26

Анонимен

преди 5 години

Българска работа срама нямате ей!

25

Божее

преди 5 години

Има физиономия на типичен селянин , такива има стотици в БГ

24

Анонимен

преди 5 години

"Рейнджър " Динко.

23

Анонимен

преди 5 години

При русофилите такива са им мутри. И с проблеми и без проблеми стават за охранители. Нали трябва да се хранят..

22

Хах

преди 5 години

В друга медия пише ,че има няколко мисии в Афганистан и Ирак и обучавал командоси. Явно по мисиите нещо е прещракало в мозъка

21

Анонимен

преди 5 години

Психиатрията в България трябва да стане отрасъл номер едно докато има такива като този индивид. Имаме нужда от още 20 такива болници/затвори!

20

Анонимен

преди 5 години

Рейнджърките за какво са рейнджърки- да въртят по няколко любови едновременно?

19

Анонимен

преди 5 години

А на бас че такъв рейнджър разпознава повече миризми от вълка!

18

бай вълчо от хисаря

преди 5 години

E, сама легнала сама паднала! Не желая на никому такава смърт! Глупаво е!Мир на праха и.Само,че има нещо друго! Доколко една жена или мъж може да се владее?Защото и двамата са имали деца.След време /някога / те ще се срещнат. И тогава неудобните въпроси ще са много.

17

Анонимен

преди 5 години

Колко ли трябва да е изперкала тая жена, за да тръгне с тоя психо? Само като го види човек и би си отвратил

16

Анонимен

преди 5 години

Жената е била свободна, до колкото се разбира не е имала семейство и ги е сменявала като носни кърпчки. Този щом е имал психо отклонение защо не е бил в психиатрично заведение, ами се е разхождал на свобода и си е правил гаргара с народа. Още когато е подал фалшивият сигнал за бомба е трябвало да го заключат и да не го пускат.Ако го бяха заключили жената щеше да е жива и здрава. По бай Тшово време този нямаше да има възможност да убива. А сега такива като него са хиляди по улиците.

15

Анонимен

преди 5 години

Жената не е била стока. Да оставиш малко дете и да си раздаваш сливата на всеки. Рано или късно е щяло да стане трагедия. Много съжалявам, но жената си е търсила белята. А тоя от снимката само от един поглед ми става ясно, че е абсолютен примитив с коеф. на интелигентност - 80

14

Анонимен

преди 5 години

Ами искат да си го слагат с мутри а не с безработни или на малка заплата слагайте си го с мутри да.

13

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 12Ти като я разбереш че е женена и си търси тъпкач въобще не и се връзвай.Ако много настоява и го дай да го полигави малко но само ако много иска.Да си седи с нейният плейбой тя ако иска нещо сериозно да го е зарязала отдавна.Най-вероятно му връща заради някаква селска игра може изневяра може да е неква друга контричка а ти ще си просто вибратор с пари.Едно хубаво момиче на повикване е 50-100 лв и няма драма или корав бек да ви дебне в храсталаците.Тва не са хора.

12

Анонимен

преди 5 години

Aвторке прота си *** кво ме триеш казах ,че лъжеш и ,че не и е ухажор а праскач и е имала няколко и ги е въртяла.Докато се фаяат с мутри а не с безработни млади или на 500 заплата така ще е.Искат си мутри ами ето им ги .

11

Анонимен

преди 5 години

Те такива си ги харесват защото им доставя удоволствие че въртят на малкият си пръст по 20-30 балъка на куп.И след известно време игрички някой от психарите не издържа щото все пак ги търсят и да са луди *** кибритлии от една дума да скачат с ножа и да почнат да леят кръв защото са големите мъже та някой от тия мъже големи повечето от тях безработни загубеняци със стотинки в задният джоб превърти окончателни и разбие въртележката със сливка и дупенце.И така.Рисковете на професията.

10

баба мара

преди 5 години

позор и ние разчитаме на такива хора да ни защитават

9

Анонимен

преди 5 години

Мир на праха и.Преди време бях мениджър в една фирма в Североизточна България. Една от подчинените ми имаше доста мазно и подлизурско поведение. Гледах да не се издавам че ме дразни и се държах вежливо. Обаче излезе слух че ми е любовница. Беше ми весело докато не ми казаха че мъжът и е военен от някаква секретна база до Варна, викали им Нинджите някакво подобие на Тюлените. Видях го веднъж, не беше много голям, но корав. До края на назначението бях на тръни.

8

Асма от Ветрен-28г.

преди 5 години

Да съ приемвъ станбулската кунфекция, чи жината ногу *** бъхтят,праят *** на туршия.

7

Анонимен

преди 5 години

Жената може да не е имала врэзка с този психопат, може "връзката" да е само в неговата фантазия. Сигулно я е преследвал и я е излъгал да излезе. Голката жена! Колко жени бяха убити през миналата година от такива психопати, а тази година? Просто ужасно! Трябва да ги задържат такива и за "сталкинг".