешо

преди 5 години

50% е много над това, което е нужно за да се разклатят устоите на традиционното европейско общество. Критичната маса е много по-малка, стига да има условия за развитието й, друг е въпросът как биха се променили тези условия с течение на времето.

12

Турист

преди 5 години

Какво се пените бе? Това не е пакт, а Програма за безплатни световни пътувания и приключения. И вие може да мигрирате в Африка на сафари с екзотични животни. Явно не сте разбрали добре, че дъртофелницата ви мисли доброто;-)))

11

Анонимен

преди 5 години

Мда, термините пакт и конвенция станаха сигнални думи за джендърство. Трябва да измислят нещо по-лекичко, за да манипулират масите. А пък миграцията е направо дума-килър. Къде са били специалистите на ЦРУ? Или тогава обизяната им беше началник. Бай Дончо каза на мигрантите да си стоят в къщи. Климата наистина се променя.

10

Анонимен

преди 5 години

Обзалагам се, че Меркел е била инициаторката, а сега се крие като назран гербар.

9

нежен джендар

преди 5 години

Обожавам бежанците. те ме правят щастлив ...

8

Име

преди 5 години

на "най-големите политически семейства" им липсват гласоподаватели и те си ги викат от африка, афганистан и близкия изток, все региони, които "най-големите политически семейства" буквално запалиха за да могат да си продават оръжията, амфетамините и маковата продукция от военните бази. разбира се, че "поканените" няма да плащат данъци, но нали "най-големите политически семейства" са на хранилка при крадците от мафията на световното еврейство.

7

До 6

преди 5 години

Ами тя и танте да се е гръмнала в мозъчето ама не може да си го намери къде е...

6

123

преди 5 години

Подписването на пакта за миграция е началото на края на християнска Европа. Камилари и *** ще плъзнат навсякъде. Грабежи и изнасилвания ще са масови. Хората ще се страхуват да ходят по улиците.