116

Анонимен

преди 5 години

Цялото гербераско войнство е на амбразурата,за да плюе по-най-добрия президент на прехода.Напразните усилия на злобните поплювковци само вдигат рейтинга на Радев.Умните студенти са разбрали думите му.Останалите ще си останат посредствени винаги/за жалост много от тях са такива/,пред вид средата,в която са израсли и училището,което са завършили/по милост/.

115

Анонимен

преди 5 години

Умна реч на президента,дано присъстващите да са вникнали в нея.Че като гледаме напоследък какво ги вълнува,не сме големи оптимисти.

114

анонимен

преди 5 години

Не е ясно този изпрати ли го някой, покани ли го или сам се е натрапил на това тържество ?

113

Анонимен

преди 5 години

Военен ни стана президент........... АЙ ЧЕСТИТО!

112

Анонимен

преди 5 години

Toва послание ми прозвуча, все едно някой ме съветва да отида напук да се напия с антифриз. Не се шегувам, наистина така ми прозвуча!

111

гурбетчия

преди 5 години

А кой натири българите в чужбина?Помнете 1996. Помнете 2005 когато продадоха момичетата и земята на българите.КОЙ беше ти тогава и КЪДЕ искаш да отведеш българската младеж?

110

Браво

преди 5 години

Многонеуважаеми *** на герб(комунази), колкото и злобно да виете, Р. Радев отася Боко, Цоко и сие, като куцо пиле домат ;)С толкова сарказъм им начуква канчетата, че за непредубеденият слушател(читател) е истинска радост !

109

Анонимен

преди 5 години

по голям смота-няк от от Президента няма

108

Анонимен

преди 5 години

сайта ви пълен с безмислени Текстове , кой въобще ги чете?Безмисленна Държава

107

Винету

преди 5 години

До гербераст- комунист. Хе-хе, колко си елементарен. Ами нали по твоята логика като ръсите п.о.м.и.я тскива ксто теб по Боко и ГЕРБ, значи червените плювачи сте яко притеснени, че продължават да са на власт и нищо не можете да им направите?

106

Jon

преди 5 години

Ушатия *** пак се изказа неподготвен.

105

Шопа

преди 5 години

Безизходица има.Най вече на гръцката граница през уикендите и празниците.Магазините пълни.Ресторантите пълни.Магистралите препълнени с автомобили.Навсякъде се строи......

104

Анонимен

преди 5 години

Мисли на един президент руски агент."Отхвърлете безизходицата за да оправите критичното състояние на демокрцията."Аз си мисля че ако купим Грипените и ремонтираме съветските самолети и танкове в ширака страна мая радная Рассия за 500 милиона евро с един удар ще отхвърлим безизходицата и критичното състояние на демокроцията у нас. Ако купим и още 2 атомни реактора от Русия за 1.5 милиарда евро тогава пък ще оправим съвсем добре демокрацията и безизходицата и на Русия.

103

Анонимен

преди 5 години

Каква "безизходица"?!Всеки кадърен човек си намира правилното място."Безизходица"имаше при "социализма".Нямаш право да излизаш в капиталистическите държави и т.н. Добре,че този така наречен социализъм се сгромоляса.Сега всеки има право на избор.

102

Анонимен

преди 5 години

Ами точно това правят студентите. Отхвърлят безизходицата. И заминават масово. Кой в Европа, кой в Канада, кой в Австралия и т.н. Как по друг начин да живеят смислено живота си. Тук или си част от системата и участваш в гаврата с хората или си жертва. Няма друг вариант. Може ли някой да каже какво работи добре в държавата ни. Едно нещо което е наред и не превръща хората в жертви, независимо от коя страна се намират.

101

невероятно,но факт!

преди 5 години

Дали Радев се е увлякъл или не няма голямо значение-страшното е ,че България е държава ,в която доминира от агресивното невежество и професионална нечистоплътност!

100

Гербераст - комунист

преди 5 години

Герберастичните *** сипят яко п. о. м. и. я. Това ме радва, значи, че бидонът и гуменката са притеснени. Браво господин президент!

99

Гъдьо

преди 5 години

Зелен чорап,тръгнал си на морални ценности да ни поучаваш...Я питай децата си,морално ли е да Изоставиш родната им майка и да тръгнеш подир тая надута и проста фукла и фльорца,която ката ден продуцира грозни скандали!! Зелен чорап, не си обичал фотосесиите,..ама онзи ден с генерал Деси с лакти си проправихте път,та да седнете на един ред до Макаронаи Тръмп в Париж по повод годишнината от Първата св. война? Зелен чорап, не ти,а НАРОДЪТ решава на избори кой да прави бюджет,и малко след като стан

98

размисъл

преди 5 години

Омръзна ми от лицемери. Всичко което казва Радев за демокрацията е истина,но....защо не погледне към себе си: 1. Поведението на жена му и разхищението на държавни средства за нея. 2. Твърдението му , че положението е отчайващо, но няма нужда от нови избори. 3. Диверсификация на газовите доставки, а иска да ни обвърже само с Русия.Лицемер. Всъщност и той е продукт на комунистическо-мутринската власт и манталитет у нас.

97

Анонимен

преди 5 години

Защо е сам? А да бе, на Илиянци има намаление.