192

Анонимен

преди 5 години

Шубето е голям страх.

191

Анонимен

преди 5 години

"Винаги съм смятал, че Черно море трябва да бъде място за туризъм, за газопроводи, фериботи... " каза Борисов.Какво смята българският премиер няма абсолютно никакво значение, важното е какво смятат началниците, да не стане така че па да пратят трима сенатори да го съветват после да излезе с увиснал нос да обяснява, че той смятал едно, но в последствие се решило друго.

190

Ха-ха

преди 5 години

До ПроСоТоЧе то руският флот си е в Черно море,т.е у дома,къде другаде да бъде!?Поредният бисер на Борисов.

189

Една добра идея

преди 5 години

Баце си умира от страх Началниците да не поискат да прати войска срещу Русия!То не че има какво да се прати,де,ама си е страшно!Значи има едно решение-може да вземе най-вехтия кораб,да качи на него Роско Плевнята и неговата команда(те са толкова-за един кораб екипаж) и да ги прати на война с Русия.Те от много време настояваха за това-време е да дадат личен пример,а и Баце ще се отчете.Така се решават два проблема,даже три-отбиваме номера,отърваваме се шорошите, а и не се ангажираме прекалено.

188

ПроСоТо

преди 5 години

м/у другото мажоретките,които са опитват да калесат Тиквун за "агент на Москва",да беха обърнали внимание на това НЕГОВО изказване:-"Влизането на кораби, влизането на толкова могъщ руски флот от другата страна, ще доведе до голяма криза."..ПРОЧЕТОХТЕ ЛИ?!Тоя подлайва срещу РУСКИЯ,НЕ срещу краварския флот!!!!!!!!!..ИДИОТН!!!

187

ББ

преди 5 години

Оправи Белене, без посредници от БГ страна, скръцни на ЕС и САЩ.Оправи ЮП - ко ша праиш не тъ знам, щот ние даваме парите, не ти.Махай ни от НАТО, мене зимата нема ме топлат вашти СОМОЛЕТЧЕТА за десет милиарда от мойте пари, а газ от Русия. Един милиард шъ спетиш от вноска в НАТО, и два милиарда от фрегати.15 милиарда ще ни спестиш ако решиш да бъдеш мъж.По-добре се махай, светът ври и кипи, а ти един АЕЦ и ЮП не построи.Накрая във война ще ни вкараш с Русия.Махай се, вземи и Захариева.

186

До ПрОсоТо

преди 5 години

За Премиера -пожарникар пропусна най -важното и обобщаващо всичко останали, че КРАДЕ от:от Бай Тошо, Царя КТБефрофондовесанираненекачествени ремонти и метроот гориваот топлофикацияот държавния резервот нови данъци, такси, глобиот мръсен въздух

185

Анонимен

преди 5 години

педи,дойде ли на работа а

184

Амер. .Рамбо

преди 5 години

Идва ама да не стане,като Доналд Из Кук-ания

183

ПроСоТо

преди 5 години

споко!.."Премиерът"-пожарникар:-Прдвижда-Нарежда-Отпуска-Забранява-Открива-Закрива-Одобрява-Дава-Отнема-Говори-Бръщолеви-Обикаля света-Слугува-.....Галят го по тиквата-Вози се в бронирани джипове-Пазят го цяла тумба въоръжени до зъби пазванти....и др.,но само "в името на бугария" С МАЛКО "Б"!!!а некои твърдат,че сме глупаво племе..

182

гост

преди 5 години

Борисов май предвижда физическия си край. Усещам страх при него. Доста кал направи на руснаците и няма да му простят. В критичния момент ще го спаси ли Тръмп?

181

Анонимен

преди 5 години

Референдум за присъединяване към Руската Федерация!

180

ПроСоТо

преди 5 години

"Василев",колко "агенти" бълникат възпаленото ти мозъче,скъпа?!

179

Анонимен

преди 5 години

БОЙКО ЗАЩО СЕ ВЪРНА СКОРО ЩЕ БЕРЕШ МНОГО ЯДОВЕ!

178

Василев

преди 5 години

Последната война за Крим между Русия и Англия как свърши???Агент Арчи Бенинг!ЦРУ!!!

177

Черно море

преди 5 години

е Руско Езеро,свиквайте...

176

Трагично

преди 5 години

Бочко, Бочко, речта ти е пълна с празнодумие и показваш безхаберие по всички теми в национален и международен мащаб. Стой си в канцеларията и си пуши скъпите пури, че дори и децата вече ти се присмиват.

175

Василев

преди 5 години

Руснаците анексираха Крим, да не влошим обстановката призоваваме за диалог!Руснаците окупираха Източна Украйна, да не влошим обстановката призоваваме за диалог!Руснаците нападат и арестуват морски съдове, да не влошим обстановката призоваваме за диалог!Докога бе??Утре ще бъдем ние на мястото на украинците, гаранция ви давам, че руснаците няма да спрат, до като не им се даде отпор!Селяните прости се снишават и искат диалог, а свободните отговорни хора се борят за свободата си!Лексинтън!ЦРУ

174

Анонимен

преди 5 години

Е, това може и да се случи докато се въртиш като пумпал! И тогава, Аврора ряпа да яде! Прибери Цветанов и му кажи да си наляга кецовете, защото тичате в различни посоки, но накрая ще свършите на едно място!

173

Василев

преди 5 години

На Буда като му спрат парите от ЕС и затъва като зелена неузряла тиква в кал!!!Агент Кейси Харингтън!ЦРУ!!!