136

НАРОДЕ???

преди 5 години

този провокатор няма спирка пред нищо Време е да му се потърси сметка за подривна дейност срещу законното правителство на България и Демокрацията докато не е направил по големи бели

135

Ти да видиш...

преди 5 години

И това доживяхме президента да агитира студентите да отхвърлят безисходицата..Т.е. да напуснат държавата или да свалят Борисов.

134

Анонимен

преди 5 години

Е, що за човек трябва да си, да отидеш на Студентския Празник и да кажеш на студетнтите, на младежите, на бъдещите Президенти на България, че са в "безизходица" !?Радев няма аналог по черногледство в цял свят !

133

абе..

преди 5 години

подлеца Ам ГЪл/ ЦЦ/ готви отпора си за утре!!От 30-те думи които ползва, подкрепен от УСА амбасадата-утре ще се развихри.ББ също препрочита Винету, диалога между поразяващата ръка и Олд шетърхенд!! Индивидите с интелект на макаци - подкрепяни от тукашните им ***,не мога никак смислено да опонират на Радев!! Браво президенте, направо разрови бостана!!Тиквите и макаците са в паника-!!От толкова герберасти тук,един не се сети за ЕДИН успех на гръб в който да не намирисва..Май верно няма

132

Зозо

преди 5 години

*** пак ли се е "изказвал"? Пак изтърканите изводи: Зимата е студено, лятото е топло, *** са гладни, долу ГЕРБ.....

131

Анонимен

преди 5 години

Тиквените еднокнижници са се активирали във форума да плюят Радев и да му цъкат минуси! Срещу жълти центрове или от най-обикновена глъмотия! Я дайте пример с един гербер, който може да е опонент на Радев бе, тиквени? Да ви помогна ли с примери - гуменката, Едмокнижника, Майката на нацията, свинетка, наемателя, Банов.... Кажете да се посмеем!

130

Анонимен

преди 5 години

Хората вече се убедиха, че Радев освен да държи погребални речи за България, придружени с нескончаеми популистки клишета на тема корупция, демография и хвалби за жена си, друго не може да каже !От него се излъчва неописуема омраза, злоба и черногледство към всичко заобикалящо го в днешна европейска България !

129

Анонимен

преди 5 години

Този кремълски глашатай с лукава монголска помолност и черногледие непрекъснато се опитва непрекъснато да обезверява и млади и стари както ги насъсква към сегашното управление .Толкова злобен, злопаметен и злонамерен президент е смъртно опасен за България !

128

До 140

преди 5 години

Тоше, какво с мерцедеса на НСО бе, ръмпел? Я кажи нещо за апартаментчиците, "безплатните" наематели, суджуците, далаверите с пътното строителство, калинките във властта /може и ти да си от тях/, Гинка електроснабдителните и какво ли още не....

127

Сериозно

преди 5 години

Всяко едно изказване на Радев е, като бъркане с боксова ръкавица в от.ерстията на гербарастката и.мет и техните форумните фенове - платени и заблудени! Радев има повече от 60 процента одобрение, което е 2 пъти повече от това на Едмокнижника и всичките му лакеи взети заедно!

126

Присъстващ

преди 5 години

Трудно е в такива речи от такъв човек. Не знаех дали да се смея, скрита камера ли беше това. Изцепки, популистки изказвания, дори и такива без смисъл. Изгубено време за всички нас.

125

Анонимен

преди 5 години

За пореден път президента показва, че човек като него като няма акъл, по добре да лъска... Самолета... И да си мълчи.

124

Тошко

преди 5 години

Президентска Тикво, да отхвърлим ли Деса-мутреса с Мерцедеса и бай Георги от Хасково, който МАЧКА хора в неравностойно положение или теб да ИЗХВЪРЛИМ!

123

Анонимен

преди 5 години

"това не прави речта му по-малко съдържателна"O, да!Докато колата на съпругата му пердаши с пълна газ в насрещното той ни чете морал.

122

не може да бъде!

преди 5 години

Възможно е президентът малко да е пресолил манджата,но това не прави речта му по-малко съдържателна.Можем да бъдем недоволни само от това,че е безкомпромисно критичен-аз лично харесвам по-дипломатичния тон.Но реакцията,която виждам против неговата реч тук просто ме отчайва,защото тя показва колко е дълбоко падението,в каква степен невежеството,подмазването пред силните на деня,стремежът към авантата,кариеризмът,сляпото подражателство завладяват националният манталитет .Това е пътят към ада!

121

Анонимен

преди 5 години

Имаше един субект в този форум, който при всяка статия за г-н Радевскачаше от стола във възхвално слово за президента.Изчезна нейде.Липсва ми.Беше забавен.

120

House M.D.

преди 5 години

Последното изречение е написано неправилно. Правилното е "Президентката Десислава Радева бе зле придружавана от своя съпруг Румка."Румка, как имаш очи да говориш за справедливост, след като още не си обесил Мишето?

119

абе..

преди 5 години

ето да спретнем..кратък тест-- особено да участват гербераститетака ето няколко въпроса- кажете за поне един успех на ГръБ и коалиция.. за който няма привкус на далавера-така сега.. трима политици А- Радев, Б-Тиквун и С-- Цвинокио1-кой от тримата е най учил2-Кой знае чужди езици3-чия професия /не политическа / се получава най трудно4-кой говори най грамотноа за да не са вс отговори в полза на Радев ето и за ваской от тримата имай много апартаменти?на кой жена му има банка?Кой яде суджуц

118

абе..

преди 5 години

хайде герберастчета , ЕДИН ваш успех в който не мирише на далавера2/3 от писаниците тук са против президента, но ви е беден даже обидният речников запасда ви припомня/ зелен чорап, хвърчило преЦедент, деса мерцедеса, ***/странно откъде/, русофил.. / Ето речник като на цветанов -няма и 20 думи!Нито отговоряте на мини теста по долу,нито за успехите си пишете..само суджуци и % са ви в мозъка.Съд,следствие,цацаратура са в ръцете ви-изкарайте срещу президента нещо,апартаменти ли има?банка?,,

117

?

преди 5 години

"Отхвърлете безизходицата!" - такава мисъл май само под фуражка може да се роди!Как ли се "отхвърля" безизходица?Звучи ми като "Започвай да маршируваш от оградата до обяд! Ходооом, марш!"