9

Таню

преди 5 години

По-горе пише "36 коментара", а реално са седем... Е, нали сме от по-разкрепостените, нещо много зла цeнзурата?!?

8

Анонимен

преди 5 години

Ми като му е малък и не знае как да го ползва,естествено че няма да свършите. Българските мъже са изключително комплексирани и мързеливи любовници, интересува ги само как да го вкарат и да го изкарат свършили. Какво се случва с партньорката междувременно им е напълно безинтересно. И тия статии "с какво сте виновни,че мъжа ви е некадърник" не помагат. Не токчетата и офиса са виновни, а некадърните партньори. С добър партньор, тоя въпрос изобщо не стои.

7

Анонимен

преди 5 години

А може и да сте твърде грозна и никой да не иска да ви запиня и за това ви претупват, за да свърши тоя кошмар по-скоро!?

6

Калинка Герберонска

преди 5 години

На моя му намалиха заплатата, че фирмата останала без поръчки. Оттогава не мога да свърша. На какво ли се дължи това?

5

Анонимен

преди 5 години

егати досаднио человек

4

мдааа

преди 5 години

"Приятно интимно занимание" интересно виждане за секса,а по темата,с различни секс пози се заздравяват почти всички мускули,така чееее, колкото повече,толкова повече,нали Михаелче:)

3

SSS

преди 5 години

Тази снимка, дето сте я сложили, от някой вампирски филм е една от причините.

2

Azi

преди 5 години

най-честата приина да не изпитвате отгазъм е, че не правите секс:)

1

Назидание - до №1

преди 5 години

До Минко 47 год ергенКолко пъти да ти обяснявам, че има и моми-канибалки. Не се знае дали няма да налетиш на такива. Затова си опичай акъла и не пиши глупости.Някоя такава може да влиза в този сайт и, ако се окаже и хакерка, току виж ти влязла в дирите. Възможно е да разтълкува твоето подканяне така, както на нея й изнася.