66

Анонимен

преди 5 години

Никаква болезнена ревност няма тук. Те не са имали интимна връзка. Този психар се е нуждаел от пари и я е прецакал с ремонт на колата й, вместо това се е опитал да вземе пари от автомобила й закарвайки го в автоморга. От там е тръгнал конфликт и жалко за горката жена. Изкараха я каква ли не отвратителни нещастни драскачи по форуми.

65

Дядо Радой

преди 5 години

Много ни се иска скоро тук , да се публикуват снимки с белезници на Дтагалевскуя Ай дук!

64

шумкарин

преди 5 години

прилича на другар комунист ремсист

63

Ревността убива

преди 5 години

Еми така е при обсебването. Красотата и сексапила на жените омайват мъжете правейки ги да се обсебват в тях. И с мисленето че само те трябва да я имат и никой друг. И когато обсебения види че тя е с друг веднага я убива нея и него с мисълта ако аз никога няма да те имам никой друг също няма да те има. Една жена е достъпна за много мъже не само за един. Същото се отнася за мъжете. Защото ти не си крал а тя не е кралица.

62

Анонимен

преди 5 години

Мъжете сме наивни,обичливи същества!Човека си е винове ,поради наивноста си ,и сега ще лежи в затвора заради невярна измамнitza !

61

Анонимен

преди 5 години

Мъжете са примитивни същества, които възприемат жената като собственост!

60

Бау

преди 5 години

До НаблюдателА ти - 5 за простотия.

59

Леле

преди 5 години

До Алфизвъди се познавач. Дай си фейса да те видим теб, красавецо, или отлитай на Мелмък.

58

Наблюдател

преди 5 години

Тоя заслужава 3 г. условно само за физиономия.

57

Анонимен

преди 5 години

как се е доверила на човек с такова лице,жените са трудно разбираеми същества.В щатите си имат програми за ветерани,тези,които са били на мисии често дават отклонения,човек научил се да убива, често таи омраза в душата си,както и му е трудно да разбере,че убийството не е нормално нещо

56

Бау

преди 5 години

До МирославВярвам ти. Поне на снимката изглежда уравновесен и спокоен човек, независимо, че е бил военен. Просто не разбирам какво е търсил с тая, след като има вид на човек, който би се радвал на семейство и деца.

55

Жена

преди 5 години

До АнонименЖена войник не може да бъде, колкото и да я обучаваш. Може да спре да е нормална жена, ама нормален войник няма да стане. От котката куче няма да направиш ни с обучение, ни с пластична операция. Ще се получи извращение, което не е нито едното, нито другото. Така става и с мъжете, които не искат да са опора на семействата си, и със жените, които решават да бъдат нещо друго. И затова всичко е наопаки.

54

Анонимен

преди 5 години

До КрасимирКрасимире, нали виждаш че и у нас е Кербала. В Кербала фронта е видим, а в уж мирния живот фронта е невидим.

53

Анонимен

преди 5 години

Тя не е просто човек, тя е войник. Войниците са обучени, агресивни, боеспособни. Нещо куца в обучението на войниците. А психясалите от мисиите просто трябва да бъдат лекувани. Ама никой не се грижи.

52

Красимир

преди 5 години

Тук не е Кербала , защо не си избива комплексите в някоя фитнес зала .жена може да бие всеки *** не и този който е мъж.аз съм за смъртна присъда за този ***,боят не е решение на проблеми още по малко убийство

51

Анонимен

преди 5 години

Не ревност,а психичните проблеми са убили рейнджърката.Тя,с кой ум се е хванала с психар?Който живее в барака...

50

Анонимен

преди 5 години

До Мирослав 68Посмали, ***!до гуша ни е дошло от такива, които си измислят "новини", "сензации" и автентичност, айде карай си с другите никове, макар и че там не те бива!

49

Анонимен

преди 5 години

До Мирослав 68Няма българин който да не е мръднал къде повече или по малко! Нямаме и качество на психиатрия и психо терапевтика! Нямаме адекватна здравна, съдебна, социална и образователна система! Та малко ли предпоставки си имаме за да превъртим!!!

48

Мирослав

преди 5 години

Служил съм с този мъж включително и зад граница,беше на командба длъжност уравновесен и спокоен,нищо общо с типичния военен.Един от малкото които ние воиската уважавахме,все пак преживя и трудни моменти (атентата и жертвите в Кербала) бе достоен мъж,но за съжаление явно в последствие всичко това му се е отразило.Бог да я прости момичето,а той ще си понесе наказанието,не е коректо хора които никога не са били в стресова ситуация с опастност за живота (не веднъж) да се подиграват кой е мръднал

47

Анонимен

преди 5 години

С тъз голема камба сигурно има габровски корен.Хахаха.