58

Доброто за страната

преди 5 години

Кому е нужно след като имаме Козлодуй!Там да пренесат реактора,има и прекрасни специалисти и почвата е добра.

57

Анонимен

преди 5 години

Инвеститор може и да се намери, ама не при това управление!Иначе, АЕЦ трябва да е държавен, контролиран от държавата, защото без контрол... Не ми се мисли даже!

56

Анонимен

преди 5 години

В случай на изграждане на "Белене", теоретично този инвеститор би могъл да продава ток на дъмпингови цени, да фалира АЕЦ "Козлодуй" Точно и държавата трябва да я строи и контролира.

55

бай вълчо от хисаря

преди 5 години

Да се дава съвети /ъкъл / на който и да е инвеститор си направо комично.

54

Търси ли инвеститор

преди 5 години

Търсите под вола теле....

53

Kiorsufra

преди 5 години

Ako ne bade postroena ot darjavata niama avanta pod masata.Kade v druga darjava toka se prodava sa bliso evro.I monopolistite 6te opredeliat a zenite.Ako biahte po4nali da ia stroite po edna tuhla na den do sega 6te6e da e gotova.Ama nali ne mojete da se ras erete koi da krade pove4e,,TAKA E"

52

избирател

преди 5 години

НЕ!

51

Анонимен

преди 5 години

Вие луди ли сте?Че той проекта беше за не повече от около 4 милиарда,а сега заедно с оборудването и площадката искате 9 милиарда?!Вие нормални ли сте?Пак искате да оскубете хората,оставете руснаците да го доизградят или китайците и да има държавно участие.

50

Щирлиц

преди 5 години

Питайте американския губернатор,и неговото вице Бойко Борисов.

49

Анонимен

преди 5 години

Няма да се намери толкова гламав инвеститор който да се захване със строителство на АЕЦ Белене, колкото и спекулативно в момента да се вдигат цените на тока на свободния пазар. Прави много грозно впечатление че точно когато беше обявен конкурс за инвеститор за 2 дни цената на тока на своб. пазар хвръкна три пъти. Защо? Ами така наще aхмаци се надяват че ще намерят по бyдали от тях които виждайки че цената на тока в България е най-високата в Европа ще си счупят краката да инвестират в наш АЕЦ.

48

Анонимен

преди 5 години

Убеден съм че инвеститор ще се намери. Но този инвеститор ще дойде с една единствена цел да стане собственик на двата реактора които България вече ги плати и да ги препродаде на неизвестен купувач на половин цена. Инвеститорът ще бъде рускя офшорка а в договора ще пише че при спор между инвеститора и българската държава спорът ще се решава от Басманския съд в Москва. По същата схема беше изработена от Газпром България която не посмя да иде на съд с руснаците в Москва защото изхода беше ясен.

47

Анонимен

преди 5 години

До в козлодуй има четири реактора, които ще излязат много по евтино да се ремонтират!-ами да,нови самолети не купиха, но нагушиха "братушките" с 500 млн. за ремонт на старите каруци. защо да не може да реновират старите 2 реактира или пък на тяхно място да се сложат новите?

46

Анонимен

преди 5 години

Възможно е, защото китайците искат да стъпят в ЕС с атомна техника, но бай Дончо нема да им даде и ние робите пак ще гледаме, как ще ни изцоцат.

45

Атомчик

преди 5 години

Последно, левове или евро? Май нещо ви куцат числата. Поне 6 млрд. ЕВРО на реактор ще е цената. Централата в Унгария сега я прекрояват по европейски стандард. И тя ще им излезе солено. Няма евтина и чиста енергия. Всичкото това са илюзии. Бедна БГ моде да е само терен за разиграване на големите.

44

Анонимен

преди 5 години

в козлодуй има четири реактора, които ще излязат много по евтино да се ремонтират!

43

Анонимен

преди 5 години

Е *** от БСП и Таско ахмака що не построиха АЕЦа по време на техните правителства?

42

Анонимен

преди 5 години

До дъртДърт с деменция и алцхаймер!

41

панчо

преди 5 години

да ги търсите ли?ако проекта беше реализуем с перспектива те сами щяха да хлопат на вратата и да ви намерят

40

Анонимен

преди 5 години

Данък аец белене е добра идея. Стига евтин да е тока парите не са проблем.

39

бай ганю

преди 5 години

продължаваме да си чешем езиците с поредния виц на деня който само управляващите могат да поднасят в типичен за тях празнодумен стил